Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba.Forumda bazı hususlara yönetim olarak forumun ve topluluğumuzun sıhhati için izin verilmemekte bir çok üyemiz bu konuları ve durumu bilmektedir. Bizler elimizdeki yetkileri minimum seviyede kullanmaya, hatta hiç kullanmamaya ihtimam gösteren bir topluluğuz. Ancak üyelerimizin bize bu konuda hiç yardımcı olmadığını söylemek isterim. Bisiklet forum bünyesinde konuştuğumuz konular siyaset, inanç, ülke gündemi veya buna çağrışım yapan, başka üyeleri kızdıran konular olabiliyor veya alakasız bir konuda din, siyaset içerikli veya çağrışım yapabilecek mesajlar atılabiliyor. Buradaki her bireyin bir siyasi görüşü ve inancı olduğuna eminim. Ancak bir çok üyemiz bu topluluğun içinde ve siyaset çemberinin dışında kalmayı, bisiklet hakkında konuşup mental olarak bu tarz konulardan uzaklaşmayı tercih etmektedirler. Ancak bir çok kere uyarmamıza rağmen siyaset ve inanç içerikli konular açılmaktadır.
Arkadaşlar sitemizde yazılan her mesajın altında Şikayet isimli bir link göreceksiniz. Hepinizin rahatsız olduğunuz her konuda bir cümle ile rahatsız olduğunuz mesajı bize belirtmenizi rica ediyoruz. Rahatsızlık içeren mesajlarda karşınızdaki üye ile mesaj yolu veya ulu orta kötü bir şekilde etkileşime geçmeniz durumunda cezai yaptırıma haiz bir durum vuku bulursa her iki üyenin eşit şartlar altında bisiklet forumun huzurunu kaçırmaktan yaptırım göreceğini bilmenizi isterim. Çünkü ikili kavga veya özel mesaj yoluyla hakaret küfür içeren durumlarda topluluğa karşı sorumluluğunuz olduğunu unutmamanızı bilmenizi isteriz.
Ben haklıydım ancak bana ceza puanı uygulanmış veya beni siteden uzaklaştırdınız gibisinden mesajların neden kale alınmayacağını yukarıda izah etmiş bulunmaktayım. Sizlerden ricamız şikayet butonunun aktif olarak kullanmanız ve karşınızdaki üye ile ikili konuşmalardan uzak durmanızdır.
Şikayet butonunu aktif kullanmanızın bir diğer olumlu tarafı gün içinde günlük işlerimiz sebebiyle göremediğimiz mesajlarda bilgimizin olmasını sağlamanız ve topluluk bilinci ile hareket edilmesini sağlamış olmanız olacaktır.
Bizlere yardımcı olmanız dileği ile hepinize anlayışınız için şimdiden teşekkür ediyorum.
Ayrıca yöneticiler gerekli gördüğü durumlarda kullanıcıların ilgili konuya olan erişimini kısıtlayabilirler.
Cezayı gerektiren durumların bazıları ve uygulanacak ceza puanları