Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

4 Ocak 2015 Bisiklet Forum yeni arayüzü

Yeni Arayüzü beğendiniz mi?

• Toplam katılım
    272
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
bende soru sor ve konu aç başlıkları yok aynı dert den muzdarip kimse varmı başka ?

Scudo
Şuanki kısım opsiyonel kullanılabildiği için kullanıcı "2011 Salcano XXX - Road" gibi belirttiği takdirde zaten dediğiniz olasıdır. Alta eklenecek Tür kısmı tamamen sınırlandırmadır. Aynı anda iki bisikleti olan birey yine "2011 Salcano XXX - Road / 2015 TREK XXX - MTB" gibi belirttiğinde iki bisikletide tanıtmış olur. Yazılım işinde opsiyonel olmak her zaman iyidir. Sınırları ne kadar çizerseniz o kadar o sınırlar yetersiz gelecektir. Her kullanıcıyı bu şekilde belirtmek zorunda tutamazsınız fakat tek dezavantajı bu olur.

Not: 9 yıldır web yazılım bu işi yapıyorum. Bence bu haliyle kalması idealdir. Değişimi/Düzenlenmeside basittir.

• Beğen
Tepkiler: Osman Tuğrul
@enqinHLC Bu haliyle şuan basit evet, biliyorum yeniden alan ekleme vs. zorluğunu fakat, değişiklik fena olmaz mı? :)

@Osman Tuğrul belirttiğim gibi değişiklik zor olmaz ama şuanki alan daha geniş kullanıma sahipken kullanıcıyı kısıtlamak mantıksız manasız olur. Kullanıcının şuanda kullandığı kadar işi yapacak alanı oluşturmakta sorun olmaz ama kullanıcıya oraya veri girmeyi teşvik edici olmaz çünkü isteyeceğin bilgi fazla olur. Bu tip alanların amacı genelde data toplamaktır fakat forumdaki görevi sadece ön bilgi olarak kullanım. Data toplama amacında olsaydı dediğiniz gibi çoklu bisiklet ekleme alanı yapılarak istatistiki verilerde sunulabilirdi. Yapılabilir ama kullanım amacına göre ihtiyaç doğması halinde yapılması her zaman yararlıdır. Bisiklet seçimi nasıl önemliyse projede kullanılacak herşey o kadar önemlidir.

• Beğen
Tepkiler: Osman Tuğrul
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba.Forumda bazı hususlara yönetim olarak forumun ve topluluğumuzun sıhhati için izin verilmemekte bir çok üyemiz bu konuları ve durumu bilmektedir. Bizler elimizdeki yetkileri minimum seviyede kullanmaya, hatta hiç kullanmamaya ihtimam gösteren bir topluluğuz. Ancak üyelerimizin bize bu konuda hiç yardımcı olmadığını söylemek isterim. Bisiklet forum bünyesinde konuştuğumuz konular siyaset, inanç, ülke gündemi veya buna çağrışım yapan, başka üyeleri kızdıran konular olabiliyor veya alakasız bir konuda din, siyaset içerikli veya çağrışım yapabilecek mesajlar atılabiliyor. Buradaki her bireyin bir siyasi görüşü ve inancı olduğuna eminim. Ancak bir çok üyemiz bu topluluğun içinde ve siyaset çemberinin dışında kalmayı, bisiklet hakkında konuşup mental olarak bu tarz konulardan uzaklaşmayı tercih etmektedirler. Ancak bir çok kere uyarmamıza rağmen siyaset ve inanç içerikli konular açılmaktadır.

Arkadaşlar sitemizde yazılan her mesajın altında Şikayet isimli bir link göreceksiniz. Hepinizin rahatsız olduğunuz her konuda bir cümle ile rahatsız olduğunuz mesajı bize belirtmenizi rica ediyoruz. Rahatsızlık içeren mesajlarda karşınızdaki üye ile mesaj yolu veya ulu orta kötü bir şekilde etkileşime geçmeniz durumunda cezai yaptırıma haiz bir durum vuku bulursa her iki üyenin eşit şartlar altında bisiklet forumun huzurunu kaçırmaktan yaptırım göreceğini bilmenizi isterim. Çünkü ikili kavga veya özel mesaj yoluyla hakaret küfür içeren durumlarda topluluğa karşı sorumluluğunuz olduğunu unutmamanızı bilmenizi isteriz.

Ben haklıydım ancak bana ceza puanı uygulanmış veya beni siteden uzaklaştırdınız gibisinden mesajların neden kale alınmayacağını yukarıda izah etmiş bulunmaktayım. Sizlerden ricamız şikayet butonunun aktif olarak kullanmanız ve karşınızdaki üye ile ikili konuşmalardan uzak durmanızdır.

Şikayet butonunu aktif kullanmanızın bir diğer olumlu tarafı gün içinde günlük işlerimiz sebebiyle göremediğimiz mesajlarda bilgimizin olmasını sağlamanız ve topluluk bilinci ile hareket edilmesini sağlamış olmanız olacaktır.

Bizlere yardımcı olmanız dileği ile hepinize anlayışınız için şimdiden teşekkür ediyorum.

Ayrıca yöneticiler gerekli gördüğü durumlarda kullanıcıların ilgili konuya olan erişimini kısıtlayabilirler.

Cezayı gerektiren durumların bazıları ve uygulanacak ceza puanları

ceza.jpg

@Atilla Gobel Eyvah o zaman. Ben geçenlerde bir arkadaşa kelime hatası yaptığından dolayı, cümle içerisinde bilinçli olarak yazdığı hatalı kelimelerin doğrularını BÜYÜK HARF kullanarak düzeltmiştim. Ceza mı aldım yani? :)

Şikayet edilmesi durumunda ceza alıyoruz sanırım. :) :harika:

@SerkanH Ceza almanız durumunda ileti alacaksınız meraklanmayın. Ayrıca ceza puanlarınız profilinizde gözükmektedir.

• Beğen
Tepkiler: SerkanH
benim profilimde puanlar:93 yazıyor bu ceza puanı mıdır? ,eğer öyleyse bana bu güne kadar hiç şu kadar ceza puanı aldınız diye mesaj gelmedi bu puanları nasıl aldım bildirir misiniz lütfen

bi ara benim ceza puanım vardı sadece ben görüyordum

@Fırat Y.

Fırat Bey,
93 olan Ödül Puanı'nız :)

ödül puanım da 333. :cool:

@Fırat Y. Kendi profilinizde Uyarılar sekmesinde ayrıntıları görebilirsiniz. Eğer öyle bir sekme yoksa veya içi boşsa uyarı almamışsınız demektir.

• Beğen
Tepkiler: Fırat Y.
Herkese merhabalar.

Artık forum imzanızı bir de sosyal paylaşım sitelerinin linklerini ekleyerek yer kaplatmayacaksınız. Bu işlemi yaptığınızda sosyal paylaşım site hesaplarınız daha güzel bir yerde otomatik olarak çıkacaktır. Bunu yapmak için üst kısımda isminizin yazdığı menüdeki "İletişim Ayarları" bağlantısına tıklıyoruz. Daha sonra karşımıza çıkan sayfada şu kısıma inip gerekli bölümleri bizden istenen şekilde dolduruyoruz;

34816 dosyayı görüntüle

Hepsini doldurmanız zorunlu değildir. İçlerinden dilediğiniz birini de doldurabilirsiniz. Daha sonra kaydet diyoruz ve sonuç;

34817 dosyayı görüntüle

Evet arkadaşlar ekran görüntüsünde de gördüğümüz gibi, Strava olsun, Instagram olsun YouTube olsun hemen hemen birçok sosyal paylaşım sitesini çıkarmış oluyoruz ve onlar tıklanabilir. Tıklandığında da ilgili profillerinize gidecektir. Test için kontrol edebilirsiniz. Eh bu durumda imzanızdaki sosyal paylaşım sitesi eklemesinden kurtulmuş olacaksınız.

Herkese iyi pedallamalar,

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri