Scudo Sports

4 Ocak 2015 Bisiklet Forum yeni arayüzü

Yeni Arayüzü beğendiniz mi?

• Toplam katılım
    272
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Gezmekle doyamadım :) emeği bulunanlara sonsuz Teşekkürler :) olay budur ...

Scudo
@Deniz Gökhan Tezcan

Bu gecelik idare edin yarın sabah ilgileneceğim bizzat.

Çok iyi olmuş emeğinize sağlık.

Mobil arayüz tapatalk'ı tepeleyecek kadar güzel olmuş :)
Reklamlar da çerezlik olsun artık.

Mesaj düzenleme de gelmiş.
Teşekkürler bisikletforuma ve emeği geçen herkese.

(link)

Hocam bu forumu incelerseniz görünümün daha sade oldugunu görebilirsiniz. Önceki haline kıyasla çok iyi ama rötüş istiyor.

• Beğen
Tepkiler: Hakan Beşikçi
@Anonim mobil cihazlara masaustu surum secimi eklenecek mi?

bende arayüzü beğendim. öncelikle elinize sağlık.. çevirimiçi kullanıcılar forumun sağ tarafında baya yer alıyor. siteyi daraltmış gibi düşünüyorum.

işte 2015 yılının en güzel sürprizi bu oldu.. bayıldım ;)

Yazı fontları çok büyük. Buna bir çözüm bulamaz mısınız? Yeni mesajlar, üye profilleri vs bakarken ekrandan uzaklaşmak zorunda, mesajları okurken tekrar yakın olmak zorunda kalıyorum.

Not: Önceden comic sans ms fontunu kullanıyordum o kaldırılmış (sorun değil). Mesajları bir sayfada 40 tane göster şeklinde kullanıyordum o da kaldırılmış sanırım bulamıyorum :)

@Anonim

• Beğen
Tepkiler: Yalnız Pedal
Butun bir metni, icinde 10 tane fotografla birlikte alintilayip altina da sadece "negzel, cok iyi, devam et, takipteyim" tadinda bos beles mesaj yazan tiplere uyuz oluyorum mesela.

Niceligin bir yan etkisi bu, anliyorum. Kolay iletisim olanaklari ve iki satir yazi yazip kendini ifade etmekten aciz insanlar bir araya gelince bu cikiyor ortaya. Bilgileri olmadan fikir sahibi olmalari da yine bizim talihsizligimiz. Nihayetinde bir satir ise yarar metin okuyacagim diye copun icinde debelenmek zorunda kaliyoruz.

Acikcasi ben, alintilarin otomatik olarak kisaltilmasi basta olmak uzere cok begendim yeni arayuzu.

Crome kullanıyorum

Fotoğrafı ipadin galerisinden seçiyorum yuklemeye çalışıyor, 9.8mb sınırı belirtiyor sonra birde hiçbir fotoğraf seçilmedi uyarısı çıkıyor...
Kş fotoğrafın 9.8mb fazla olduğunu sanmam

132 dosyayı görüntüle image.jpg

Edit: şuan oldu hocam :) mobil sürüm gayet başarılı

Forum -> Yeni Mesajlar. Bölümünde en son 15 mesaj gösteriliyor. Eskisinde bu mesajlarda sayfa sayfa geziniliyordu bu özelliğin eksik olması kötü.

Yapılan ve yararlı olan son güncelleme ile site çok daha iyi oldu ama bir sorun var : Mobilden girişte soldan açılan panelde 2 adet yeni mesajlar bulunmakta :Dimage.jpg

Sağ üsteki dişliye tıklarsan artırabilirsin..

• Beğen
Tepkiler: Kerim BEŞER
Bence çok güzel daha alternatif ve kullanışlı olmuş eline emeğinize sağlık...

Forumun şu anda kesinlikle daha işlevsel ve kullanışlı oldu bu bir aşikar. Fakat kanımca giydirilen yeni temanın ufak tefek eksiklikleri ve renk uyumsuzlukları var.

Bunlar;
  • Header bar renk uyumsuzlukları var "bg.png" ler değişmeli.
  • Forum genişliği daraltımış gözüküyor css'den width arttırılmalı.
  • Anasayfada yer alan kategori iconları bisiklet temalı olursa daha şık olabilir. Örnek : (link)
  • Forum bu temasıyla biraz ağırlığını kaybetmiş oyun sitelerinin renklerini andırıyor gibi gözüküyor. Renk uyumu ve ufak tefek değişikliklerle birlikte çok daha iyi olacaktır.
Emeğinize sağlık diyerek iyi çalışmalar diliyorum.

sonunda düzgün bir mobil site arayüzü yapılabilmiş renklerde güzel duruyor süper olmuş yanlız facebook a çok benziyor bana göre.

her sayfada 20 mesaj görüntüleniyor mobilden giriyorum sürekli net hızım düşük bazı sayfalarda fazla resim oluyor du yüklenmesini beklemek çok zaman alıyor. önceki arayüzde mesaj sayısını 5 e düşürmüştüm bu arayüzde ayarlarda böyle birşey bulamadım fotoğrafı tamamen görmek için sayfanın yüklenmesini saniyelerce bekle dur hatta dakikalar ca.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri