Scudo Sports

4 Ocak 2015 Bisiklet Forum yeni arayüzü

Yeni Arayüzü beğendiniz mi?

• Toplam katılım
    272
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
@KaanG
Mobilde de o sıkıntı var. Bu yüzden konular tek tıkla açılmıyor. İnsan o siyah bildirim yüzünden parmakla minicik yazıların üstünde nereye basacagini şaşırıyor.

@Anonim Bir sayfada 40 mesaj gösterimi var mı?

Birde isim değiştirebilecektik sanırım onu bulamadım ben. Sadece kullanıcı adı altına (onursal üye vs yazan yer) orayı değiştirebiliyoruz :)

@Hasan Kılınç

Şu an için yok biraz sabredin artık. Kedicikler çok şirinmiş :)

Foruma katkımız olduysa ne mutlu :)

@Anonim yeni sistemde "Yeni Mesajlar" sanırım "Bugünün Mesajları" kısmında çıkıyor. Yoksa sadece bende mi böyle :)

Bu arada yni sistem gerçekten çok güzel olmuş. Ellerinize sağlık :)

@Hasan Kılınç

Yeni mesajlar = Okunmamış mesajların olduğu konular
Bugünün Mesajları = Gün içinde okunmuş veya okunmamış bütün mesajların çıktığı konular
Yeni mesaj takip = Mesajları anlık takip edebileceğiniz konular
Cevaplanmamış Konular = Henüz cevap yazmadığınız konular

Ellerinize sağlık. Her şeyden önce bir solda bir sağda gördüğümüz ve sadece küçük simge halinde olan BEĞEN butonu harika olmuş. Emek ve zaman harcanarak paylaşılan her şey beğeniye değerdir.

yeni durumla ilgili maalesef beğeni ifade edemeyeceğim. ağır çalıştığı-açıldığı gibi kullanmak için pratik görünmüyor. ama en önemlisi ve son derece kötü olan durum, daha önce yolladığımız yazıların çoğu silinmiş. hiç biri görünmüyor. bunu bu şekilde çözmek olacak en son iş olmalı. düşünün, bir banka böyle bir yanlışlık yapıyor ve hesabınızla ilgili her şey siliniyor. ister misiniz? ne dersiniz bu bankaya? "saygısızlık"!!!

Mobil sürümü ile şikayette bulunmak istiyorum. Telefonum Xperia z2 yani yavaş bir makina değil. Lakin bazı sayfalarda o kadar resim oluyorki telefon kitleniyor. Önceden Mobilede Sayfa başına mesaj sayısı ayarlanabilen özellik vardı bunu bu sürümde göremedim :) bunun dışında sorunum yok hakim bey

Sayın @Anonim çok fazla şey yazdım ama :) Bir şey daha söylemek istiyorum bende yeni oldu bu durum herkeste aynı mı bilmiyorum.

görüldüğü gibi üst panelde yeni mesajlar ve bügunki mesajlar sığmıyor. Benim (belki de diğer arkadaşlarında) bu forumda en çok kullandığı kısım bunlardır.

Bu sadece bende mi böyle?

Dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    6 KB · Okunma: 24
Güzel olduğunu belirtmiştim, tekrar yazayım dedim :) Zaman içinde daha da alışırız.

Yalnız; daha önceden her sayfada "Yeni Mesajlar" vardı. Tek tıkla, hangi sayfada olursak olalım yeni mesajları görebiliyorduk. Şimdi önce anasayfaya gitmemiz, sonra yeni mesajları arayıp tıklamamız gerekiyor. Belki bu noktada da bir iyileştirme yapılabilir.

Bir de bence üyelerin yaşları, yorumları okurken görünebilsin. Mesajlar, beğeniler, kayıt var ama yaş önemli bence ;)

@Hasan Kılınç

Emin misiniz? Düzelttim ben o kısmı oysa.. Yeni ve Günün mesajlarını en sola aldım...

@Anonim

çıkış yapıp tekrar girdim. Bende yine en sağda onlar :) @Anonim Acaba sadece bende mi böyle

@Anonim

Bende de böyle :/

üst panelde sırası en sağda. ancak okla aşağı indirince sizin dediğiniz gibi en başta çıkıyor.

Dosyalar

• Adsız1.png
    Adsız1.png
    100,4 KB · Okunma: 17
  • Adsız2.png
    Adsız2.png
    93,5 KB · Okunma: 14
ilk halini görsel olarak beğenmemiştim, son güncellemelerle eski haline benzemiş.
daha göze hoş geliyor, zamanla daha da iyi olacaktır. :)

emekleriniz için teşekkürler.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri