Scudo Sports

4 Ocak 2015 Bisiklet Forum yeni arayüzü

Yeni Arayüzü beğendiniz mi?

• Toplam katılım
    272
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Hasan Kılınç

Hasan bey, rica etsem önbellek temizleyip bir de öyle dener misiniz?

Scudo
@Anonim

Önbelleği temizledim yine aynı :/. Mozilla, Yandex ve İnternet Explorer'den girerek denedim şimdi hepsinde de aynı

@Hasan Kılınç

Hasan bey bu gecelik idare eder misin? Yarın kontrol ettireceğim sizi bizzat bilgilendiririm olur mu?

@Anonim

Sadece bende böyleyse hiç sıkıntı değil alışırım. İyi geceler :)

@Hasan Kılınç

Olur mu öyle şey? Tabii ki değişecek başka yolu yok. Sabah ola da hayrola bakalım :D

@Hasan Kılınç

Sadece sizde değil tüm üyelerde aynı durum söz konusu.

@Anonim Bildirimlerimde sizden gelen siteye konulacak fotoğraflarla ilgili bi mesaj görüyorum, ancak nerden geldiğini çözemediğim için burdan bi yanıt vermek istedim. :) Bu başlıkta bi önceki mesajımda bu konuyla ilgili bi yorum yapmıştım ben de, Motorsporları başlığına 2-3 gün önce yazdığım bir mesajın altına yeniden bir mesaj yazdım yeni arayüzden sonra ve iki mesajı birleştirerek önceki mesajımı da o an yazılmış gibi gösterdi.

Kusuruma bakmayın önceki arayüz geçerliyken de farklı zamanlarda alt alta yazılan iki mesajın birleştirilip birleştirilmediğinin farkında değilim, o yüzden buraya yazma ihtiyacı duymuştum ben de.

@Anonim
@x-rayted

Bilmiiyorum benim talebim üzerine mi yapıldı ama bu yanlış olmuş. Forum sekmesinin altına "yeni mesajlar takip" getirilmiş ki bu anlık olarak atılan mesajları gösteriyor bizim çok işimize yaramaz. Bizim istediğimiz " yeni mesajlar" ın getirilmesi idi ki bu listeden tamamen çıkmış ... ile sağlanan ek menüye katılmış ve ulaşmak iyice zorlanmış.

Bir forumu takip etmenin en iyi yolu "yeni mesajlar" linkidir herhalde. Son baktığınızdan sonra atılmış tüm mesajları listeler.
ŞU an bu forumda bu link en ulaşılamayacak yere konmuş durumda.
"Yeni mesajar takip" ile "Yeni mesajlar"ın yer değiştirmesi gerektiğini düşünmekteyim.

Forum da online durumda iken gelen ozel mesajlar aninda gorulebiliyor mu eski uygulamada f5 yapmadiginiz surece gorunmuyordu

@Serdar Unalan
Görünüyor Serdar Bey.
Sol altta bir mesaj çıkıyor, mesajınız geldi diye :).

Onemli bir eksiklikti bence.Guzel olmus vu konuya da el attiginiz.Online msj da geldi Edip bey ;)

• Beğen
Tepkiler: Edip D.
Düzeldi mi bilmiyorum ama küçük boyutlu fotoğraflara tıklayınca, o açık haldeyken alttaki yorum kapanıyor. Kendi sayfasından taşıyor.
Bir de önceden aboneliklerim kısmından direkt abone olduğum konulara girerken, şimdi sol üstte forum yazısı üstüne gelip izlediğiniz konular kısmına tıklamak gerekiyor.
Forum yazısı üzerinde bekleme biraz uzun bekletiyor.
Ayrıca sayfa numaraları fontları biraz daha koyu olursa güzel olur sanki.
İlk baktığımda okumakta zorluk çektim. Ve bulunduğumuz sayfa işaretlemesi de pek belirgin değil.
Hayırlı olsun.

@Anonim admin fotoğraf yükleye tıklayınca hiçbir resim gözükmüyor bendemi hata var yoksa forumdamı ?
(link)

Arkadaşlar,

Şu an şu kısım kimde böyle değil?

Yeni Mesajlar vs. şu an bende böyle görünüyor. Bu şekilde göremeyen var mı?

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
@Anonim

Bende yeni mesajlar en sonra dropdown menude gorunuyor.

Evet diğer arkadaşlar? Var mı hâlâ diğer şekilde gören?

@Yunus Emree

Şu an için yok. Biraz zaman geçsin bakacağız. Sayının 20 olması daha iyi değil mi ayrıca? En azından tek sayfada daha fazla mesaj okuyorsunuz sayfa sayfa dolaşmaya gerek kalmadan.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri