Scudo Sports

4 Ocak 2015 Bisiklet Forum yeni arayüzü

Yeni Arayüzü beğendiniz mi?

• Toplam katılım
    272
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Datcan Kimseye ilandaki eksiklerini bildirmekle yükümlü değiliz. Sizler kuralları okumayın lakin bizler eksikleri size bildirelim öyle mi ? Bu olmadı sevgili arkadaşım. Lütfen kuralları okuyup doğru şekilde ilan açınız. Ayrıca pazar günleri hariç ilanların günlerce beklemesi söz konusu değil. Düşünün bizler burada maaşlı çalışmıyoruz. O yüzden konuyla ilgili mesaj atarken ölçülü olmaya dikkat edin.

Binlerce kez uyardım ve yine uyarıyorum bu vesileyle, hatalı açılan ilanları direk siliyoruz. İki cümle paragraf okumadan ilan açmak yerine lütfen kuralları ve hatırlatmaları okuyunuz.

Scudo
@Atilla G. Aynı gün iki tane ilan açmıştım biri onaylandı diğeri günlerce bekledi. Tek başına bu bile kuralları okuduğumu kanıtlar nitelikte. Eğer kurallara aykırı olsaydı ikisi de reddedilirdi. Aynı formatta hazırladım ikisini de. Kuralları okumama gibi bir durum söz konusu değil sevgili arkadaşım.
Dün bir ilan daha açtım ve onaylanıp yayınlandı. İlanlarda da kurallara uygun olmayan hiçbir şey olmadığını gayet iyi biliyorum. Buna rağmen eğer yine de varsa uygun olmayan bir şey söylenmeli düşüncemi ifade ettim.
Ayrıca evet ilanım günlerce onayda bekledi. Salı günü açmıştım ilanı perşembe günü önce moderatöre sonra onun yönlendirmesiyle Market moderatörüne mesaj attım. Mesaja dönüş olmadı. Cuma günü hâlâ bekliyordu ilan sonra pazartesi günü baktığımda yoktu. Ne reddedildi uyarısı ne de başka bir şey.
Ayrıca ne mesajlarımda bir ölçüsüzlük var ne de ilanlarımda kurallara aykırı bir şey. Maaş alıp almamanız ise konuyla tamamen alakasız. Bu işler gönüllülük esasıyla yapılır, gönüllü olarak kalkıştığınız işte de karşılığında maaş beklemeden hangi sorumlulukların üstlendiği daha en başından bilinir. Bunu neden dile getirme ihtiyacı hissettiniz anlamadım.
Bence siz bana bir şeyler okumaya yönlendirene kadar önce ne yazdığımı okuyunuz.

@Datcan İkinci ilanınız bekliyorsa mutlaka eksik bir unsur yada hata var demektir. Kimsenin ilanını keyfi bekletmiyoruz yada açmamazlık yapmıyoruz. Lütfen uyarıları ve kuralları dikkatlice okuyun. Uygun olmayan şeyleri ve gördüğümüz hataları bu başlık altında defalarca mesaj atarak insanları uyararak gerçekleştiriyoruz. Her hatalı ilanın sahibini uyarmamız için burada maaşla çalışıyor olmamız gerekli onu anlatıyorum bende. Bize burada gönüllülük esasıyla ilgili hatırlatmada bulunmayın. Herkesi sürekli uyarmak için sürekli olarak burayı kontrol etmekle olur. Hepimizin kendine ait işleri var ve kimse maaşlı çalışmıyor burada. Bunu söyleyerek aslında durumu anlamanızı beklerken sizin ders vermeye kalkmanız nahoş. Yeni gelmişsiniz oturun biraz siteyi gezin dolaşın öğrenin.

• Beğen
Tepkiler: serkant yakıt
@Atilla G. :D Anladığım kadarıyla aynı şeyleri tekrar tekrar yazmaya devam etmekten öteye geçemeyeceksiniz. Hem de ilanı görmeden "yok olmaz öyle şey" tarzı laflarla. Fikir belirtmenin, öneri sunmanın bir anlamı yok burada demek çünkü ezberden cevaplar gelmeye devam edecek. Size kolay gelsin. :)

• Beğen
Tepkiler: Seymour Glass
@Datcan
Siz haklısınız. Bizde kafamıza göre takılıyoruz. Ne yaparsınız burası değişik bir yer. [emoji1]

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

merhaba markette bazen çok güzel bir ürün görüyorum fakat satıcının biri antalyada biri izmirde biri ankarada haliyle hevesim kaçıyor. filtre kısmına şehir seçeneği getirilse istediğimizi daha rahat bulabiliriz. şimdiden teşekkürler.

Begeni alan mesajlarimda Profil fotografimin sag ust kosesinde "KS"yaziyor. Bu ne anlama geliyor daha once boyle bir sey yoktu.

[USER=702]@Anonim[/USER] Evet ben telefondan girdigim icin acikca konu sahibi yazmiyordu ben de anlam veremedigim icin sordum:)

Soru-Cevap bölümünde konu açmak istedim. Açtım da ama hala "denetimde" olduğu gözüküyor. Acaba ben bir yerde yanlış bir şey mi yaptım? Yoksa bölüm hala aktif değil mi?

Arkadaşlar güncellenen ceza puanları tablosu aşağıda görüldüğü gibidir. Son zamanarda çıkan tartışmalar artık ciddi manada foruma zarar vermekte, insanları rahatsız etmekte ve amacı bilgi sahibi olmak, bisikletle ilgili hoş vakit geçirmek isteyen insanların umduklarını bulamamalarına yol açmaktadır. Bundan sonra üye arkadaşlarımız birbirleri arasında tartışmaya girecek olurlar ise bu tablo üzerinden yaptırım göreceklerini unutmasınlar. Göreceksiniz siyasi veya dini içerikli yada tartışma başlatacak türden mesaj atan bazı üyelerin sayısında ciddi bir azalma olacaktır.

Yakında üyelik konusunda ciddi yaptırımların olacağını hatırlatmak isteriz. Üyelikler hakkında yapılacak değişiklikleri yakın zamanda sizlere duyuracağız.

ss1.png

@Atilla G.
Hocam bu dini içerikli paylaşım konusunu daha açık bir şekilde açıklarmısınız.

Umarım %100 uygulanır, sırf Türkçe kullanımı bilet birçok kişiye dil bilgisini öğretir sanıyorum. Elinize sağlık.

@el_Aksa_1903 Forum içinde dini tartışma istemiyoruz. Buna ne şekilde sebebiyet verildiği bizi bağlamıyor. Verebileceğim en net cevap budur.

izole bir forum istiyorlar. forumdaki çoğu tartışmaya katılmamış olsam da bu yaklaşımı doğru bulmuyorum. hakaret ve küfür olmadıkça her şey konuşulabillmeli en ağır eleştiriler yapılabilmeli. bisiklet ve bisiklet sporu steril bir ortama mı ait? bu gidişle sizin göndermenize gerek kalmaz biz gideriz.

ekleme yapayım: bisiklet yolları benim talebimse bunu sağlayacak olan da siyasi yönü olan organlarsa ben onları eleştiririm. bu sadece bir örnek. daha çok şey çıkar. diğer yandan tartışma kültürünü oturtamadığmız sürece burada aynakol markası yüzünden de kavga çıkar.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri