Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

4 Ocak 2015 Bisiklet Forum yeni arayüzü

Yeni Arayüzü beğendiniz mi?

• Toplam katılım
    272
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Çok kullanışlı olmuş. Anasayfada yeni mesajlarda 2.el vs. konular görünmüyordu sanırım, şimdi rahatça ulaşılabiliyor. Elinize sağlık

Scudo
ELİNİZE SAĞLIK
EMEĞE SAYGI

elinze sağlık çok güzel olmuş hatta daha kolay ve pratik bir kullanım sunuyor çok başarılı ...

eski smileyler daha güzeldi diye düşünüyorum :) ve resim ekleyince boyutları ufak gözüküyor orjinal boyutunda değil ?

Çok güzel olmuş, tebrikler

Bence tasarım süper olmuş elinize sağlık bildirim gelmesini çok sevdim cidden :)

Güzel olmuş elinize sağlık..

Tasarımı da, hızı da muhteşem olmuş. Emeği gecen herkese en içten teşekkürlerimi sunuyorum..

Telefonumdan girdiğimde mobil sürüm göremiyorum, direk masaüstü çıkıyor. Nereden geçiş yapabiliyoruz mobil siteye?

Mobile ve tablet sürüm birazdan hazır olacak. Sabır.

Herkese yorumlarından ötürü teşekkürler. Burada yazılanları not alıyorum yavaş yavaş halledeceğim tam 30 saattir falan uyumuyorum pert perişan oldum ya :ssrtcbya::kahve:

Şuanda konuyu kimlerin okuduğunu görebiliyorduk eski sistemde en altta. Kalktı mı bu? @Anonim

gayet güzel
elinize sağlık

@Anonim, ellerinize saglik, baska forumlardan tanidigim bir yöntem uygulanmis. Böylelikle yabancilik cekmedim ve aksine eski yöntemden daha iyi.
Yalniz "Galeri özelliği" var yazmissiniz ama ben bulamadim, yardimci olursaniz memnun olurum.

• Beğen
Tepkiler: Berke
ben yeni tasarımı beğenmedim.
yeni iconlar vs çocuksu duruyor, sitenin ciddiyetni bozuyor gibi bir izlenim verdi bana.

zamanla alışırız inşallah.

Önceki arayüzde yeni konularda hangisinde yeni mesaj var anlayabiliyorduk yanındaki simgeden. Çok güzel oluyordu o sistem.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri