Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

4 Ocak 2015 Bisiklet Forum yeni arayüzü

• Konuyu başlatan Anonim
  • Başlangıç tarihi

Yeni Arayüzü beğendiniz mi?

• Toplam katılım
    273
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Melih Çolak

aynı dertten muzdaribim.. klasör boş görünüyor ancak dosya adı yazan yere ismini yazmaya başlayınca alt sekme çıkıyor oradan fotoğrafı seçebiliyorum, sonra da yükleme yapılıyor o konuda bir sıkıntı yok.. sadece fotolar görünmüyor - bilginize!!!

Scudo
@Anonim
bu ayarların orada olduğunu bulmak çok zor (ki ben vlutteine alışkın biri olarak zorlandıysam ahali ne yapmıştır) öğreneceğiz yavaş yavaş fakat açıklayıcı birşeyler yazsanız/gösterseniz resimle vs faydalı olacağını düşünüyorum. :)

@türkay yılmaz

BMP format hariç hemen hemen tüm formatları destekler; png, jpg, jpeg, jpe, gif

BMP izni veremiyoruz çünkü BMP formatlı grafikler çok büyük oluyor...

@Anonim

linkteki görsele tıklarsanız ne demek istediğimizi daha iyi anlarsınız -> (link)

(linke tıkladığınızı varsayıyorum) sol taraftaki windows gezgininde 2 adet jpeg görünüyor..
ancak forumda "fotoğraf yükle"ye tıkladığım zaman açılan pencerede bu jpegleri göremiyorum

edit: fotoğraf yükleye tıkladığım zaman açılan pencerede "dosya adı" kısmına görselin adını yazmaya başladığım zaman liste çıkıyor oradan fotoğrafı seçip yükleyebiliyorum.

(link)

@Anonim
aynı isteği önceki sayfalarda ben belirtince kimse dikkate alıp cevap yazmadı nedense, eminim gözden kaçmıştır. bu özelliğin geri gelmesini istiyorum bende isteyen beş mesaj isteyen 100 mesaj görüntülesin bir fotoğrafa bakmak için 20 mesajlık sayfanın dolmasını beklemek uzun sürüyor özellikle aşırı fotoğraf varsa. internetim epey yavaşta.

• Beğen
Tepkiler: ProfessionaL
bunu daha önce de yazmıştım ama her nedense mesajım silinmişti. bence forumun ana sayfasında çok fazla bölüm var. yeni mesajları takip etmek çok zor. daha önce bakılan mesajları bulmak çok zor. kısım sayısının azaltılması ve sadeleştirilmesi gerektiğini düşünüyorum.

(link)
(link)

gibi..

@münir.k

Bence fazla olması daha iyi. Öbür türlü çok sade gibi. Zaten üst kısımda son mesajlar rahatlıkla görülebiliyor.

Sayın @Anonim,
Tapatalk üzerinden gelen uyarıları şu anda alamıyorum. Hala Tapatalk'u aktif olarak kullanabilecek miyiz?

Not: Tapatalk'tan kaynaklanıyordur diye forumu silip tekrar yükledim ama hala aynı.

Çok kullanışlı olmuş bence. Özellikle resim eklerken yaşadığımız karın ağrılarına son verdiğiniz için ayrıca teşekkürler.

@Anonim şu ana sayfadaki, yazılan son 15 mesajı gösteren modülün içerisine, ilgili konu başlığına toplam kaç yanıt verildiğini, kaç kere okunduğunu gösteren bir ayar çekebiliyor musun? Eski sistemde kolaylık sağlıyordu bu detaylar.

Bir de, o modüldeki bir linke tıklayıp o başlığa yazılan yeni yorumları okuduktan sonra, yine aynı başlığa tıklayınca her zaman son mesajın bağlantısına yönlendiriyordu (okunsa da okunmasa da). Şimdi ise eğer o link vasıtası ile son mesaj okunmuşsa, bir daha tıklandığı zaman o başlığın ilk mesajına yönlendirme yapıyor. Sayfa sayısı bol olan başlıklar için çok can sıkıcı bir durum bu, bilgine.

• Beğen
Tepkiler: Berke
Her şey iyi güzel de daha önceki sistemde sitede son mesajlar, yeni mesaj girildikçe otomatik güncelleniyordu, yeni sistemde ise güncellenmiyor.
Bu sorunu bir tek ben mi yaşıyorum acaba, başka şikayetçi olan da görmedim.
Ama başka forumlarda vs böyle bir sorun yaşamıyorum. Bisikletforum'da yeni sistemle birlikte bu sorunu yaşamaya başladım.
Bu arada, yeni sistem için emek verenlere teşekkürler. Forumun bu hali gerçekten modern olmuş.

@Fanonn ve @Anonim
Bahsettiğiniz durum, aslında yine otomatik güncelleme olarak çalışıyor ancak bu güncelleme süresi 2-3 dakika gibi bir süreye sahip görebildiğim kadarıyla. Eskiden de bu tür bir gecikme payı vardı ancak bu kadar fazla olmadığı için dikkat çekmiyordu. Bu gecikmeden mi muzdarip durumdasınız yoksa aradan 5-10 dakika geçse bile o kısım güncellenmiyor mu?

Belli bir süre bekleyip güncelleme yapıp yapmadığını kontrol etmedim doğrusu
Ama eski sürümde hiçbir gecikme algılanmıyordu. Güncelleme ayarları eski haline getirilebilirse daha dinamik olacak gibi görünüyor.

Evet bir süre bekleyince yeni mesajlar güncelleniyor. Ama güncelleme süresi daha kısa hale getirilebilirse daha iyi olur sanırım.

Bir başka sorun da yeni mesajlardan birini açtıktan sonra geri okuna basarak yeni mesajlar sayfasına gidince mesajların eski listesine (açtığım mesajı açmadan önceki hali) dönüyor, güncellenmiş hali çıkmıyor. Kendim yenilemek zorunda kalıyorum. Ayrıca bir mesajı tıklayınca uzun süredir takip ettiğim bir konu bile olsa ilk sayfası açılıyor, eskiden okumadığım son sayfa açılıyordu.

@Tahir Keskin Tapatalk önbelleği temizleyip tekrar dener misiniz?

@Fanonn yeni mesajlar önceki sistemde kendi kendini güncellemiyordu. Yani sayfayı yenilemeden yeni mesajlar çıkmıyordu. Bu sistemde de böyle şu an hiçbir farkı yok.

Yeni Mesajlar = Okunmamış mesajlar / Konulara yazılan yeni mesajlar
Bugünün Mesajları = Hem okunmuş hem de okunmamış mesajların ve konuların listesi
Yeni Mesaj Takip = Anlık güncellenen yeni mesajlar

Yenilik her zaman iyidir. Tedbili mekanda ferahlık vardır. Elinize sağlık...

@Anonim

Belki iyi ifade edememiş olabilirim ama, eski sürümde, anasayfada yayınlanan yeni mesaj konuları listesi, birisi bir konuda yeni mesaj girdikçe o konu kendiliğinden listenin en başında yer alıyordu. Bunun için sayfa yenilememiz gerekmiyordu. Şimdi ise ana sayfadaki yeni mesaj listesi konuları, mesaj girildikçe listede yer almıyor (biraz gecikmeli yer alıyor) .

Bir konuya girip okuyup yazdıktan sonra anasayfaya geri dönüşlerde çıkan yeni mesaj konuları listesi de yenilenmemiş oluyor. Geçen yıl mayıs ayından bu yana forumu yakından takip ediyorum. Daha önce de böyle olsaydı bilirdim.
Ya yeni sürüme göre benim kullanıcı ayarlarımda bir sorun var ya da yeni sürümde.

İlginiz için teşekkür ederim.

Bu mesajı yazdıktan sonra anasayfaya dönüp sayfayı yenilediğimde, yenilemeden önce gördüğüm listeye en az iki yeni konu eklendi. Yenilemeden önce eski halini görüyordum.

@Fanonn

Söylemek istediğinizi anladım siz ana sayfadaki yeni mesajları diyorsunuz. Onun kendi kendine güncelleme süresi 60 saniyedir. Ancak beklemek istemiyorsanız o bölümün en sağında YENİLE butonu var ona tıklarsanız yeni mesaj varsa hemen günceller kendini.

Yenilenme aynı zamanda gelişme demek bence. Gelişirken hali hazırda var olan bazı bilgiler ortadan kaybolmamalı. Burası bisikletforum ve bazı kişiler dışında kimse kimseyi tanımıyor. Bu yüzden ilk bakışta profildeki bisiklet markası, yaş, imza bilgileri bence önemli. Bu bilgiler artık görünmüyor. İkinci el bölümündeki alış veriş işlemlerinde de yaş önemli bence. Kolay gelsin...

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri