Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

4 Ocak 2015 Bisiklet Forum yeni arayüzü

Yeni Arayüzü beğendiniz mi?

• Toplam katılım
    272
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
@Anonim

Eyvallah sağolasınız..
O zaman bi sorum daha olacak ben mobilden mobil versiyonu kullanıyorum. Bu dediğiniz mobil de masaüstü sürüm kullanınca oluyor. Mobilde mobil versiyonu kullanırken nasıl yapıyoz :) bu gece modunu mobillesekdemi kullansak masaustulesekde mi kullansak gibi bişi oldu da idare edin artık :)

@Olgun Zengin

Farkındayım. Onun için ayrıyetten özel gece modu mobil sürüm yapmam lâzım. Biraz zaman rica ediyorum düşüneyim. :)

Forumun bir kahve servisi yapmadığı kaldı artık :)
Teşekkürler güzel uygulama ..

@Anonim istediğiniz kadar düşünebilirsiniz ne demek :) insanlarla uğraşmak zor iş beklentiler bitmiyor hiç :)

Selamlar
Konu hakkında gelişme varmı acaba

@Anonim

Ara sıra bisikletforum.com yetkililerinden böyle seksili şeyler beklediğim doğrudur, elinize emeğinize sağlık :koptum::)

Efendim elinize sağlık. Zamanla kendi optiumunu yaratacak bir hizmet daha olmuş oldu.

Sevgiler :hhhhhh:

Düzenleme : Ben ufacık bir öneride bulunayım hemen :

http://i.imgur.com/YmAaG0y.jpg

Kutucukların içindeki renkler birbiriyle yer değiştirse çok daha net olacak gibi. Ya da işte o daha açık olan da grimsi renk yerine komple koyusundan boyasanız? Orası çok net görünüyor. Böyle de çok güzel yanlış anlaşılmasın ne olur :)

• Beğen
Tepkiler: S26
forum ilk değiştiğinde son yazılan konuların üstüne gelince kaç mesaj yazıldığı gibi bilgiler görünüyordu, bence çok hoştu ama artık yok. neden yok? :)

Vay arkadaş teknolojiye bak be :D

Gece modu iyimis dogrusu gunduzde kulana bilirmiyiz ? :)

Çok başarılı. Teşekkürler.

Düşünülmesi güzel birşey, elinize sağlık. Renk tonları şu şekilde ayarlansa daha güzel olur gibi geldi.

Dosyalar

• 70271_after.jpeg
    70271_after.jpeg
    97 KB · Okunma: 31
  • Beğen
Tepkiler: S26
Gündüze geçiş gitmiş bu arada. Sayfanın en altında var sadece, görebildiğim.

Adsız.jpg 2.jpg

@Serden Us her sayfada çıkması gerekli değil. Sayfanın en altında zaten var. Bir de forum ana sayfasına ekledim görünür yerde yani :)

@Anonim Hımmm o zaman sorun yok. Ben her sayfada olmasını bekleyip de göremediğim için sorun var zannettim. :)

Gerçekten çok başarlı olmuş ellerinize sağlık :)

Vaaaayyyy. Ne kral olmuş be. :) Elinize sağlık @Anonim. Tapatalk'u gece modunda kullanıyordum. Bunu da böyle kullanacağız artık.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri