Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

44. Cumhurbaşkanlığı Turu 13-20.04.2008 (Tour of Turkey)

Scudo
"tour of Turkey" sana Tour of Turkey duyurusu için bisikletseverler olarak teşekkürlerimizi sunuyoruz:)..

benim dibimden geçiyor mutlaka bakmam lazım burdan geçerken..belkı bende takılırım peşlerınden

ya normal halk inda bisikletleri ile turlayabilmesine olanak verecekler mi acaba?

tüm arkadaşlarımıza ve milli takımımıza başarılar dileğiyle allah kolaylık versın

bende orada olmaya çalışacağım

@el turco

desteklerinizi bekliyoruz
( İSMAİL AKSOY ) A-MİLLİ TAKIM sporcusu

@bhdr48

yeterki sen gel alırız aramıza :p :p :p :p :p

@carver

bende startı öyle alıcam karanfil takarak muhahamuhaaa

Gazetelere bakıyorum da, hiç kayda değer bir haber yok. Fransa Turu olsa, bir ay öncesinden yazılır çizilirdi. Son gün ana haber bültenlerinde "start" ı haber yaparlar. Futbolla uyutulmuş halkım da "Aaa, hiç haberimiz olmadı!" der.

İspanya' yı kırk yıl idare etmiş diktatöre sormuşlar "Bu işi bu kadar uzun süre nasıl yürütebildin?" diye,
Yanıt hiç de ilginç olmamış;
"Üç tane elli bin kişilik beşik yaptırdım"
Bizde o stadlardan çook var.

@encralis

Üzerinde bisiklet baskılı tişörtle dolaşan ve habire fotoğraf çekmek için koşturan biri varsa o da ben olacağım. :)

Millet, yarisi TV verecekmi, verecekse hangisi ? TRT? TV de reklamlarini görüyorum. Lütfen bilen versa insanlik namina söylesin, hangi TV hangi saatlerde yayinlayacak?

Az önce trt nin internet sitesinden baktım.Yarın saat 10.30 da program başlıyormuş.Hafta içi de saat 15.55 te yayın yapacakmış

• Beğen
Tepkiler: kona
Böyle bir fırsat her zaman ele geçmez. Neredeyse Fransa Turu ayağımıza kadar gelmişken gitmemek büyük kayıp. Herkesi bekliyoruz arkadaşlar.

Arkadaşlar bu yarışın Ölüdeniz(FETHİYE) ayağı ne zaman yapılacak.,,Bilen varmı??
Teşekürler..

@electranwn

Yok arkadaşım böyle bir izin vermelerine imkan-olanak yok.:)
Sabahı iple çekiyorum bu akşam gözüme uyku girmez :D

Geri