@ozgurtexEstağfurullah, özür dilenecek bişey yok. Ben de yanlış ifade etmiş olmak istemem, kimse, kimsenin kim olduğunu ezbere bilmek zorunda değil.
Ben yol bisikleti konusunda biraz problemliyim, 1994'den beri kimi zamanlar işten kaçarak Fransa turunu ve mümkünse diğer turları, tek günlük yarışları eurosporttan izliyorum. David, David, Christin ve Sean Kelly mükemmel sunarlar müthiş bilgiler verirler.
David'in ülkemizde olması, elbette yarış alanında izleyenlerden ziyade, böyle bir adamın bizimki gibi bir ülkede bu tip bir organizasyonun yapıldığının canlı şahidi olması açısından önemli. Bunun yanı sıra Milram, Lampre, Lotto, Sanuier Duval gibi takımların başarılı turdan sonra Türkiye'nin oldukça büyük reklamını yapacaklar. Bu organizasyon başarılı olursa gelecekte yapılacak yarışmalara daha fazla takımın gelmek isteyeceğine emin olabiliriz.
Bu ayrıca, gerek David gerek pro takım menejerlerinin türk sporcuları izlemesi için çok ama çok önemli bir hafta. Umuyorum ki sporcularımın eline kendilerini gösterecek birer fırsat geçecektir. Belki de yurt dışına transfer olacak sporcularımızın sayısı da artacak.