Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

4X-4’lü KROS yarışı

@doğukan

orda o kadar çok insanla tanıştım ki çoğuda senin gibi istanbulluydu. çoğunu önceki yarışlarda eledim ve finalde bünyaminin önünü bilmeden kapatmıştım ödülü alınca özür diledim ve diğer elediklerim gibi el sıkıştık bir birimizi tebrik ettik. birinciği kaptırdım diye üzülmüyorum ben birinciliği sana kaptırdım diye üzülüyorum. son rampadan çıktığımda sağ ayağım pedaldan kaydı ve pedala basamadım ve sende hakemlerin nerde olduğunu biliyordun finish ten kaç metre sonra oturuyorlardı ellerinde kağıt kalemden başka ne vardı hangimizin birinci geldiğini nerden biliyorlar. istanbullu arkadaşlarım ve izmirden gelen arkadaşlarım startın ordaydılar ve bana uğur biz sen birinci geldin gördük ama adam 34 numara doğukan diyince çok şaşırdık dedi. bunu söyleyen 2-3 kişi değil 10 kişiden fazla. ayrıca istanbullu arkadaşların hepsi fark ettiysen final yarışında uğur uğur diye tezavurat yaptılar ve hepsi seni benden daha iyi tanıyorlar bi düşün şimdi ben neden birinciliği sana kaptırdım diye üzülüyorum. başkası gelse hiç bu kadar üzülmezdim. bana cevabın böyle sert olduğu için sana böyle sert yanıt verdim. istanbuldan arkadaşlara söyledim dogukan nasıl biri diye söylenicek söz yok ama yapılıcak hareket şu: o kadar genç street yapan insan yıllardır tanıdığı sen yerine 2 saatlik tanıdığı ben i tercih ettiler. bunu düşün. bunu sen birinci geldin diye yazmıyorum bunu senin hareketlerinin tersliğinden dolayı yazıyorum ve istanbuldakilerin çoğuda benim gibi düşünüyor.

Scudo
@ujur
iyide yavrum sabah aksam forumda olan ben değilimki burda milletle tanısan ve el sıkıstığmızı tebrik ettğni falanda benmi hatırlamıyorm anlamadım izmirden geldin diye tezvrt yapptlar sıcak kanlı davrandılar bende basta öyleydim ve bu foruma yazdıklarını arkadaslarm söyledi baktım okudum bu yazdıklarını hiçbiri olduğu gibi değildi burda sana bi garezim flan yok benim yanlıs anlama ama kendini 1 ci olcm die öyle bi alıstırmıssınki gururmu yaptıysan artk bilemiycem orasını kabullenemedin gibi geldi ve bu seyleri yazmaya basladın neyse kardesim lafı daha fazla uzatmaya gerek yok

• Beğen
Tepkiler: barışveçelik
benimde sana bi garezim yok ben istanbuldan sadece iki kişiyle bu forum sayesinde tanıştım ve yarış gunu sadece biriyle görüştüm diğerlerinin ismini bile bilmiyorum yarıştan önce sen orda gezerken aramızdan biri dediki "bu doğukan değilmi" diğer bir kişi "evet doğukan" sonra diğer kişi "neden bizim yanımıza gelmiyorki" dedi. ilk başta öyleydi sonradan nasıl birisi olduğunu anladılar. ben gurur felan yapmıyorum başkası birinci gelse gider tebrik ederim. sen birinci geldin seni tebrik edicektim baktım artist artis ortalıkta dolanıyodun 1. havasında boşver hiç muhattap olmıyım dedim. yani senin elini sıkıcaktım ama o anki davranışların nedeniyle muhattap bile olmadım .senin resmini internette gören arkadaşlarım bu çocuk artist birine benziyo diyolar. sıcak kanlılıkla alakası yoktu mehmet can yarışırken herkez mehmet can dedi ben yarışırken herkez uğur dedi peki sana neden kimse tezauvat etmedi. bunları bana karşı cevap yazıcağına bi düşün neden diye. sıcak kanlılıkla hiç bir alakası yok. ve bu yazdıklarımın hepsi yazdığım gibi oldu sen kendi düşman açından değil dost açıdan bak belki görebilirsin. butun gün forumda olsam senin bana yazdığın cevabı 5 gun sonra görmezdim. ben oraya 1. olamaya gitmedim yeni arkadaşlar edinmeye gittim bir çok arkadaş edindim bazıları iyi bazıları kötü...

@ujur
demekki tezvrtla 1 ci olunmuyomus kendin diyosun 1 oldn napıym ağlıyımmi orda sevinmiyimmi kutlamıymmi nese sen beni artst olrk bil bndan snra ok

arkadaşlar burada benim ve uğur için önemli olan 1.2.3.lük değildi,önemli olan bizi sevindiren orada yeni yeni arkadaşlıklar ve tanışdığım çok değerli insan lar dı.fakat bazı arkadaşlar bunu başka yere çekiyor.neyse yine de herkeze başarılar diliyorum.iyi forumlar arkadaşlar. . .

Geri