Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

54. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu (2018) Presidential Cycling Tour Of Turkey

Scudo
eurosport da yayınlıyor yarışı...
neden trt'de izliyorsunuz???
imkanlar mı yetersiz eurosport'da izlemek için...

@Noldor
Anlatıcılar Sarper Günsal, Berkem Ceylan ya da Caner Eler olmayınca TRT'den farkı olmuyor. İlk gün bu adamlar yoktu.

Bugün de yok muydular?

@asibol
iş yerindeyim ben , sessiz sedasız izliyorum sadece...
kim vardı bilemiyorum...

@hamlet2006 yarış başında 1. Dereceden bir çıkış var. Sonlara doğru 3. Derece ve yarış sonu 2.derece çıkışları bitiyor. Lutsenko yu bugünkü etapta çok sağlam gordum. Çok rahatti. Roche bir ara göründü son çıkışta. Sonra göremedim. Yarın ilginç bir yatis bizi bekliyor. Astana başta tempoyu yüksek tutarsa lutsenkonun işine geleceğini düşünüyorum.

@el_Aksa_1903 yetmez malesef. Çünkü taşıyacak bir gurup yok. Tam duzluk olan bir etapta (manisa olabilir) üçlü bir tasimayla önde akdilek arkası onur ve son ahmet gibi tasiyabilirlerse ahmet i ilk 3 görebiliriz. Tabi bu çok küçük bir ihtimal.

@cazci
hadi yol kenarına atıldığında denk gelen matarayı almak tamam da, yarıştan ziyade özellikle matara için oraya gitmek, takım arabalarına gidip matara istemek garip gerçekten. her yerde satılan 3-4 euroluk şeyler bunlar.

Ahmet Örken 5.oldu. Bence gayet güzel ama keşke bizimkiler devamlı kacis yapmanın yanında Ahmet'i veya Onur'u sprinte sokmak için iyi bir tren yapmaya da calissa. Bu gidişle Ahmet başkasının arkasına takılıp tek başına sprinte çıkabilecek kabiliyete sahip olacak galiba :))))

cvc.png

Ahmet'în çok iyi yer tutmuş olması hiçbir şey ifade etmemiş çünkü gücü yok :snzdglsn: Sanırım onun kazanması için pelotonun komple düşmesi ve yolun tıkanması, geriye bir tek onun ayakta kalması gerekecek. Buna yönelik bir plan yapılabilir :harika:

sam abi aldı yeniden :)
bu adamı vueltaya götürmediler ya pes

@theburakt şans diyelim. Dünyanın en iyi sprinterlerinden biri ilk etapta kemiği kırılıyor. (Gavira) hersey olur.

@QWEZXC vuelta tamamen dağlık etaplardan oluşuyor. O yüzden goturulmemesi normaldir. Goturmeleri yanlış olurdu

@Serkan Mıstınoğlu
Hımm, Manisa finish ine birşeyler düşünelim o halde :D

• Beğen
Tepkiler: Devenez ce que
@Serkan MıstınoğluAhmet son 200 metre kala önlerde hatta dedim ki alır mı ancak bennett o andan itibaren öyle bir uzadı ki ciddi fark oldu Ahmet ile
Bennett ın bacakları ile Ahmetin bacak kalınlıkları arasında bayağı fark var gibi geldi kas olarak. Ahmet o bacaklarla iyi basıyor valla
Ahmet birde bu sene aldığım 5. geçen sene aldığım 2. ten daha değerli demiş. Bu seneki rakiplerim geçen seneye göre daha başarılı demiş

• Beğen
Tepkiler: drsalihsert
Son 100 metrede Ahmet’in yerine Onur Balkan veya (bu sene kadroda yok ama) Batuhan Özgür taşınsaydı daha iyi bir sonuç alırdı diye düşünüyorum. Mehmet Şafakçı hala Ahmet’e oynuyor elinde çok yüksek potansiyeli olan gençler olmasına rağmen. Tamam Onur genel klasmancı sanırım ama Batuhan bu yıl neden takımda yok onu bilen var mı

• Beğen
Tepkiler: MELİKŞAH
TUR'un genel klasmanı için 3 favori var.3 ü de yüksek profilli olarak niteleyebileceğimiz sporcular.
-Diego Ulissi (Puncheur)
-Nicolas Roche(Genel klasmancı)
-Alexey Lutsenko (Rouleur)

Üç farklı bisikletçi tipinin de genel klasmanı kazanma potansiyelinin olması; Turumuzun öngörülemez olup ,açık bir yarış olduğunu mu gösterir yoksa Tur'un etap profillerinin belli bir mantığının olmayıp , baskın bir karekterinin olmadığını mı gösterir? :okyrm::okyrm::okyrm:

Önemli monumentlerden olan Milan Sanremo'da da sprinterler,puncheurlar,genelklasmancılar veya rouleurler yarışı kazanabilir ama Milan Sanremo,Milan Sanremo'dur.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
@isosel

Bu sporcu George Bennett.Aynı Sam Bennett gibi müthiş sempatik bir adamdır:harika:

Ama gerçek kral,adamın kralı ADAM HANSEN'dır.
Paylaşmayı çok sever,malesef birayı da.Tek kötü tarafı suluğunu bira karşılığı vermesio_O

Gelmiş ,geçmiş ve gelecek en sempatik bisikletçi.Adam Hansen

@Serkan MıstınoğluMehmet Şafakçı tarafından facebookta yapılan açıklama
3
Merhaba Alp Dilgen bey
Batuhan 5 Ağustos da Çin’den geldi
Besyo sınavı olduğu İçin bizim kampımıza katılamadı
10 güm boyuncu Selcuk Üniversitesi Besyo bölümüne girmek için koordinasyon sınavı İçin çalıştı Atletizim aletli Jimlastik vb branşlara has haraketler yaptı zorunluluklardan dolayı antreman yapamadı
Ve haliyle o dönem hiç Bisiklete binemedi ve en önemlisi 7 Türk sporcu İle mücadele eden Torku takımı ile capotokya turunu koşamadı çünkü Torku takım menejeri ile konuştum hazır olmadığı İçin takımda olmadığını söyledi bende tüm milli takım sporcularımızı Garmin Connect den her gün takip ediyordum 1 ay boyunca iyi çalışmadığı içim kadrodan teknik ekip olarak çıkarmak zorunda kaldık.
Son yapılan Karadeniz turuna romanya turu koşan 6. Sporcumuz katılmadı çünkü yükseklik kamp programı bozulacağı İçin programımızı bozar diye koşturmadık.
Takım belirlemek için Karadeniz turunu hiç dikkate almadık Karadeniz turu 2.2 Cumhurbaşkanlığı turu word tur bunu iyi ayırmak lazım siz bunu en iyi bilenlerden birisiniz biz formda olan ve yeterli olan bir sporcuyu neden almayalım.
Burası ne benim ne başkasının babasının çiftliği değil iyi olan sporcu bize kesinlikle katkı sağlayacak sporcuyu biz enayimiyiz neden almayalım kim iyi ve formda olan sporcu İle çalışmak istemez
Saygılarımla.

(Bize bazı veriler yolluyorum lütfen inceleyin.)

Geri