Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

54. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu (2018) Presidential Cycling Tour Of Turkey

@akifovsky Mitinglere adam götürür gibi bu yarışlara da insanları götürmek lazım. Üniversiteleri tatil etmek lazım. Öğrencileri servislerle taşımak lazım o bölgelere.

Başka türlü çok zor olur cuma günü kim izin alıp gidebilir ki bilemiyorum.

Scudo
@Bigpatron

Aynen o yüzden sesli izlenmeli.
Come on Keisse for goodness sake!!! :koptum::koptum::koptum: Adam Keisse fanatiği oldu o anda.

@hamlet2006

Adamın dibiymiş bu Adem abi hakkaten, çok seviyorum böyle doğal insanları :hhhhhh::harika:

• Beğen
Tepkiler: İsmail Selçuk
Yarın evimize çok yakın geçecekler umarım kaçırmadan izleyebilirim foto çekebileceğimi düşünmüyorum anı yaşarım gibi ama çekersem de atarım buraya

Genelde ilk sırayı çekenin ortalaması kaç oluyor ona göre yolda vaziyet alalım:D

Bu günku yarista kenardan takimlara su dağıtan elaman geri geri koşarken takla attı spikerler görmedi. :)
Herhalde ben den başka görende olmadi.

@asibol

Hakikaten müthiş bitiş!

Bugünün süprizi "YAĞMUR"

ve karşıdan sert esen rüzgar !

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ironiye gel ; bisiklet yarışında sen adamları hız kesici tümseklerden geçir :)

k6NJ7v.jpg

yarış sonrası Ahmet Örken'den çarpıcı itiraflar geldi. Mücadele refleksini kaybettiğini, sprint için gerekli patlamayı gerçekleştiremediğini, çok gergin bir yarış olduğunu,peleton içinde bulunmaktan çekindiğini ifade etti.

@Atasoy
Ben de gördüm :) bişey olmamıştır umarım adama

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
Merhaba, tur İstanbul'da en iyi nereden izlenir?

Etapların tekrarını eurosport ya da trtsporun sitelerinden izleyemiyor muyuz? eurosporta baktım ama herhangi bir tekrar yayını bulamadım

Geri