Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

55. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu (2019) Presidential Cycling Tour Of Turkey

@trainspotting35

heyy maşallah

• Beğen
Tepkiler: :DDD
Scudo
1. etapta flaglamış olabilirler sonra strava kaldırmış büyük ihtimalle. İlk etapta flaglı sürüşe rastlamadım bunu da kaldırır.

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
Etapların tekrarını izleyebileceğimiz bir platform var mı ?

Zevki çıkmıyor. Azıcıl başkaları da kazansın yahu.

@Atasoy
Bi ara salçano reklamı yapıyordu alenen, değiştirdim kanalı ne kadar devam etti bilemiyorum.

Eurosport tavsiye ederim. Hatta bugün şarap muhabbeti bile yapacaklardi ama vakit yetmedi.:):)

Çekiliş konusunda bilgisi olan varmı twitterdan çekiliş yapılıyormuş formalar nasıl katılacağız ben pek anlayamadım :/

• Beğen
Tepkiler: Gökay Akçay
Çanakkale'de etap başlangıcı itibariyle iyi bir kuyruk rüzgarı vardı. Ağaçlık bölgelerden geçerken yan rüzgar etkisi de azalır ki bugün çok şiddetli değil. Serin ve soğuk bir öğlen öncesinde yarışanlar için iyi. Çünkü burada rüzgar birbirini dik kesen iki eksenlidir.

Böyle 1 haftalık oynama olsa hava durumunda bu sefer tam tersi lodosa karşı gideceklerdi.

Bu nasıl bir iş, yarışın ortasında birden TBMM yayınına başladılar :)
Kaç gündür zamanı denk getirmeye çalışıyorum, ilk defa baştan sona izleyeyim dedim yayın iptal.

edit: İnternet sitesinde yayın var, trt 3 spor izliyordum onunla alakalı galiba.

• Beğen
Tepkiler: H.T
@Francis
Spora verilen deger ortada iste. Trtnin baska kanali yokmus gibi tbmm yayinini trt spor ekranindan yapiyor. Yarisi ulusal kanaldan kesintisiz yayinlamayacaksaniz tur da düzenlemeyin kardesim.

iş yerinde, bi açayım bakalım ne durumda dedim...
son 1.2km ye denk geldik... iyi zamanlama...

kurt sürüsünden (link) (link)kazandı...
Yalnız ben Cavendish'i 2. bitirdi gibi gördüm...
Sam Bennett 'i de 3. gibi gördüm...

sonra yayın gitti bende...

procyclingstats'da 2. Bennett, 3. Cavendish yazıyor...
Bannet son anda 2.liği almış galiba...

Sonun da bayrağı yere fırlatması iyi olmadı.

Birileri uyarmış olacak ki Fabio Jakobsenin özür niyetine elinde Türk bayrağı var.

D4bv9_xW0AAA-cp.jpg

Bitişte seyircili şov yapacağım diye kaza yaptıracaklar yarışanlara! Neyse ki kazasız belasız atlattı. Ardından da kimse Jakobsen'e kızmasın, o kafa ile herşeyi yapabilir insan!

@Furkan TK

Toylugundan, adrenalin patlaması yaşamasindan ne yaptigini bilmiyor olabilir.
Önce havaya kadirmişti dedim jest yapacak herhalde sonra hirsla yere çarptı. Neyse kürsude kendini affettirmiş.

Geri