Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

56. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu (2021) Presidential Cycling Tour Of Turkey

Turun organizasyonu, bir yarışın olmazsa olmazı olan hassas ve doğru zaman bilgisi ile beraber sitesi de tam bir rezilik...
Şu saatte sonuç olarak sadece ilk 5 verilmiş, diğerleri yok. Üstelik birincinin ancak fotofiniş ile belirlendiği iki kişilik sprintte iki yarışcı arasındaki farkı 4 saniye yazmışlar.
Tam bir uluslararası fiyasko ve kepazelik.
Bu şartlar altında bile eurosport yarışı yayınlayabiliyor ya, hayret ve takdir ediyorum.

Dediklerinize katılmakla birlikte, bir konu hakkında düzeltme yapmak istedim.

Yazılan süreler ilk 6'ya verilen 10s, 6s, 4-3-2-1 saniye zaman primleri dahil genel sıralama sonuçları.
İlk etaba ait sonuçları koymamışlar ya da ben bulamadım.

(link) : süresi 01:35:38'di 10 saniye prim ile 01:35:28 yazıyor. Diğerleri de ilk süre üzerinden zaman primleri işlenmiş halde yazılmış...

Scudo
Dışardan böyle değerlendirmişler..
(link)

nötral start sonrası kaza olmuş, gerçek startı kazaya karışanlar pelotona yetiştikten sonra vermişler.

Etapların başlama saatleri verilmişse bana sitedeki yerini gösteren olursa çok sevinirim.
Tabi aynı sekilde tüm katılanların zamanlarını da. Olamaz, olması lazım diyorum ama hala bulamıyorum. Yarışın beşincisinen sonra "devlet büyüklerimizin" ingilizceye çevrilmiş hamaset palavraları ve sponsorlar listesi ile sıralama kesiliyor.
@Noldor teşekkürler, ancak zaman bonusları benim bildiğim kadarıyla genel klasman sıralamasında hesaba katılır, etap zamanlarında değil. Şimdi daha da komik bir durumu farkettim az önce results bölümünün alt başlıklarına bakınca. Burada etap sonuçlarını hiç vermiyorlar, sadece genel klasman sonucu başlığı var o kadar.
Hadi bakalım bugün etap sonucunu mu göreceğiz yoksa genel klasmanı mı? Her ikisini de görmek isteyenler bir zahmet bir exel tablosu yapacaklar atık, GKn = Etap + GK(n-1) + Zaman Bonusları formülünü kullanıverecekler. Ama tabi bütün yarışçıların zaman değerlerini bulabilirlerse :kötü: Sonuçları burada da paylaşırlarsa ne mutlu bize :)

Son düzenleme:
Etapların başlama saatleri verilmişse bana sitedeki yerini gösteren olursa çok sevinirim.
Tabi aynı sekilde tüm katılanların zamanlarını da. Olamaz, olması lazım diyorum ama hala bulamıyorum. Yarışın beşincisinen sonra "devlet büyüklerimizin" ingilizceye çevrilmiş hamaset palavraları ve sponsorlar listesi ile sıralama kesiliyor.
@Noldor teşekkürler, ancak zaman bonusları benim bildiğim kadarıyla genel klasman sıralamasında hesaba katılır, etap zamanlarında değil. Şimdi daha da komik bir durumu farkettim az önce results bölümünün alt başlıklarına bakınca. Burada etap sonuçlarını hiç vermiyorlar, sadece genel klasman sonucu başlığı var o kadar.
Hadi bakalım bugün etap sonucunu mu göreceğiz yoksa genel klasmanı mı? Her ikisini de görmek isteyenler bir zahmet bir exel tablosu yapacaklar atık, GKn = Etap + GK(n-1) + Zaman Bonusları formülünü kullanıverecekler. Ama tabi bütün yarışçıların zaman değerlerini bulabilirlerse :kötü: Sonuçları burada da paylaşırlarsa ne mutlu bize :)

Ben procycling sayfasını kullanıyorum bu veriler için. Bizimkiler yaptığı site gerçekten çok kullanışsız ve eksik.
(link)

dediğiniz kesinliklle doğru, etap sonuçları yok... Sadece genel klasmanı koymuşlar. Bugünkü etap sonunda sonuçlar bakalım nasıl açıklanacak.

Etap başlangıç ve geçiş zamanları için bi tek şunu bulabildim, en azından onu yapabilmişler...
(link)

etaplar kısmında, sağda "zaman tablosu" / "timetable" kısmından ulaşılabiliyor...

• Beğen
Tepkiler: oğuz çakar
Canlı yayın linki:

(link)

Hangi takım hangi bisikleti kullanıyor çok merak ediyorum ama bulamıyorum

Ve uzun bir aradan Sonra MARK CAVENDISH KONYA-KONYA Etabında Galip geliyor zamanlama ve hamlesi muhteşemdi. Bu arada uzun bir arada derken 2 yıldan fazla bir süredir.

@Mr nc (link) bu worldtour takımları için galiba.
(link)
Buradan tek tek google aramasıyla kullandıkları bisikletlere erişebilirsiniz.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Mr nc
Kariyeri bitme noktasındaki Cavendish etap kazanıyor. Tura katılan sprinterlerin genel performansını anlamak açısından baya etkili bir etap olduğunu düşünüyorum. World Tour seviyesindeki sprinterler farkı siz düşünün. Elmalı etabı inşallah güzel çekişmeli bir etap olur, herkese iyi seyirler.

• Beğen
Tepkiler: seko35.50
Ülkemizde böyle bir uluslararası etkinlik var ve ben bu etkinliği televizyonumdan izleyemiyorum, nasıl bir saçmalıktır yahu?

Ne var yani birkaç gün de Fenerbahçe - Galatasaray maçları konușmasak?

Yayınlanıyor canlı olarak eurosport takip edin yada trt 2

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Cavendish in ölüsü yeter gibi bişey..

• Beğen
Tepkiler: Tutmosis89
@seko35.50 Bence abi, İç anadoluyu işin içine hiç katmayacaklardı. Güneyde başlayıp Batıda İzmir'de bitecekti. Dediğin gibi Konya etabı da zor. Zaten geriye bişey kalmıyor. Tur tatsız geçicek belli. Bari Göğübeli ne bişey olmasa.
@seko35.50 Bence abi, İç anadoluyu işin içine hiç katmayacaklardı. Güneyde başlayıp Batıda İzmir'de bitecekti. Dediğin gibi Konya etabı da zor. Zaten geriye bişey kalmıyor. Tur tatsız geçicek belli. Bari Göğübeli ne bişey olmasa.
Gugubeline bir sey olmaz #elmalıbisikletgezginleri #elmalıbisikletsevenler olarak vazgecilmez etapimiz o insta takip eder misiniz

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Ve uzun bir aradan Sonra MARK CAVENDISH KONYA-KONYA Etabında Galip geliyor zamanlama ve hamlesi muhteşemdi. Bu arada uzun bir arada derken 2 yıldan fazla bir süredir.
En son 2018 yılının şubat ayında dubai turunda kazanmıştı. Yani 3 sene 2 ay önce :) Bundan sonra yarış/etap kazanırmı bilemem ancak aldığı bu etap biraz olsun kendisine özgüven verdiği kesinlikle inkar edilemez.

Organizasyon baya sıkıntılıydı ya . Yollar çok uzun süre kapalı kaldı. Bir Konyalı olarak ambulansla zor geçtik yahu kapalı yollardan.

Yarışcılar geçip gittiğini gördüm gene kapalı. Gruplar arası mesafe mi çoktu acaba ?

• Beğen
Tepkiler: suat akman
Geri