Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

56. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu (2021) Presidential Cycling Tour Of Turkey

Fabio da çok mutlu. Burada olmam lazımdı dedi ❤
260964 dosyayı görüntüle
Kameraların ısrarla neden Fabio'yu çektiğini merak etmiştim. Bugün de ön dişlerinin olmadığını farkettim ve Polonya turundaki dehşet kazayı hatırladım. Meğer adam o kazadan sağ çıkmış ve gelmiş yarış koşuyor. Takdir ettim açıkçası. Çok üzülmüştüm kaza olduğunda. Bu adamı çok sevdim çok sıcak gözüküyor.

Scudo
Organizasyon baya sıkıntılıydı ya . Yollar çok uzun süre kapalı kaldı. Bir Konyalı olarak ambulansla zor geçtik yahu kapalı yollardan.

Yarışcılar geçip gittiğini gördüm gene kapalı. Gruplar arası mesafe mi çoktu acaba ?

Elbette guvenlik onemli ama bizde ''vur deyince öldür'' taktiği gecerli. 25 Nisan 2011 Kuşadası-Turgutreis-Bodrum etabinda esimi doguma goturmeye calisiyoruz. Bisikletciler ve öncü grup daha Güvercinlik (Bodrum'a 20 km mesafe) civarinda ve caylak polis ''gecemezsiniz amirim cok hizli olduklarini soyluyor, bir anda gorunmeleri ve gecmeleri bir oluyormus'' diyor. Ve biz kavsaktan karsiya gececegiz. Aynı yol guzergahinda devam etmeyecegiz.
Belinizde telsizler an be an yol ve pozisyon bilgileri geliyor. Acil durumlar icin kimseyi riske atmadan cozum uretebilirsiniz degil mi?

NOT: Amir pozisyonunda 45 yaslarinda bir polis o gun barikati actirip 10 saniye surmeyen gecişimizi sagladi. Tesekkur ediyoruz kendisine tekrar

Elbette guvenlik onemli ama bizde ''vur deyince öldür'' taktiği gecerli. 25 Nisan 2011 Kuşadası-Turgutreis-Bodrum etabinda esimi doguma goturmeye calisiyoruz. Bisikletciler ve öncü grup daha Güvercinlik (Bodrum'a 20 km mesafe) civarinda ve caylak polis ''gecemezsiniz amirim cok hizli olduklarini soyluyor, bir anda gorunmeleri ve gecmeleri bir oluyormus'' diyor. Ve biz kavsaktan karsiya gececegiz. Aynı yol guzergahinda devam etmeyecegiz.
Belinizde telsizler an be an yol ve pozisyon bilgileri geliyor. Acil durumlar icin kimseyi riske atmadan cozum uretebilirsiniz degil mi?

NOT: Amir pozisyonunda 45 yaslarinda bir polis o gun barikati actirip 10 saniye surmeyen gecişimizi sagladi. Tesekkur ediyoruz kendisine tekrar
Bu bisikletliler arkalarına jet motoru mu taktıdılar diye düşündüm :)

Benim anlamadığım, tam yer kapma savaşlarının olduğu anlarda şu garip dönüşü neden parkura eklerler?
Zaten yolu trafiğe kapatmışsın, ters şeritten 2km daha gidip bitirseler ya, neden tehlike yaratıyorsun.
Neyse ki kazasız geçildi...

1618315141484.png

MARK CAVENDISH Kazanamadığı Yılların intikamını alıyor herhalde 😂😂

• Beğen
Tepkiler: Skepo ve gravel06
Tribun Dergi (@tribundergi) Tweetledi: 56. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nda Beyşehir x Alanya arasında koşulan 3. etapta bir Türk bisikletseverin görüntüleri kamerala takıldı. 🚴‍♂️ #TUR2021

▪️ Fark et, bisiklet araçtır! (link) Arkadaş renk kattı 😀

3. Etap bence en zevkli etaptı. Ancak ülkemizin kanalı trt yi maalesef eurosport a tercih etmiyorum keşke öbür türlü olsaydı

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK
On yıldır yarış izlerim, ilk defa bir ambulansın pelotondan yol istediğini gördüm. 😳
Yol da vermiyor terbiyesizler. 😂
Çok anlamsız bir andı. Gerçekten o yoldan gitmesi gerekli olsa, yarış organizasyonuna bildirilir, gerekirse motorlar yardımı ile yol verilebilirdi. Ama motorlar dahi ambulansın önünü kapattıysa, ambulans yarış organizasyonundan habersiz oraya girmiş demektir...
Ayrıca baktı yol vermiyorlar, sirenleri kapatıp arkalarından devam etti bir süre. Acil bir durum yoktu demek ki. E o zaman neden siren çalarak araya girmeye çalıştın...

Ben çözemedim ne yapmak istediklerini..

Son düzenleme:
(link)

Bu harika bir metafor...
Ülkemizde bisiklet sporcusunu çok vurucu bir şekilde sembolize ediyor bu minik gösteri...
Belki de bir farkındalık eylemidir..
Bana; " Her şeye ve herkese rağmen bu sporu yapmaya cüret ve gayret eden bizleri" ve Bisikletçinin kendi dünyasında havaya/boşa pedal çevirip gereken önem ve takdiri göremediği absürd bir durumu çağrıştırdı...

Kimse bahsetmemiș ama yarıșı sunan ablanın da hakkını yememek lazım, kendini yetiștiren kaliteli insanlar ne kadar çok belli oluyorlar dıșarıdan.

Kabus gibi bir kaza, umarım kimseye ciddi birşey olmamıştır.

Önce sola yatıp solundakini dışarı attıktan sonra yol dışına devrilen ve arkasından bisikletten ayrılamadığı için bisikletiyle birlikte tekrar etabın ortasına düşen bisikletçi her kimse umarım sağlığı yerindedir. Kabus gibi kaza gerçekten.

Son düzenleme:
Benim anlamadığım, tam yer kapma savaşlarının olduğu anlarda şu garip dönüşü neden parkura eklerler?
Zaten yolu trafiğe kapatmışsın, ters şeritten 2km daha gidip bitirseler ya, neden tehlike yaratıyorsun.
Neyse ki kazasız geçildi...

261048 dosyayı görüntüle

Bu hız kesme virajları olmadığı için bu günkü etapta kaza yaşandı. 150 kadar bisikletçiyi pelotonu bölmeden finişe getirirsen tabii ki kaza olur. Gayet normal. 3 etapta biri keskin biri de bu fotoda görünen yarım viraj sayesinde sağlıklı bir sprint oldu. Kimseye bir şey olmadı.

Geri