Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

56. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu (2021) Presidential Cycling Tour Of Turkey

@Hititenduro Aynen çok üzüldüm bende. Çocuk yıkıldı çizgiyi geçtikten sonra olduğu yere.
Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet turu'na altıncı gün Kovid-19 gölgesi düştü. Rally Cycling takımından 1 kişide Kovid tespit edildi. Bunun üzerine Birleşik Amerika ekibi yarıştan çekildi.

Takımın Hollandalı pedalı Arvid de Kleijn, TUR 2021'in açılış etabını kazanmıştı.

Turun başlamasına saatler kala İsviçreli Simon Pellaud'da da koronavirüs belirlenmiş ve Nevşehir'de karantinaya alınmıştı.

TUR 2021 böylece 171 bisikletçi ile başlamıştı. Rally Cycling takımının yarıştan çekilmesiyle TUR 2021'e 24 takım ve 154 bisikletçi ile devam ediliyor.

Kaynak : (link)

Son düzenleme:
Scudo
Finish sönük kaldı sanırım bugün. Pek heyecan uyandırmadı bana.

Mark Cavendish bugün ki etapta ilk 3'e nasıl giremedi hayret =)

Bu gün ciddi bir kazanın olmamasına şükür etmemiz gerekiyor bence. Marmaris inişi ve kilit taşı finişi riskli alanlardı. Neyse ki inişte pelotonu bölmeyi başarabildiler. Toplu finiş olsaydı kaza ihtimali çok yüksek bir finiş alanı vardı.

Son düzenleme:
Senelerdir bu turda bir etap galibiyetimiz yok nal toplamaya devam

• Üzgün
  • Beğen
Tepkiler: Mr nc ve seko35.50
Bodrum'dan kaçan kazanır. Rüzgar çok müsait. Daha varmadan kopmalar başladı.
Senelerdir bu turda bir etap galibiyetimiz yok nal toplamaya devam
Var bi tane. Dopingle. 😔
.
Ben olsam tam Torba kavşağından kaçardım. Yokuşu atlatırsam, Turgutreis'e kadar tutabilene aşkolsun. 😆

Kaçış deneyenler olsada ana grup hemen yakalıyor bugün. Rüzgarda epey kuvvetli çok fazla imkan sunmuyor.

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
Kaçış deneyenler olsada ana grup hemen yakalıyor bugün. Rüzgarda epey kuvvetli çok fazla imkan sunmuyor.
Rüzgarın yönü önemli. Bodrum'dan itibaren tamamen arkadan.

• Beğen
Tepkiler: suat akman
Günün kazananı Jasper Philipsen oldu.

• Beğen
Tepkiler: seko35.50
Jasper Philipsen çok temiz kopardı. Cavendish ve Greipel'in önünde yarışı kazandı.

Philipsen çok hızlıydı, Greipel ve Cavendish yetişemedi hatta karşı atak çekmekte geç bile kaldilar.

• Beğen
Tepkiler: seko35.50
Maalesef çok rüzgarlıydı hava çok zevkli bir yarış olmadı. Ayrıca muhteşem doğal güzelliklere sahip olan bölgemizde neden helikopter çok az görüntü aldı bilemiyorum. Güvercinlikten sonra deniz orman bisiklet izleriz diye umdum ama olmadı

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
Cavendish in enerjisi düştü dünkü etapta tırmanış onu bitirdi resmenn toparlayamadı.

Forumda olup yarışa katılan var mı?Deneyimlerini paylaşsa.

Maalesef çok rüzgarlıydı hava çok zevkli bir yarış olmadı. Ayrıca muhteşem doğal güzelliklere sahip olan bölgemizde neden helikopter çok az görüntü aldı bilemiyorum. Güvercinlikten sonra deniz orman bisiklet izleriz diye umdum ama olmadı

Bugun gercekten cok guclu ve yer yer saganaklar ile etkisini iyice arttıran bir ruzgar vardı.
Helikopter ucusu ve bisikletliler icin cok yıpratıcı oldu.
Ozellikle Milas'tan Bodrum girisine kadar 40 km boyunca guneydogu yonunden surekli ruzgara karsi mucadele etmek zorunda kaldilar.

WhatsApp Image 2021-04-17 at 18.15.11.jpeg

Yarın yine etkili bir ruzgar var ama genelde yan arkadan alacaklar.

Geri