Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

56. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu (2021) Presidential Cycling Tour Of Turkey

Harika sprinter cavindish zevkliydi gene...

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Scudo
Bu arkadaşa bir daha bisiklet yarışı anlattırmazlar umarım. Gitsin, dilediği kadar kapı numarası diyebileceği motor sporları anlatsın.
Bir de Kuşadası Aydın'a bağlıdır meselesi var ki, tam bir facia.

Çok güzel bir finiş, duygusal anlar oldu. Etabı Mark Cavendish alırken, genel klasman şampiyonu Manuel Diaz oldu. Sonrasında da kendini tutamadı ağladı.

30-50 km.lik bir bireysel zamana karşı ve Selçuk gibi ikinci bir tırmanış etabı ekleseler çok daha heyecanlı bir yarışımız olabilir.

Bu arkadaşa bir daha bisiklet yarışı anlattırmazlar umarım. Gitsin, dilediği kadar kapı numarası diyebileceği motor sporları anlatsın.
Ben yabancı kanallardan izliyorum, Türk yorumcuları yarış anlatımı yapamıyor bana göre, insanın uykusunu getiriyorlar ve yayına bir heyecan getiremiyorlar.

Mehmet Sevinç epey donanımlı bir sunucu. Her spor branşını layıkıyla sunan bir isim. Basketbol, futbol gibi her an aksiyon dolu bir spor dalı değil bisiklet yarışları. Helede tur uzunsa çeşitli bilgiler paylaşıyorlar boşluk oluşmasın diye. Tur başları, ortaları anlatacak pek birşey yok zaten atak falan olmuyor. Sporcular dinlenerek geliyor arada kaçış yapmaya çalışanlar oluyor. Tur sonuna kadar stabil gidiyor bisikletciler. Mecburen tur başı ve ortasında bölgeyi, takımları, sporcuları, tarih, kültür derken bir şeyler sıkıştırılıyor araya yani :)

Ben yabancı kanallardan izliyorum, Türk yorumcuları yarış anlatımı yapamıyor bana göre, insanın uykusunu getiriyorlar ve yayına bir heyecan getiremiyorlar.

Eurosport ekibinden Berkem Ceylan ve Sarper Günsal'ın anlatımlarını bazı yabancı yorumculardan başarılı buluyorum. Tabi prodüksiyon kalitesi de çok büyük etken, bunca doğal güzelliğin ve tarihi mekanın bulunduğu rotalarda gidip yolu çekersen seyir zevki de anlatım kalitesi de sınırlı oluyor haliyle.

Kuşadasına geldiler artık İzmir'e vardılar deyince balkona koştum:komik::komik: sonra Kuşadasının Aydına bağlı olduğu gerçeği tokat gibi yüzüme çarptı,teşekkürler bomba trt spikerleri! :acpsnr: (Karşıyaka spork klübü bayrağı)
) C55CF78C-CA2B-430C-B3D4-B372434EB5AC.jpeg

Kuşadasına geldiler artık İzmir'e vardılar deyince balkona koştum:komik::komik: sonra Kuşadasının Aydına bağlı olduğu gerçeği tokat gibi yüzüme çarptı,teşekkürler bomba trt spikerleri! :acpsnr: (Karşıyaka spork klübü bayrağı)
) 261579 dosyayı görüntüle

Kaf kaf kaf sin sin sin kaf sin kaf sin kaf!!!!
Bize her yer Karşıyaka uleyyyyn....
Kırmızı yeşil bir fixie toplamak farz oldu.
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Mark cavendish 4 etap kazandığı halde neden turun kazananı olmuyor. Puanlama neye göre yapılıyor acaba?

Mark cavendish 4 etap kazandığı halde neden turun kazananı olmuyor. Puanlama neye göre yapılıyor acaba?
Toplam yapılan tur zamanlamaları hesaplanıyor,mesela Türkiye turunda Diaz birinci oldu,ikinci Vine'ya sadece 1 dakika fark atarak kazandı.bkz. (link)

Bütün etaplarda bitiş çizgisini geçtiği zamana göre hesaplanır. Cavendish kraliçe etabında tırmanışçı olmadığı için çok zaman kaybetti dolayısıyla toplam bitirme süresi kötü. Yarışlarda zaman baz alınıyor kazanılan etaplar değil. Elbette etap kazanma ekstra zaman bonusu veriyor ama bu tarz tırmanış olan turlarda sprinter bir yarışçının kazanması mümkün değil şayet çok iyide tırmanış yapmıyorsa.

Adam 4 etabı 1. geçiyor ve kazanamıyor bence yanlış

• Hahaha
Tepkiler: seko35.50 ve Oxsy
Hemen her sporcunun takımdaki/yarıştaki amacı ve görevleri farklı farklı. Mark Cavendish genel klasman şampiyonu olmak amacı ile yarışan bir sporcu değil. Mark Cavendish sprinter bir sporcu, dolayısı ile amacı Sprint etap birincilikleri ve sprint mayo şampiyonluğu. Etap içerisinde bulunan sprint kapılarına bile çok ilgi göstermez bu tip sporcular.

Ben kaçırmışım herhalde. Kuşadası Aydın'a baglidir. Ne anlattilar ki?
Kuşadası Aydın'a bağlıymış, ama herkes İzmir'e bağlı zannedermiş. Hadi, dedik eyvallah, anekdot bile değil, ama zaman geçsin. Sonra aynı şeyi beş defa falan tekrarladı. En son ekranda Karşıyaka bayrağını görünce sinirleri bozuldu. 😂 Kafalar karıştı falan diye saçmaladı. Meğer Aydın'lıymış arkadaş, ama kafa olarak Aydın'ın ötesine geçememiş. Hala kopleksli.
Dün de yarış Bodrum'a girerken helikopter gitmiş Ula göletini gösteriyor, diyor ki yarışçılar Ula göletinin yanından geçiyorlar. 😆 Bölgesinin coğrafyasını da bilmiyor Aydınlı. 😆
Eurosport gibi uluslararası bir yayın kuruluşunda sana mikrofon vermişler, bu mu yani kapasiten? İnşallah bir daha denk gelmem.
TRT'deki kahvehane anlatımından kaçtık, Aydın'lıya tutulduk. 🤣
Allah'tan sonrasında Amstel Gold vardı da, Berkem ve Sarper sayesinde kulaklarımızın pası gitti. 😆
.
Beygirci 🤣 Başka tezahürat bilmiyor. 😆
.
Mehmet Sevinç epey donanımlı bir sunucu. Her spor branşını layıkıyla sunan bir isim. Basketbol, futbol gibi her an aksiyon dolu bir spor dalı değil bisiklet yarışları. Helede tur uzunsa çeşitli bilgiler paylaşıyorlar boşluk oluşmasın diye. Tur başları, ortaları anlatacak pek birşey yok zaten atak falan olmuyor. Sporcular dinlenerek geliyor arada kaçış yapmaya çalışanlar oluyor. Tur sonuna kadar stabil gidiyor bisikletciler. Mecburen tur başı ve ortasında bölgeyi, takımları, sporcuları, tarih, kültür derken bir şeyler sıkıştırılıyor araya yani :)
Sonra başlayan Amstel Gold yarışını izlediniz mi?
Başka sözüm yok!
.
Adam 4 etabı 1. geçiyor ve kazanamıyor bence yanlış
Bu fikrinizi hemen UCI'ye bildirin. Belki dikkate alınır.

Son düzenleme:
Geri