kellemusic
Aktif Üye
- Tepki
- 82
- Başlangıç
- 2013—14
- Bisiklet
- Specialized
- Bisiklet türü
- Cyclocross
Babadag son 900 metresi %21.4 gorunuyor strava'da (link)burası çok zorlu bir tırmanş ama hal hazırda italyada mortirollo var. 11km %11
(link)
APM'di yanlış hatırlamıyorsam, bu şekilde kısaltılmış bir değer var tam da bahsettiğiniz gibi eğim düzensizliklerini de değerlendiriyor hesaplanması sırasında. Bu değere göre Babadağ 688'le en tepede, Zoncolan 543, Angliru 514. Zoncolan ve Angliru bu eğim düzensizlikleri, irtifa, viraj sayıları, vb. sebeplerden dolayı Babadağ'a göre daha kısa ve daha düşük ortalama eğime sahip olmalarına rağmen efsane olmuş tırmanışlar. Tabi coğrafya, Babadağ için de kader maalesef Ama yine de yarışın çapının dışında bi alana etki ettiğine şüphe yok, umarım daha fazlası da gelecektir. Örneğin GCN, vb. kanallar ve bi takım bisiklet sever fenomenlerden bazıları mutlaka Babadağ'a gelip paylaşımlar yapacaktır. Hepsi ülke reklamı, hepsi Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu reklamı işte, değerlendirebilirsen..Ortalama eğimi aynı olan iki rotadan biri diğerinden daha zorlayıcı olabilir. Örneği de çok. %3 eğim ile giderken kısa olan %17 lik bir kısım ortalığı darma duman eder. O yüzden ortalama eğim her zaman zorluk derecesinde kıstas olmayabilir.
Şuraya bakın , bisikletçilerimiz diskalifye ediliyor , kendi ülkemizde , en sonlarda içler acısı bir durum söz konusu, birisi çıkıp "aaa burası tırmanış için çok güzel yokuşmuş nasıl göremedik bu güne kadar , gelecek sene bizde burada yarışalım" diyor , ve bizler gerçeği ,, yarıştaki başarısızlığımızı hemen unutup dağı tepeyi konuşur oluyoruz , nasıl bir şeydir anlayan yorumlarsa sevinirim.Babadağ tırmanışı yabancı youtube kanallarına düşmeye başlamış.
uci onaylı modelleri kullanılabilir. mesela bisan da mithra disk uci onayl. kadro set uci onaylı olması lazım. onun üzerine jant ve grup seti değişebilir. dura ace, sram vsCahilane bir soru sormak istiyorum. 😀 Maksat reklamsa Bisan ve Salcano'nun neden en prestijli modelleri kullanılmıyor?
Teşekkür ederim. Mevzu anlaşıldı.uci onaylı modelleri kullanılabilir. mesela bisan da mithra disk uci onayl. kadro set uci onaylı olması lazım. onun üzerine jant ve grup seti değişebilir. dura ace, sram vs
Siz yine suluk kapmissiniz, bize onu da vermedilerBugünden birkaç kare,güzel birer anı oluyor böyle aktiviteler. Jasperden yüzsüzlük yapıp kaskını istedim vermedi pinti 😂 😂 sanki bisikletini istedik
310471 dosyayı görüntüle310472 dosyayı görüntüle310473 dosyayı görüntüle310474 dosyayı görüntüle
Çok ısrar etti namussuz Nico (boradan nico denz) kıramadım,al da al,tamam hadi ver bakalım dedim,hatıra olsunSiz yine suluk kapmissiniz, bize onu da vermediler