Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

60 euroluk karbon klasik Giant

Muray bey,
Size yine modifiyelik bir malzeme çıktı anlaşılan. Yakında konusunu görürüz...

Scudo
@Ömer KARAN
Tesekkürler ömer, dedigin gibi iyi denk geldi ve gercekten cok temiz ve az kullanilmis.:rolleyes:

@Soner Közen
Tesekkürler soner, kac kilo oldugunu tarmadim ama 92model olmasina ragmen pek agir degil, tahminim 10kg civari oda lastikler, sele, sele borusu ve gidon dandik ve agir oldugu icin. Tahminim ufak modifiyelerle 1,5 - 2kg daha hafifler.

@tuna k
Vallah gidon bogazini bilmem ama sadece su parcalara bir bakarsan gercekten bedavayaalmis gibi oldum.

Bunlar jantlari ebay de daha 5 saati var bitmesine... (link)
Bunlar sadece fren vites kollari ebay de daha 6 saati var bitmesine... (link)
Bu kadro ama benimki gibi crbon masa degil celik masa ve 7 saati var bitmesine... (link)
Bu aynakol daha 1günden fazla var bitmesine... (link)
Bunlar daha kaca cikar allah bilir ama simdiye kadar 4 parcasi bence 300 üzeri satiliyor. :)

@Halil EROĞLU
Yok halil, bu bisiklete modifiye edilecek bir sey yok. Sadece gidon, sele, seleborusu ve lastiklet degisecek bunun icin de konu acmaya degmez. Ama benim isime karar olmaz elimdeki fuji ile esimin cubesini bitirince belki birseyler yapabilirim. :)

hocam hayırlı olsun öncelikle iyi denk getirmişsiniz. yazın benim de Almanya'ya gitme durumum var nerelerde kuruluyor bu pazarlar ?

hayırlı olsun çok güzel temiz ve uygun. Bi abimin lafı aklıma geldi, keyfin Almanyadan iyi derdi.Bu laflık bi fiyat performans olmus :))
not: en sonunda taşınıcam yurtdışına vallahi :)

@Mustafa Güldal
Mustafa insallah gelirisn ama bu pazarlarin kurulus tarihleri ve yerleri degisik oluyor. Interneten gidecegin yerin yakinlarinda araman gerekiyor. Bu pazarlari ben senelerdir gezerim ve iyi seyler de bulunuyor bu sadece bisiklet icin degil ama bisiklet olarak böylesini bulmak cok cok zor hatda imkansiz diyebilirim, ise yaramayan ucuz bisikletler cok var. Parca olarak arada iyi yada üstseviye denk geliyor.
Insallah geldigin de daha iyilerini bulursun.:in:

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Güldal
hayırlı olsun. sizden güzel bir modifiye bekliyorum :) oldukça düşeşe gelmiş, siz de benim gibi çok şanslısınız belliki ;)

Vay be diyecek söz yok gerçekten... Hayalimdeki Mtb tam. Sırf bisiklet ve parçaları için bile gelinir Almanya'ya. Hele ebay fiyatlarını gördükten sonra...

ST21i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@erphan
Tesekkürler.
Modifiye isini sonra düsüne bilirim. :)

@Berk Mercancı
Tesekkürler berk.
Evet 2.el bisiklet parcalari burada temiz ucuz oluyor ama ayni seyi yeni parcalar icin söylenemez, yeni parcalarin fiyati asagi yukari türkiye ile ayni.

Bisikleti aldiktan sonra deneme amacli hakan'la beraber ufak bir tura cikmistik ve bir BMX parkurunda her nekadar bisiklete güvenmesem de bir dayaniklilik denemesi yaptim ve gercekten cok dayanikli oldugunu ispatladi.

http://s14.directupload.net/images/140518/mv78w6av.jpg

http://s1.directupload.net/images/140518/8rrwclmn.png

• Beğen
Tepkiler: hakan çelik
@Murat Cömez

valla ne diyelim, hayırlı olsun güle güle kullanın

@tuna k
Tesekkürler tuna.

@Ahmet Özcan
Dogrudur, inanirim size.

Arkadaslar bugün takip ettigim birebir ayni olana sadece kadro, jant seti ve fren/vites kolu ebay de400€'ya satildi. Simdi anladimki bu bisikletin degri 500-600euro'dan da fazla.

Iste satilan parcalarin linkleri....
Bunlar jantlari ebay de bugün satildi... (link)
Bunlar sadece fren vites kollari ebay de bugün satildi... (link)
Bu kadro ama benimki gibi crbon masa degil celik masa, bugün ebay de satildi... (link)

Sen gel 3000 liralık bisikletlere taş çıkar ama fiyatın 60 Euro olsun. Vay be çok iyi denk geldiydi. O an Murat Abi'nin yüz ifadesini görecektiniz :D Mutluluktan havaya uçuyordu. Neyseki daha sonra bisikletle BMX parkurunda havaya uçtu :D

Küçük oğlana aldım geçenlerde 2.el bir bisiklet 40 TL ye. çok sevindi. Malum çocuk kısmı çabuk büyüyor sıfırına gerek yok diye düşündüm. Çok ama çok iyi denk getirmişsin. Güle güle kullanın.

@Sinan ŞAHİNOL
Tesekkürler sinan, evet cocuklara bnim görüsümde yeni almaya degmez. Bu konuda kesinlikle haklisin.

@Onur Ali İmren
Tesekkürler onur.:)

@Murat Cömez

Başlığı görünce bakmaya gerek bile duymadım ama sonra bakınca hayretlere düştüm, Murat abi bu nasıl bir şans nasıl bir baldır :) o adamı bulun biraz daha para verin bence, ayıp olmuş :D

Geri