Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

60 euroluk karbon klasik Giant

@Abdülsamed AKBULUT
Abdülsamed ogün gercekten sanli bir günüme denkgeldi, birdaha böyle bir sey olurmu bilemem. Senin de dedigin gibi adami aslinda bir yemege davet etmek gerekiyor.:)

• Beğen
Tepkiler: Adı Bende Saklı
Scudo
Başlığı gören herkes acaba 100 € versem murat abi bana satar mı? diye düşünmediyse ben de bir şey bilmiyorum:D Hayırlı olsun güzel parçaymış, güle güle binin.

@Mustafa T.

Cok iyi bir düsünce ama inan sadece kadrosu almanyada 200 ile 300euro arasi satiliyor.:) Ama ben satmayi düsünmüyorum, ileri de bir de modifiye yaptigim zaman bianchimin yanina koyarim. Bunlarin nasilolsa durdukca degeri artiyor.:)

• Beğen
Murat abi yerinde olsam dokunmam. Böylesi gerçekten çok zor bulunur. Kadroset ayrı, donanım ayrı temiz. 60 euro değil 600 euro'ya almış olsan bile bu halde kalması en güzeli bence. Hayalimdeki mtb diye yazmıştım zaten :)

ST21i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Berk Mercancı

Berk önerin icin tesekkürler, ben sadece lastikler, gidon, sele ve selebogazini degistirecegim, bir de canti fren bacaklarini shimano dx ariyorum. Bunlar haric orjinal olarak kalacak.:)

NOT: O senelerin temiz olmak sartiyla full shimano XTR setini bulursam hic acimam takarim.:)

• Beğen
@Murat Cömez

O zaman haklısın tabi :)

ST21i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abi illa zıplatıp hoplatacaksın bisikleti dur ne olur kırılır felan içimiz cız eder.

Bugün biraz Update yapalim dedim ve Vites Sistemini 3x8 Shimano DX sistemden 3x9 Shimano XT sisteme gecti. Bu arada arka göbekde 8li ruble vardi ve yerine 9lu ruble rahatlikla oldu.

Upgrade Yapilan donanim...
Lastikler Continental X-King 2.2 Race Sport
Arka atirici Shimano XT
Ön atirici Shimano XT
Fren Vites STI Kollar Shimano XT
V-Frenler Paralelogramm Shimano XT
Sele Sele Italia
Gidon Bogazi Syntace F139

Ve Fotograflar...
1.JPG 2.JPG 3.JPG 4.JPG 5.JPG 6.JPG 7.JPG 8.JPG 9.JPG

Umarim Upgrade yapmak isteyen arkadaslara yardimci olur.

Çok güzel bir bisiklet olmuş. Ellerinize sağlık Murat bey.

Tübingenin neresinde abi bit pazarı :)
Güzel bisiklet bende beğendim elin dokunmuş zaten, ince lastik tercih ederdim daha fitness kadro sanki

İlanı görür görmez Fransa mı Almanya mı dedim, Almanya çıktı. Fransa'da da 30-40€'ya inanılmaz klasik yol bisikletleri var. Biraz bakım ile çok iyi perfromans verebilirler...

@r.ezk
Tübingende bu pazar festplatz'da 2-3 ayda bir olur. Haftalik pazarida var ama o 10/1 kadar sehirin icinde oluyor.
MTB'de ince lastigi hic sevmem, MTB ise MTB olrak kalmasi gerekiyor bence.:)

@Onat G.
30-40 euroya burdada var ama markasi ve donanimi önemli. Her eski bisiklet RAR olmaz.:)

@MertAG
:)..... Sanmiyorum böyle bir sey olcagini ama yinede böyle düsünmen yeterli. Sagol

Merhaba abi. İlginçtir ben bu konuyu nasıl kaçırdım. Demek ki paylaşımların arasında gözümden kaçmış. Hemen tüm paylaşımlarını tekrar gözden geçiriyorum.. :D Resmi daha önceden görmüştüm ama konuyu görmemişim. Bisikletin geçmişi ve yeni donanımı gerçekten de mükemmel..

Yalnız o paraya karbon gidon boğazı alamıyoruz burada Murat abi bisiklet almış :D :D :D :) :)

Güle güle kullan abi

Geri