batuhantasli
Üye
- Tepki
- 0
Öncelikle herkese iyi günler dilerim. Forumu bir süredir takip etsem de bir bisiklet alma kararım son zamanlarda netleşti, bu nedenle de sizlerden tavsiye almak amacıyla bu konuyu açtım. Çocukluğumdan beri (sahilde kiralayıp 1-2 saat sürdüklerimi saymazsak) düzenli olarak bisiklet sürmüyorum. Şimdilerde ise hem evden okula gitmek hem de boş vakitlerimde sürmek için bir bisiklet almayı planlıyorum. Bütçem, başlıkta da yazdığı gibi 600 TL civarı ancak biraz daha arttırma olasılığım var.
Bisikletimi çoğunlukla ev-kampüs arasında kullanacak olsam da, arada sırada metropol alanı dışına (yoldan tabi, araziyle bir işim olmayacak) yapılacak 20-30 km'lik sürüşler için de kullanmak gibi bir niyetim var açıkçası. Bunlar göz önüne alındığında, tavsiye edebileceğiniz marka ve modeller hangileridir? Şimdiden teşekkür ederim.
Bisikletimi çoğunlukla ev-kampüs arasında kullanacak olsam da, arada sırada metropol alanı dışına (yoldan tabi, araziyle bir işim olmayacak) yapılacak 20-30 km'lik sürüşler için de kullanmak gibi bir niyetim var açıkçası. Bunlar göz önüne alındığında, tavsiye edebileceğiniz marka ve modeller hangileridir? Şimdiden teşekkür ederim.