Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

600 TL civarı başlangıç bisikleti

Scudo
Arkadaşlar konuyu hortlatmak istedim max bütçe 1000 TL, genellikle sahil boyundaki yollarda kullanacağım(ilerde uzun mesafe yapmayı da düşünüyorum) ama yazlığa gittiğim zamanda arazide beni yarı yolda bırakmasın istiyorum . Bisiklet öneriniz ne olur?

City fun 70 iyi bir başlangıç bisikleti olabilir diyeceğim fakat onunda fiyatı fırladı gitti

@A.Samed.Y 1000 tl civari bütçem var başka bu fiyata ne önerebilirsiniz bianchi touring 821 veya 413 güzelmi yada carrerolardan onerebileceginiz?

Sportive 321 öneririm kesinlikle 1 yıl kullandım hiçbir sıkıntı çıkarmadı

• Beğen
Tepkiler: mersault
Artık o fiyatlara bisiklet kalmadı başlangıç içinde olsa düzgün birşey almak lazım maalesef kurdan dolayı o fiyatları 1.000-1.500 tl civarına çekmek gerekecek.

City sport 60 ve 70v arasında kaldım başka önerisi olan var mı bu fiyat aralığında, bide istanbul avrupa yakası beşiktaş sarıyer civarı bi yerde bildiğiniz bisikletçi var mı

Oncelikle herkese selamlar. Foruma yeni uye olan ve de bisiklet kullanmaya yeni baslicak birisiyim. Yasim 34. Sanirim 15 sene falan olmustur bisiklet kullanmayali.
Bir hevesle tekrar bisiklet kullanmaya karar verdim. Kucuk bi arastirma neticesinde cagin cok gerisinde kaldigimi farkettim. Neler degismis neler. Tabi oncelikle fiyatlar :) ben kucukken bisikletler arasindaki farklar kucuk buyuk olmasi vitesli vitessiz ve birde kontra olmasiydi.
Cokta uzatmadan sormak istedigim su. 26. 27.t ve 29 jant bunlar sanirim boyutlarla ilgili. Arti kadro boyu bu konularda bikac sey okudum. Ancak isin ucu yine maddiyata dayaniyor. Almak istedigim yada alabilecegim tek bisiklet salcano excel 26 jant. Bu bisikletin 27.5 jant secenegi yok kadro boyu secenegide yok sanirim. zaten jant buyudukce fiyatta buyuyor. Elimdeki para 400 tl. Boyum ise 1.80 bu bisikleti kullanabilirmiyim.Kucuk kalip beni zorlarmi. Yorumlariniz icinsimdiden tesekkurler.

@borana 400 civarı bütçeniz varsa decathlondaki dağ bisikletlerine bakmanızı öneririm. Salcanoya göre daha çok paranızın hakkını alırsınız diye düşünüyorum. Büyük lastik ebatının rahat ve stabil sürüş için artısı var 28er veya 29er lastikli modellere yönelebilirsiniz

Tesekkurler yarin gidip bakayim orayada. Az once bir bayiyi aradim excel modeli 17 inc mis ve kadro standartmis. Boyuma uygun olmadigini dusunuyorum. Peki lastik boyutlari hakkinda ne dersiniz 29 jant cokmu buyuk olur.

@borana jant ebatı küçüldükçe hareket kabileti artıyor. Bmx bisikletlerde olduğu gibi 2016-03-30 17.27.20.png

Büyüdükçe, daha az pedal çevirerek daha uzun mesafe yol alıyorsunuz ve daha konforlu.

Kadro boyuna gelecek olursak, markadan markaya değişiyor. Decathlona bir gidin aynı bisikletin birkaç bedenini deneyin. (Decathlondaki bisiklet bölümündeki arkadaşlar deneyim sahibi bu konuda).
Ayrıca decathlonun web sitesinden boy - kadro ölçü tablosunu da inceleyin.

• Beğen
Tepkiler: borana
2. El ClaudButler City Sport M700 arıyorum İstanbul içi elden satan varsa ulaşabilir mi

Arkadaşlar 1000 TL bütçem var dağ bisikleti olarak ne önerirsiniz 29 jant öncelikli

Konular hep hortladı fakat fiyatlar çok değişti, üstadların yazılarını okuyorum herkesin beğendiği veya kaliteli bulduğu markalar farklı. 600 Tl lik bir bisiklet almak isteyenleri genellikle 2. el e yönlendiriyorsunuz fakat 2. eller sıfırdan pahalı iyi bir binici uzun zaman binince bisikletin kaliteside artıyor olmalı. Çünkü günümüzde internet ortamında aynı malı mağazadakinden 50-100 tl altına alabiliyorsunuz ve ürün çeşitliliği çok fazla haliyle mağazadan pahalı almış kişiler 2.elde gittigidiyor tarzı sitelerin sıfır fiyatıyla aynı veriyorlar. Benim ricam sizlerden güncel olarak 500-700, 700-1000 ve + tarzı güncellenen konu başlıkları oluşturmanız. Bu tip güncel başlıklarda f/p ürünler daha iyi mukayese edilebilir. Bu arada bende 35 yaşında 1.70 m boyunda 90 kiloyum pekçok arkadaşın bahsettiği gibi bu işi bir hobi ve spor olarak değil başlangıç merakı olarak görüyorum, günlük işe gelip giderken bineceğim biraz rampa olan yerlerde kullanacağım mtb bakıyorum. Mtb isteme sebebim ormanlık bir yerde yaşıyor olmam ve ilçenin merkezinin karo taşlarıyla döşeli olması. Fiyat olarak verebileceğim bütçede Mosso wildfire, btwin, carraro 2.el ve bianchi 2.el markaları var. Bazı yazılarda geotech in iyi bir marka olduğunu okudum onuda ekliyebilirim. Sizce üstadlar ne yapmalıyız

Geri