Scudo Sports

600 TL'ye Kadar En İyi Bisiklet ?

Scudo
dostum sabit kadrolu bişi alıcaksın ozaman
Kron XC100 Sedona borla ve üst seviyeleri (tam ismini bilemiyorum)
yola agırlık vericeksen Trek te olabilir

Sedona Borla fanatiği gibi konuşuyormuşum gibi hissettim ama bence ufak bütçe için gerçekten orta yolu bulmak "Borla" demek :) Her olaya koşabilirsin borlayı. Hem ne bileyim ben seviyorum yahu borlayı :D

sedona borla iyidir alalı yaklaşık 1 ay oluyor tavsiye ederim. çok yakışıklıdır kendisi. kalite olarak da iyidir. çok daha iyileri var ama bu işin sonu yok.
100 daha ekle şunu al, eklemişken 100 daha ekle bunu al, oldu olacak bütçeyi 300 daha arttır vs. vs. diyen çok çıkacaktır. hepsi de haklı aslında çünkü bu işe girdin mi eninde sonunda daha da ileri gitmek istiyorsun ve sürekli masraf yapmaktansa bir seferde ortanın üstü birşeyler almak daha mantıklı.
diğer taraftan maddi koşullar her zaman uygun olmuyor. maksimum 600 tl diyorsun ama bisikleti alınca kask, tayt, forma, eldiven, suluk, ışık vs. vs. derken bir bakmışın 250-300 daha masraf yapmışın. o yüzden işin bu kısmını da düşün. ekstra masraflar hep olacaktır. bu arada delta bisiklet bazı markalarda inanılmaz indirim yapmış. stok var mıdır yok mudur bilmem ama bir bak istersen.

sedona borla veya kron xc500,whishtle 1052 modellerine bakbirsn

Bence biraz zorla ve 711 v al.650 TL

İki ay önce Salcano İgman aldım.Vites kolu ve gidonu değiştirdim.Shimano Alivio sl-mc40 vites kolu,Zoom düz gidon,velo elcik;ayrıca Ilumenox arka Işık,2 adet Ilumenox 3 led'li ön far,Sigma 509 kilometre ve klasik zil aldım.Bunları yaptıktan sonra İgman'ım farklı bir havaya büründü.

İgman 650 TL
Shimano Alivio sl-mc 40 vites kolu delta bisikletten 50 TL'ye aldım.
Ilumenox 3 led'li ön far 35 TL
Ilumenox arka far 30 TL
Sigma 509 Kilometre 35 TL
Zoom düz gidon bisikletçi verdi :)
Velo Elcik 15 TL
Zil 5 TL
Sırt çantası 120 TL
Eldiven 25 TL
Kask 50 TL
İç lastik 10 TL
Pompa 30 TL
Birde ilkyardım seti aldım 25 TL

600 Tl ye Kadar İndirirseniz (normal fiyatı 650 tl ) Whistle 1164 D Tavsıye Ederım :)

600 liraya kadar bir bütçeye benimde yeni aldığım bu modelde uygun...

ASTRO 241 SV
TİP : 26" MTB
VİTES : SHIMANO ST-EF60 / RD-M360 ACERA 24 VİTES
KADRO : HYDROFORMED BUTTED ALÜMİNYUM KADRO
MAŞA : SUNTOUR SF11 XCM V3 MLO KİLİTLEMELİ MAŞA
FREN : TEKTRO 837 ALÜMİNYUM V-FREN
GİDON : SALCANO/ZOOM MTB-AL-152B ALÜMİNYUM GİDON
GİDON BOĞAZI : SALCANO/ZOOM TDS-D345 3D FORGED ALÜMİNYUM GİDON BOĞAZI
SELE : VD-1121 SALCANO LOGOLU, JEL TAKVİYELİ SELE
SELE BORUSU : SALCANO/ZOOM SP-238 ALÜMİNYUM SELE BORUSU
KRANK TAKIMI : SUNTOUR CW10 XCT V3 T312 KRANK TAKIMI
ÖN&ARKA TEKER GÖBEĞİ : SHIMANO FH-RM30/HB-RM40
RUBLE : SHIMANO CS-HG30 KASET 11-32
TEKERLEK : SALCANO X-PRO2 8X4ÖZEL ÖRÜM TEKERLEK SETİ
LASTİK : CONTINENTAL RACE KING 2,2 LASTİK
SEÇENEKLER : KADRO ÖLÇÜLERİ 16"-18"-20"
http://www.salcano.com/urunler/dag/medium/d14.jpg
(link)

• Beğen
Tepkiler: BerkBAYAR
Benim Tavsiye Salcano Astıro Modelerine Bi bak Derim 2011 Daha Güzel Şık Bir Gorunumu Var Yada Sedona Borla..

@skycsar

İzmir'de Salcano bisiklet satılan bayiler nerede acaba ?

@Batuhan Keleş

sirkecide bayisi nakit 575'e kadar veririz olarak belirtmişti bana.(geçen hafta sordum)

bende tavsiye ederim

• Beğen
Tepkiler: BerkBAYAR
@Serkan Demir

Salcano İGMAN'larda gerçekten güzel bisiklet 600 Liraya en iyi bisiklet bumu ?
Yoksa borla falan var onlar dahamı iyi ?

• Beğen
Tepkiler: Serkan Demir
@BerkBAYAR

Borla yi hiç bilmiyorum ama igmanda düşük seviyede hidrolik disk fren var. Özel örüm jantlar bulunmakta. Vites kolları twister(çevirmeli) bunları değiştirebilirsin ancak fren kolu olmadan sadece vites kolu olarak 7li kol bulman biraz zor. Ama tavsiye edebileceğim bir bisiklet.

Geri