Scudo Sports

700 tl'ye bisiklet mi alınır diyen tipler

Okan111

Daimi Üye
Tepki
98
İsim
Okan Özen
Bisiklet
b'Twin
her gören 700 tl ye bisikletmi alır hebele hübele bişeyler sayıklıyor genelde neden 1000 tl lik motor değilde 5000 tl lik motor neden 10000 tl lik araba değilde 10.000 tl değerinde araba alınıyor diyorum ama eziyet ediyon kendine falan dalga geçiyorlar bunlara ne denir insan stres olmaya başlıyor artık hergün dua ediyorum şu benle dalga geçip motorla serserilik yapanları polis toplasada milyarlarca cezayı bi kitlese geçip gülücem karşısına ama olmuyor işte
(fikir verin bunlara ne diyim bide arkadaşım hepsi)

Scudo
@CemBilgin
anlamıyorlar hepsi bişey bilmiş bisikleti ulaşım aracı gibi görüyorlar sadece kardeşim hobi diyorum başlıyorlar konuşmaya :D

@Ahmetgitar
bizamanlar susuyordum ama bunaldım artık her gören aynısını diyor okulda 5-6 kişi var önem veren

Maçaları pedallamaya yetmediğinden ve de hasetlerinden laf ederler.onlar laf eder biz pedal basarız. Onlar sinir olur,bizler sağlık buluruz.

@Asusmune
Bu sözleri sarfedicem onlar için yüzünü ekşitiyor hayatı boyunca heryere arabayla gitmiş gezmek zannediyo hiçbiri bisikletine binipte yaşadığı yeri inceleye inceleye rüzgarın yüzünü okşarken bakmışmı

Bazilarini goruyorum caddebostan migrosun otoparkinda mercedes bmw marka araclarinin tepelerinden 10larca binlik bisikletlerini indirip 30 dk surup tekrar yerlestirip gidiyorlar. Diger bisikletlilerden soyutlamislar kendilerini. Sanki diger bisikletliler hasereymis gibi davrabiyorlar. Bu insanlar ve bunlar gibi dusunceye sahip diger bisikletliler kucuk gormeye merakli. Bunlara sadece gulup geciyorum. Bisiklet bir tarzdir bir hobidir. İnsan dunyasini o 15 kgluk metal yiginina sigdirmissa iste mutluluk odur. Daha neyin tribine gireyimki

Bu tiplerin ilk özelliği karaktersizlik olarak açıklanır ve genelde sessizlik de fayda etmez. Daha büyük bir eylem yap; hafifçe gülümseyip arkanı dön ve uzaklaş.

"ehehe haklısın yaa" deyince susuyorlar

Tam bitti diyorum, biri çıkıp benzer bir konu açıyor. Artık olayı akışına bıraktım.

Soruya cevap: Takmayın kafanıza, kim ne derse desin. 700 liralık bisikletinizden memnunsanız devam edin hayatınıza.

Bugün, asgari ücretin azıcık üzerinde maaş alan bir arkadaşın sıfır 5s telefon aldığını gördüm. Demek ki kendisi için bunun doğru olduğunu düşünmüş. Bize hayırlı olsun demek düşer.

@Yasin Şimşek
aynen kardeşim hem sigar aiçiyor hem spor yapıyorum diye geziyor ama 2 dk sonra yorgunluktan bayılmalık olan tiplerden hertürlü şakayı yapıp kendine yapılınca kavga çıkaran tipler

• Beğen
Tepkiler: Yusuf !!WOW!!
@Kaan.Özçelik
herkezde aynı durum var

@Okan111
Bence çok yanlış bir arkadaş çevren var :) bisikletçi arkadaşlar edin 700tl lik jant seti aldırsınlar sana :) bu tiplerle baş etmenin yolu(yakın arkadaşsanız yoksa kavga çıkar) onların ağzıyla konuşup üste çıkmanız olur. Yada he he deyin geçin ..

@Yasin Şimşek
haklısınız bende sert çıkışsam olabilecek şeyler

2015-10-25_19-16-24_HDR~2.jpg Allah' u Teala hepimize boyle bi sevgi nasip etsin insaAllah

Boşver yav :) sen bisiklet gibi güzel bir araçla mutlu olmasını biliyorsun. Böyle cümleleri ciddiye alarak bunu bozmaya izin verme.

ben olsam "param ancak buna yetiyor şimdilik" derdim :D

Geri