Bisiklet güzel, boyalar güneşe bağlı olarak soldu diyelim, siz de gittiniz garanti kapsamında olduğu için tekrar boyattınız. Peki garantisi bittince ne olacak? Parayla. Bisikleti geri gönderip günlerce haftalarca bekleyeceğine, bisikletin için en kaliteli güneşe karşı dayanıklı boyaları araştır, satın al ve boya ya da boyat işin uzmanına. Canın sıkılmaz bisiklet kullanma ayrı bir keyif olur. Ben buna benzer birşey yaptım; mamut marka bisiklet römorku aldım. 600 küsur liraya. Resmimde de görülen römorkun 16 x 1,75 ebattındaki tekerlerin lastik dandik, (hemen bir kaç günde kabaklaştı lastikler), jantlar da dandik (teller bir iki kullanımda içe ve dışa doğru eğildi hem de boş haliyle). Para harcayıp (250TL) aynı ebatta bulabildiğim kaliteli iki adet jant ve dış lastik aldım. (Allaha şükür iç lastikler [şambreller] kaliteli çıktı😆😅).Römorkumun fiyatı ucuzdu, 1500 ya da 2000 liranın üzerinde para verip bisikletimden daha pahalı bir römork almam mümkün değildi. Toplam masrafım 850 lira yakın bir para oldu. Canıma değsin. Çocukluğumdan kalma hayalimi yaşıyorum işte. Bisikletçi arkadaşların canı sağ olsun. Hepinize sağlıklı ve bol bisiklet kullanmalı (römorklu ya da römorksuz) uzun yaşam diliyorum.
NOT: Şimdi pillibisiklet.com'dan almak istediğim p250 model elektrikli bisiklet motor ve aksamı için bütçe oluşturuyorum. Şubat 2021'de sınırlı sayıda satışı başlayacak. İlgilenen arkadaşlara duyurulur. SAYGILAR