Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

8 aylık bisiklette renk atması normal mi?

Mosso aslında kaliteli bir firma lakin Ümit bisiklet markayı ulkemizde iyi bir şekilde temsil etmiyor. Mosso'nun çok iyi kadroları olmasına karşın yakın zamanda ulkemize bu iyi kadrolar distribütör tarafından getirilmiyor ve Çin'den ucuz kadro temin edip Mosso logosunu basıyorlar.

@kemal.bahadır @alperenakal üretici ile teması nasıl sağladınız, iletişim yolunuz ne oldu?

Son düzenleme:
  • Üzgün
Tepkiler: Hidiman
Scudo
@kemal.bahadır merhaba whistle 1760 alan arkadaşlarımın başına geldi bisiklet turuncuydu renk attı sarı oldu hatta baya sarı oldu. çözüm accell bisiklet müşteri hizmetlerini arayın onlar bisikletin kadroyu söküp gönderin diyorlar. orda boyayıp geri size gönderiyorlar fakat farklı renk seçmeniz lazım çünkü aynı renk yaparsanız yine aynı şey başınıza gelir. whistle mat gri özel renj yapmıştı parlak turuncudan daha güzel duruyordu

@amasseia
İnternet sitesindeki numaraların çoğunu aradım. En sonunda bi numara açtı telefonu. Mehmet Bey diye biri varmış. Sanırım bu işlerle o ilgileniyormuş. Wp üzerinden fotoğraf atıp durumu belirttim.

• Beğen
Tepkiler: amasseia
Mosso aslında kaliteli bir firma lakin Ümit bisiklet markayı ulkemizde iyi bir şekilde temsil etmiyor. Mosso'nun çok iyi kadroları olmasına karşın yakın zamanda ulkemize bu iyi kadrolar distribütör tarafından getirilmiyor ve Çin'den ucuz kadro temin edip Mosso logosunu basıyorlar.

@kemal.bahadır @alperenakal üretici ile teması nasıl sağladınız, iletişim yolunuz ne oldu?
Direk mosso müşteri hizmetleri numarasını aradim. Köşedeki bakkal amcadan farkı olmayan biri açtı çok gariptir. Mosso müşteri hizmetleri mi diyorum buyur diyo. Durumu anlatıyorsun uzaktan birine bağırıyor şu olaya bir bak diyor o kimdi hatırlamıyorum ama kibar biriydi sagolsun ilgilendi işte WhatsApp nosu verdi fotoğraflar vs karar çıktı işte. Pazartesi maşayı söktürüp kargolayacam. Sıfırıni yolluyorlar neden bendeki maşayi istiyorlar onu da anlamış değilim ama mecburen yapacaz

@kemal.bahadır asıl yapmaları gereken maşayı size en yakın yetkili bayiye gönderip direkt ordan değişim yapmaları olurdu. Sizi bu şekilde ekstra ugrastirmis oluyorlar.
Dediğim gibi yapmış olsalardı bende değişim isterdim ama bu şekilde uğraşmak istemem, malum ilçedeyim git söktür, boş gel, bekle, tekrar git taktır gözümde büyümedi değil.
Ümit bisiklet esasli bir marka olmuş olsa tüm rengi solmuş maşaları geri çağırır ve yenisi, güncellenmiş boyalısı ile değiştirileceğini duyururdu.

@kemal.bahadır asıl yapmaları gereken maşayı size en yakın yetkili bayiye gönderip direkt ordan değişim yapmaları olurdu. Sizi bu şekilde ekstra ugrastirmis oluyorlar.
Dediğim gibi yapmış olsalardı bende değişim isterdim ama bu şekilde uğraşmak istemem, malum ilçedeyim git söktür, boş gel, bekle, tekrar git taktır gözümde büyümedi değil.
Ümit bisiklet esasli bir marka olmuş olsa tüm rengi solmuş maşaları geri çağırır ve yenisi, güncellenmiş boyalısı ile değiştirileceğini duyururdu.
Kesinlikle katılıyorum. Olması gereken bu ama malum karşımızdakiler. Pazartesi teklif edecem diğer türlüsü mantıklı değil çünkü

Kesinlikle normal değil. Değiştirmeleri gerekir. Kullanılan boyanın kalitesizliğinden kaynaklanıyor muhtemelen, UV ışınlarına yenik düşmüş gibi, teknik olarak açıklayabilecek belki bir arkadaş vardır. Değiştirseler yine aynı seri bir maşa verilecektir, yine solma olacaktır diye düşünüyorum.
Katılıyorum

Teklifimi kabul etmediler söktürdük maşayi kargoladık bakalım ne kadar bekleyecez😏 ellerine ulaşınca sorunlu maşa inceleyip sıfır maşayi yollayacaklarmis

• Beğen
Tepkiler: Kutay P
@kemal.bahadır Beklemedeyim, sonucu burdan bildirirsiniz. Umarım çok bekletmezler.

@kemal.bahadır Beklemedeyim, sonucu burdan bildirirsiniz. Umarım çok bekletmezler.
Umarim... İşin kolay bir yolu varken bana zor yolu bıraktılar maalesef. İnş beklediğime değer Allahtan havalar soğuk gidiyor haftaya hazır olur inş

Teklifimi kabul etmediler söktürdük maşayi kargoladık bakalım ne kadar bekleyecez😏 ellerine ulaşınca sorunlu maşa inceleyip sıfır maşayi yollayacaklarmis
Konuyu takipteyim bizimlede süreci paylaşırsanız sevinirim teşekkürler.

@kemal.bahadır bakalım, sizin memnuniyet derecenize göre bende duruma göre temasa gecebilirim. Benim maşa da aynı durumda.

Zaten her sey hazır: kadro, grupset, kompanent... sadece bir boya yapip bisiklet satacaklar ama maalesef onu bile doğru düzgün yapamıyorlar!!!

Maalesef canım ülkemin genel durumi :acpsnr:

@kemal.bahadır bakalım, sizin memnuniyet derecenize göre bende duruma göre temasa gecebilirim. Benim maşa da aynı durumda.

Zaten her sey hazır: kadro, grupset, kompanent... sadece bir boya yapip bisiklet satacaklar ama maalesef onu bile doğru düzgün yapamıyorlar!!!

Maalesef canım ülkemin genel durumi :acpsnr:
Gerçekten öyle. Yani 5 6 yıllık bir ürün olsa gunes çok görse felan hadi bir nevi. 8 ay olmadı sürüşlerim dışında hiç güneş görmedi boyasını açacak hiç bir kimyasal kullanmadım öyle olsa komple solardi. Ben güneş ilede alakalı olduğunu düşünmüyorum(tabiki güneş bu hale getirmiştir ama) tamamiyle boyanın kalitesi uyguladıkları işlemle alakalı. 2012 model merida kullanıyorum fosforlu yeşil var onda da, yani bırak solmayi ilk günkü gibi kalır mı bir boya 8 yıl oldu hala aynı
IMG_20201222_190819.jpg

Şimdi iyice baktım da bırak kadro maşadaki renkleri jantlardaki stickerlar bile solmamis🤦‍♂️

• Beğen
@kemal.bahadır Merida'nın maşallahı var gerçekten yeni gibi. Adamlar özeniyor, işin cakalligina kaçmıyor biz gibi. Stickerler bile soldu benim, az para da değil hani yazıktır.

• Beğen
Tepkiler: kemal.bahadır
IMG_20201226_124326.jpg
Maşa geldi. Merak edenler için. Salı günü söküp yollamıştım. Çarşamba onlara ulaştı onlarda cuma sıfırını yolladı. Bu sabah elime ulaştı. Pazartesi montajını yaptıracam o haliylede bir foto atarım. Beklediğimden hızlı oldu şaşırdım

Son düzenleme:
252010 dosyayı görüntüle
Maşa geldi. Merak edenler için. Salı günü söküp yollamıştım. Çarşamba onlara ulaştı onlarda cuma sıfırını yolladı. Bu sabah elime ulaştı. Pazartesi montajını yaptıracam o haliylede bir foto atarım. Beklediğimden hızlı oldu şaşırdım

Bisiklet sektörüne göre gayet hızlı bir çözüm sunmuş Mosso. Ben Giant'a 3 aralıkta garanti başvurusu yaptım henüz cevap bile gelmedi.

@kemal.bahadır aa çok şaşırdım :eek:

Firmayı tebrik ediyorum ve umarim farklı bir boya ile boyanmis olur da renk solması olmaz.

Maşayi direkt söküp gonderiyor musunuz yoksa bir yetkili servis mi söküp göndermişti?

@kemal.bahadır aa çok şaşırdım :eek:

Firmayı tebrik ediyorum ve umarim farklı bir boya ile boyanmis olur da renk solması olmaz.

Maşayi direkt söküp gonderiyor musunuz yoksa bir yetkili servis mi söküp göndermişti?
Özellikle serviste söktürmemi istediler ama işi biliyorsanız kendinizde sokebilirsiniz bence çünkü maşayi ben kargoladım adresime teslim edildi kimsenin haberi bile yok nereye sokturdugum hakkında. Bu arada boyama yapmıyorlar sıfır maşa yolluyorlar. Gelen maşa aynı renk maalesef

• Beğen
@kemal.bahadır teşekkürler. Aslında aynı renk olması iyi ama aynı kalite boyayla boyanmis aynı seri ürünse o sıkıntı.

252010 dosyayı görüntüle
Geçmiş olsun. Tekrardan hayırlı olsun

Geri