Scudo Sports

9. Edirne Yol Bisikleti Yarışı

@mehmetsunu

Yunus gerçekten bir idol ,onu zati yol üstünde düşündüğümde aman allah diyorum,biliyorsun bir adet idman yaptık onunla.durmadan 41 km acaip eğimlerde,edirne yarışında 14 'üncü olmuş idi,benim tahminim ,ilk ona girecek,bu bisikleti yeni ve 28 teker silik ,amaney uçacak yunus:eek:

Scudo
@Kudret Kurtcebe

burada senin yapman gereken kudret abi bu gence yarış için bisikletini vermen. şahsen yakın olsaydı al yunus şu giantı uçur bunu getir derdim.

• Beğen
Tepkiler: yunakre
@Kudret Kurtcebe
:harika::harika::harika: vede alkış emojisi, alkış emojisi, alkış emojisi.

• Beğen
@lealtad
Sarı jantlı mtb kullanıcısı kaçıncı oldu bilen var mı :rolleyes:

@Mustafa Zeybek

Onun adı yunus özdemir 14 üncü oldu

@Kerim BEŞER

Hahaha,anladım geçen seneki muhabbeti,:harika::huhuu:

Ben elektrikli bisiklet ile gelecem:eek::D

@Kudret Kurtcebe
Teşekkürler kendisi de buradaymış zaten :D

@yunakre helal olsun o kadar yolcunun içinden sıyrılıp 14. Olmak süper ötesi. Bisiklet değiştiğine göre bu sefer çok daha iyi olacak:)

• Beğen
@mehmetsunu abi çok Teşekkür ederim bu Camia zaten apayrı bir boyut kattı hayatıma anlatamam :)
arkadaşlarım sağolsunlar hepsi Yol bisikletlerini vermek için can atıyorlar ama yol bisikleti tekniğini çok benimseyemedim kendi tarzıma uygun asi abzürt şeylerle mutlu olmaya çalışıyorum ,şimdilik.
yol bisikleti evresine alıştra alıştra gidiyorum. inşallah ;)

@Kerim BEŞER hayatta tek Elektrik aldığım kişi sensin . onun için evlenmiyorm lan :D

@Mustafa Zeybek Mantık olarak öyle ama bu sene katılım çok ve muhtemelen bi kazaya karışıp tadında bırakmayı düşünüyorum :)

@yunakre

Kategorilere baktım 50 mastırda bitiyor .,
60 yok bize ekmek yohtir:islik:

@Mustafa Zeybek

Hocam detayını bilmiyorum iftira da atamam,ama biri mekanik doping demişti ki,normal mtb ile orda gelip 40ort tutturuyorsa Sagan gibidir demek.Direkt başvursun takımlara

Detayını bilmiyorum dedim herhangi bir yanlış anlaşılma olmasın.Normal bacak kuvveti varsa helal olsun denir başka birşey söylenemz.

• Beğen
İstanbul'da olup da, yarışa ulaşımını halen ayarlamamış kişiler için velocity216 takımı 2. otobüsü kaldırıyor.

Bilgi ve kayıt için;

(link)

Beyler bomba bir haber var ccc sprandi polkowice nin sporcularından biri onur konuğu olRak yarışa girecek ;)))))(

Arkadaslar yarış için çok önemli bir tedarik için cumartesi Karaköy e gidecek bir arkadaş lazım bana ulaşabilicek birisi var mj

@Wasabie bi dahaki sene daha iyi sürprizler ne olacak acaba. Beklentiyi yükseltiyosunuz:D:p Karaköy işi bizde hallettik onu;)

@Wasabie
Bu müthiş bir haber. Bak emeklerinizin karşılığı birer birer çıkıyor. O desteğini esirgeyenler ileride pişman olacaklar

Hakem arabaları x1
Görevli arabaları x3
Motorize ekipler x 4( destekçi olursa daha seviniiriz)(1'inde dinçer arkadaşımız olacak)(fotoğrafçı)
Ambulans x2-3 olabilir
2 kamyonet + 1 iett tarzı otobüs süpürge aracı
Start- finiş drone çekimi olacak
Yarış günü bir hedefimiz var yetişirizse süpriz olacak
Foto finişte 3 Açıdan profesyonel makina ile çekilecek.
Bir aksilik olmazsa yarış günü çorba ve makarna ikram edilecek.
Sabah 5'te çevik kuvvetten bariyerleri indircez :)
10 Tane kayıt masası açılacak.
Klasman kupaları ve formaları hazır :)
Hava muhteşem olacak
42. km de tamamen gönüllü 2 dostumuz olacak.(ama treni kaçırmayın sularınızı eksik etmeyin :) )
Malum rüzgarsız bir hava olacağı için ortalamaların yüksek olmasını bekliyoruz.
Belediye bandosu da törene gelmesi planlanıyor
Cuma günü son bir toplantı daha yapacağız.
22538792_10159467002025253_72950750715302757_o.jpg

Gönüllü dostlarımız dünkü toplantımızdan

@Wasabie

şanslı adamsın wasabi. Tamamen amatör bir zihniyetle, kişisel fedakarlıklar ve imece usulüyle bir yarışma düzenleyen şu şehir insanını kolay kolay başka yerde göremezsin. Bu insanların kıymetini bil, tabi onlarda senin.

Bende biraz evel şimşek otelden rezervasyon yaptırdım , cmt si akşamı için :) Bebek ve hanım olunca sabahtan çıkamiyorsun yola :)

Geri