Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

9 Ocak 2011 Pazar Kayabaşı Mesire Alanı

@Onur Berberci

Tamam teşekkürler ,zaten halkalıdan sonra beraber olacağımızdan oraya kadarı bizim için önemli olan

• Beğen
Tepkiler: Onur Berberci
Scudo
@engin özen

Bugün krank hastaneye gittiği için topiği bana emanet etti. Evet anadolu yakasından gelecek arkadaşlar 08:00'de Kadıköy'de buluşacak. 08:10 Kadıköy - Eminönü vapuruyla karşıya geçecekler.

• Beğen
Tepkiler: krankmili
@barış taşkıran

Eminönündeki Kadıköy vapur İskelesinde Saat 08.30 'da buluşuyoruz. ( motor iskelesi değil )

@Goflet

Kışın hiç binmeyen arkadaşlar var, seni de onlardan sandım. Sadece fikir vermek istemiştim.

grupla gelmeyeceğim için hedef bölgeyi tam olarak öğrenebilirisem çok iyi olur.acaba aşagıdaki bölgelerden hangisinde duraklayacaksınız?
(link)

Pazar günkü hava durumu

http://img267.imageshack.us/img267/9418/adsznwr.png

@ilyas yiğit

Pikniği tam olarak nerede yapacağımızı yarın hep birlikte kararlaştıracağımız için Şamlar Köyü'nde buluşsak daha iyi olur. Gölün tam karşısında bir kahve var. Orada bekleyebilirsin bizi. Uygun mudur?

küçükçekmece tren istasyonuna saat kaç gibi varırsınız ? tren istasyonunda beklesem beni de yol üstünden alırmısınız yoksa güzergah başka yoldan mı ?

@Mehmet Karaçam

Bence Florya tesislere gelin grup 09:00 gibi orada olacak kahvaltı molası verilecek. Ben de Halkalı'dan Florya'ya geçeceğim. 09:00'dan önce orada olacağız biz.

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Karaçam
Katılımcılar

1. Görkem
2. Onur
3. Aytekin
4. Kudu
5. Enver
6. Tayfun Kara
7. Cem Ateş
8. Serkan
9. Burçin
10.Kerem
11.Levent
12.Cihan
13.Gökhan Tanır
14.İnci
15.Hasan
16.Hakkı Can Yoldaş
17.Müslüm Gövenç
18.Uğur Gövenç
19.Mehmet Çaldağı
20.Zekeriya
21.Berk Arat
22.Mümin Zorcan
23.İlyas Yiğit
24.Engin Özen
25.Barış Taşkıran
26.Ömer Başkıran
27.Levent
28.Hamdi
29.Raif
30.Mehmet Karaçam

@Onur Berberci

Florya tesisleri dediğiniz yer Florya tren istasyonuna yakın mı ?

@Mehmet Karaçam

Evet yakın. İstasyonun orada isparkın otoparkı var oradan içeri girip sahile giriyorsunuz. Yolu takip edin ileride go-card pistini geçin solda yukarıda kalıyor.

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Karaçam
Florya'daki buluşma yerimiz. Florya sosyal tesisleri.

(link)

vay anasını kadroya bak ....................
yieyttttttttttttttttttt

:D :D :D

Katılımcılar

1. Görkem
2. Onur
3. Aytekin
4. Kudu
5. Enver
6. Tayfun Kara
7. Cem Ateş
8. Serkan
9. Burçin
10.Kerem
11.Levent
12.Cihan
13.Gökhan Tanır
14.İnci
15.Hasan
16.Hakkı Can Yoldaş
17.Müslüm Gövenç
18.Uğur Gövenç
19.Mehmet Çaldağı
20.Zekeriya
21.Berk Arat
22.Mümin Zorcan
23.İlyas Yiğit
24.Engin Özen
25.Barış Taşkıran
26.Ömer Başkıran
27.Levent
28.Hamdi
29.Raif
30.Mehmet Karaçam

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/1_int.jpg
Monday 1/10/2011
Sunny
High Temperature: 12°C
RealFeel: 11°C
(link) (link)

aytekin arkadaşa araç çarpması sonucu kuyruk kemiğinde çatlak 3 ay bisiklet yok ...şimdi ben ne yapayım yakayımmı istanbulu................

:boese157: :boese157: :boese157:

yarın cüneyt arkadaş beni tura çağırdı senin için dedi pinarelloyu yola çıkaracağım dedi ya bu bana yapılırmı yahu...........

@krankmili

yukardaki bisiklet ona ait yarın onla gelecek ve colnago yarış bisikletini hediye edecek bana kafayı yiyecem şimdi iyimi colnago el yapım dehşet bi olay ...............biri aklıma mukayet olsun..............

:eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

Geri