Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

9 Ocak 2011 Pazar Kayabaşı Mesire Alanı

Scudo
@Hasip Çehre

Acil şifa ve sağlık dilekleriyle.Bizimde kalplerimiz seninle.En kısa zamanda tekrar
aramızdasın ve bizler yarın inan senin için çevireceğiz .Senin için dönecek
pedallar.Geçmiş olsun.

saat 05.40..................
görüşmek üzere.................

Arkadaşlar hava çok güzel sabırsızlıkla tur fotolarını bekliyorum...

İlk fotoğraflar benden olsun.
Sabah uğur aradı, Floryadayız gelen giden yok acaba kaçırdık mı diye. Enveri aradım Eminönündeyiz şimdi çıkacağız dedi. Hemen sahile inip gurubu karşılamaya karar verdim. Samatyadan sahile çıkıp üst geçide çıktıktan az sonra göründüler.
Gurup geliyor.
(link)
Birde tüm gurubu görelim.
(link)
Zekeriya beni tanıdı el sallıyor.
(link)
Bir de arkadan görüntüledim.
(link)
Zekeriya durup beni bekledi. Aşağı inip Zekeriya ile birlikte Yedikule ışıklara kadar birlikte pedal çevirdik. Burada katılanlara iyi eğlenceler dileyip ayrıldım. Gripten gözümü açamıyorum.

arkadaşlar dönüş yolundadır sanırım.grupla birlikte gitmedim ama piknik yaptıkları alana gittim.güzel bir ortam vardı.oncelikle beni karşılayan onur kardeşime ve krankmiline teşekkur ederim..kudret abi diğer arkadaşlarla tanışmak güzeldi.herkesin ayağına sağlık..

Süpersin Orhan abi..
Düzenleyen emeği geçen arkadaşlara teşekkür ediyorum.GPA dan sonra katıldığım en kalabalık turdu.Kudret abi grubu saymaktan helak oldu.
Ama o Kayabaşı..Nası bi yer orası birisi Allah rızası için izah etsin bana.Bi tarafta kayalar üstünde gelişi güzel dizilmiş evler,bi tarafta modern toplu konutlar..yollar çamur deryası ama üstü otobanı aratmayan cinsten vızır vızır..Hele o harfiyat kamyonları..Arkadaş; nerden gelir nereye gider o kadar kamyon..Neyse umarım herkes kazasız belasız evcazına varmıştır.

• Beğen
Tepkiler: krankmili
Kayabaşından ilk eve dönenlerden biri olarak öncelikle kırankmiline ve katılımcı arkadaşlara Kudrete çok teşekkürler ediyorrum çok güzel bir gündü yaklaşık 35 kişi civarlayındaydık.
Resimleri AYPG sayfamızdan ve HÜSEYİN HAMDİ KARABACAK-İBS NOKTA MİMARLIK dan görebilirsiniz.
http://img522.imageshack.us/img522/4928/img03175201101091552.jpg

Nevale alırken
http://img831.imageshack.us/img831/8329/img03160201101091301.jpg

Merhaba arkadaşlar. Herkesin ayaklarına sağlık çok güzel bir turdu. Evet yolun son kısımları biraz kötüydü ama inanın herkes aşağıya göle inebilseydi o yolları unutacaktı. Sezgin abi ilk kez gelmişti ve ben bu fotoğrafları millete abant diye yuttururum dedi :)

• Beğen
Tepkiler: hcyoldas
herkese teşekkürler
öncelikle bir bayan olarak krank mileye bu organizasyonu gerçekleştirdiği için teşekkürler....
herkes eğlendi hepimiz çoştuk kelimenin tam anlamı ile eğlenmek ,kurtları dökmek bence bu ...
çalışan arkadaşlar hafta başına büyük morelle girecekler masa başlarına dikilecekler bu gezi onların hep aklında olacak ....
zekeriyaya ,ceme ,envere hamdiye uğur demirtaş dostuma ....
bu arada mehmet karaçama ....genç pedal dostlarıma .....ömere ....engine ilyas kardeşime .....şevkete ,gökana ....onur dostuma ....
herkese ama herkese teşekkürler eminim herkes bu turdan zevk aldı gerçi göle gidebilirdik ama indiğimiz yerden geldiğimiz yere yol olmaması düşündürücü idi vakit kaybedebilirdik günler kısa o yolu ilk kez gittim yalnız oldukça dar bi yol ve kamyon sirkülasyonu var....
grubu arkadan elimden geldiğince toplamaya çalıştım onur önde grubu çekti çünki gidilecek yeri biliyordu yalnız onurlar göl tarafına gitti biz ise girişte kaldık tabi yazın bu yarım kalan turu tekrar yapabiliriz...
biraz floryada fazla oturunca tabi saat geç oldu, kavşaklar vardı ve düdük işe yaradı...........
çok kamikaze var dört ayaklı kamikazeler yalnız trafiği resmen yönetmeme hiç bir kamikaze ses çıkarmadı ......
belki bu yüzden bi gün beni içeri alacaklar ...bakalım kısmet...........
bu arada entresan bi karşılaşma oldu orhan kılıç ile bi baktım orhan bey bana yukardan köprüden el sallıyor sonra o da bize kısa bi süre katıldı ve ayrıldı...
evet dönüşümüzü kanarya tren istasyonundan yaptık yalnız trenler hoşuma gitti geniş ve ferah idi.......
3 adet küçük ekmek arasına uscuk koydum yedim 1.5 muz yedim kola içtim başkada bi şey yemedim...ne edek ...........
giderken grubu arkadan toplama olayı sonrasında en arkada kaldım bastım fakat kısa bi yoldan girilmiş ve hemen girildiği için sapa bi yerdi orayı kaçırarak devam ettim gittim önümde kimse yok geri döndüm kimse yok allah dedim kudu kayboldun neyse kayabaşı mesire yerini sorarak yolu buldum yola girdim sağ taraf çok çamurlu idi nispeten kuru olan sola geçtim senmisin geçen çamur içersinde kalmış ve farkedemediğim beton çivisi arka tekere saplandı güm ............
ve hemen ameliyat operasyon bitti tekrar yola devam etmece sağolsun dostlar yetişti ben sora sora gerçi bulurdum kayabaşı mesire yerini neyse sonunda grupla buluştuk güzel bi anı idi.............

Bu turu günler uzadığında kesinlikle tekrarlayalım. Zaten fotoğrafları görünce siz de isteyeceksiniz. Hataa manalsız poşetsiz yüksüz de ayrıca bir off road turu yapmak lazım. Çok güzel parkular var. Hatta mtb yarış parkuru bile çıkar oralardan değerlendirmek lazım. Halkalı istasyonu kaçırmışsınız heralde ordan daha rahat binebilirdiniz. Gerçi pazar akşamı kalabalık yoktur heralde.

@Onur Berberci

onur tren boştu yeni trenler çok güzel ,grup bölünmeden gitti nedeni vagon acaip geniş yahu..........
evet günler uzasın bi daha gidilirde ben nasıl gelecem offroada artık onu bilemem...

@Kudret Kurtcebe
seni içeri almak demek okadar bisikletiiye nezaret bulmak demek.Turun en güzel yanlarından biri senin DÜDÜK'DÜ .Şimdi diyorumki teşki Tekirdağ da iki günlük kamp oayına hazırlanmaya zamanımız olsaydı.

Tura katılan herkese teşekkürler. Günler uzadığında yola erken çıkıp sırf ormanın tadını çıkarmak lazım.

fotolara bi başlık açın da arkanızdan gelelim.

Ben konu açtım. İsteyen fotoğrafları yüklemeye başlayabilir o başlık altına.

Ben 40 dk sonra hepsini birden yükleyeceğim.

• Beğen
Tepkiler: Hamdi Karabacak
Geri