herkese teşekkürler
öncelikle bir bayan olarak krank mileye bu organizasyonu gerçekleştirdiği için teşekkürler....
herkes eğlendi hepimiz çoştuk kelimenin tam anlamı ile eğlenmek ,kurtları dökmek bence bu ...
çalışan arkadaşlar hafta başına büyük morelle girecekler masa başlarına dikilecekler bu gezi onların hep aklında olacak ....
zekeriyaya ,ceme ,envere hamdiye uğur demirtaş dostuma ....
bu arada mehmet karaçama ....genç pedal dostlarıma .....ömere ....engine ilyas kardeşime .....şevkete ,gökana ....onur dostuma ....
herkese ama herkese teşekkürler eminim herkes bu turdan zevk aldı gerçi göle gidebilirdik ama indiğimiz yerden geldiğimiz yere yol olmaması düşündürücü idi vakit kaybedebilirdik günler kısa o yolu ilk kez gittim yalnız oldukça dar bi yol ve kamyon sirkülasyonu var....
grubu arkadan elimden geldiğince toplamaya çalıştım onur önde grubu çekti çünki gidilecek yeri biliyordu yalnız onurlar göl tarafına gitti biz ise girişte kaldık tabi yazın bu yarım kalan turu tekrar yapabiliriz...
biraz floryada fazla oturunca tabi saat geç oldu, kavşaklar vardı ve düdük işe yaradı...........
çok kamikaze var dört ayaklı kamikazeler yalnız trafiği resmen yönetmeme hiç bir kamikaze ses çıkarmadı ......
belki bu yüzden bi gün beni içeri alacaklar ...bakalım kısmet...........
bu arada entresan bi karşılaşma oldu orhan kılıç ile bi baktım orhan bey bana yukardan köprüden el sallıyor sonra o da bize kısa bi süre katıldı ve ayrıldı...
evet dönüşümüzü kanarya tren istasyonundan yaptık yalnız trenler hoşuma gitti geniş ve ferah idi.......
3 adet küçük ekmek arasına uscuk koydum yedim 1.5 muz yedim kola içtim başkada bi şey yemedim...ne edek ...........
giderken grubu arkadan toplama olayı sonrasında en arkada kaldım bastım fakat kısa bi yoldan girilmiş ve hemen girildiği için sapa bi yerdi orayı kaçırarak devam ettim gittim önümde kimse yok geri döndüm kimse yok allah dedim kudu kayboldun neyse kayabaşı mesire yerini sorarak yolu buldum yola girdim sağ taraf çok çamurlu idi nispeten kuru olan sola geçtim senmisin geçen çamur içersinde kalmış ve farkedemediğim beton çivisi arka tekere saplandı güm ............
ve hemen ameliyat operasyon bitti tekrar yola devam etmece sağolsun dostlar yetişti ben sora sora gerçi bulurdum kayabaşı mesire yerini neyse sonunda grupla buluştuk güzel bi anı idi.............