Scudo Sports

Acıbadem

CANNONDALE F8 DISK FREN DAĞ BİSİKLETİ MTB, SPORCU yeni başladım siz ne kullanıyorsunuz

Scudo
@cagan0403

istek vakfı nın arkasındayım sokullu evlerinin kaapısıyla karşı karşıyayım yolda tabelam var korkmaz erkek kuaförü beklerim

Merhaba geçen sene tanışmıştık sydbarrett. Tuzla yada beykoz düşünürsen haberin olsun ben katılırım...

slm ben acıbademden kuaför korkmaz geçen yaz bayağı bisiklet maceram oldu akşamları tek takılıyorum genelde ortaköye doğru gidiyorum bazen sahil yoluna gidiyorum havalar soğuk kondisyonum zayıflamış ola bilir yazdan buyana 1 defa bindim gün belirleyin yanlız 8 30 / 21 00 gibi müsait oluyorum uyarsa takılırız..

Erzurum sitesinde oturuyorum, Acıbadem'e komşu. Gece bisikletle hızlı giderken ufak bir çukura girdim, az kalsın yere düşüyordum, vites kolu tekerleğin arasına girdi, arka tekerlek kilitlendi. Vites tahrip oldu, cantın teli yamuldu. Belediyeye şikayet yazdım tazmin etmelerini istedim.

sabah altı da uyanıp antrenman tadın da bostancı yapabiliriz. ben hafta içi 3-4 kere çıkıyorum,yol bisikleti ile antrenman tadında.

acıbadem de oturuyorum.

acıbademe yakın sayılırım :)

selimiyedeyim ben... çıktığınız zaman haberleşebiliriz...

caddebostana gidiyorum çıktığım zaman,
şuan; dönüş yolunda acıbadem - capitol kullanıyorum,

özellikle bağımsız dostların bir araya gelerek birbirleri ile tanışarak turlar düzenlemesini canı gönülden destekliyorum bu topiğin devamlı diri ve canlı tutulması temennimdir
bol turlar yapmanız dileğiyle

esen kalın

Merhaba
Geç de olsa bisiklet sevdasına kapılmış yaşlı ama iddialı bir adam olarak Acıbadem'den sizleri selamlıyorum. Kayak, müzik ve okumak dışında tıpla meşgulüm.
Sevgiler
Jin.Op.Dr.Tayfun Kutlu

Geri