Scudo Sports

Acıbadem

Scudo
Arkadaşlar merhaba,

Aranıza yeni katıldım,bugün almış olduğum Specialized Crosstrail Sport bisikletimle:)

Hepinize sevgiler&saygılar

Emre

merhabalar bisikletiniz öncelikle hayırlı olsun bende acıbademde oturuyorum bende bisikletimi aldığımda turlara bekleriz :)

merhaba aramıza hoşgeldin..yeni bisikletinizle kazasız keyifli sürüşler dilerim..

Erzurum Sitesinden Komşuyuz. Sitede ki Tek s781 bende :D görürsen bi selam çak :) hoş geldin yine..

Arkadaşlarım merhabalar...
Adım Oğuzhan. 29 Yaşındayım.
İzmirliyim. 3 yıldır İstanbul'da yaşıyorum.
Şu an Beşiktaş'tayım ancak kısa süre sonra Anadolu yakasında yaşamaya başlayacağım.
9 Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğraf bölümü mezunuyum.
Sinema,Reklam sektöründe Kamera Asistanı olarak çalışmaktayım.
Uzun yıllar ara verdikten sonra bisiklete binmeye yeniden başladım.
22 Nisan'da kendime bir Salcano City Sport 10 aldım.
Ancak kısa vadede yine 28 inch rijit bir bisiklet almayı düşünüyorum.

Saygı ve Sevgilerimle...

Oğuzhan

toprağıma ilk ben hoş geldin diyeyim. aramıza hoş geldin osman. bisikletin hayırlı olsun bol pedallar. bisiklet hakkında bilgi durumun nedir bilmiyorum ama bu forumdan bisiklet ile ilgili her konuda çok fazlasıyla faydalanabileceğini şimdiden garanti edebilirim. forumu detaylı incelemeni de şiddetle tavsiye ederim.

Selamar Barış Bey.
Hoşgeldininize yoğunluktan dolayı geç cevap verdim teşekkür ederim.
Bisikletle ilgili çok ciddi bir bilgim yok. Forum o anlamda çok faydalı.
2004 yılından beri motosiklet kullanmaktayım.
Burası gibi paylaşım forumlarının çok faydasını gördüm.
Bisikletimi aldığım 22 Nisan'dan beri teknik problemlerle uğraşmaktan çok fazla keyif alamadım.
Bu sebepten bisikletimi satmaya karar verdim.Bu hafta içi de yeni sahibiyle buluşturacağım.
Bundan sonra yeni bisikletimi seçtiğimde bir milad olacak benim için.
Fırsat bulursam Salcano City Sport 10 ile 200 km süren sınırlı deneyimimi ve iki tane yetkili servis bir satıcı ile yaşadıklarımı anlatacağım.

Saygı ve Sevgilerimle.

Bisikletiniz hayırlı olsun, beraber turlamak dileğiyle..

Merhaba ben de Validebağ korusunda dağ bisikletine biniyorum istersen bir ara birlikte pedallarız sana çok yakın :)

Merhaba,

Ben de Kosuyolu'nda oturuyorum. Bisikletim yeni, kondusyonum dusuk oldugu icin simdilik haftaici aksamlari Fenerbahce'ye git gel yapiyorum. Bu civarda olan varsa yorucu olmayan yeni rotalar ogrenmek ve beraber turlamak isterim.

Geri