Scudo Sports

Acıbadem

Neyse, Barış bey, ben olsaydım da herhalde aynı şeyi yapardım. benim olmam veya olmamam söz konusu değil...

Bu arada Çarşamba günleri Kadıköy'den iş yerime Acıbadem istikametinden gidiyorum, akşamları da genelde aynı istikametten dönüyorum. Bazen vakit müsaitse Üsküdar üzerinden dönüyorum.

Görüşmek, tanışmak ümidiyle...

Scudo
abi konuyla alkası yok ama ben yeni konu açıcam ve resim koyucam ama resim koymayı bılmıorum yardımcı olursanız sevinirim

merhaba arkadaşlar!! siteye henüz üye oldum. zatren bu ilk mesajım. acıbademde oturuyorum ve heran bi tura hazırlıklıyım..

yarın aileyle bostancıda piknik yapıcaz.. ama hafta içi hergün müsaitim istedğin zaman burda haberleşir çıkarız.. ayrıca akşamlarıda müsaitim bu gecede bi bostancı sahil hiç fena olmaz.. haberini beklerim..

Herkese selamlar...Acıbadem'lileri haftada iki üç kez Acıbadem caddesinden aşağıya inen bisikletli bir gruba alıştırmanının zamanı gelmedi mi artık. Bakıyorum tek tük görüyorum birilerini. Toplansak bir araya gelsek bir tur düzenlesek nasıl olur. Öncelikle kaç kişiyiz biz? Onu öğrenebiliriz cevap yazarsanız.

Aşağıdaki linkte bir grup oluşturdum buraya kayıt olub bir mailing listesi oluşturabiliriz. Ya da dilerseniz forum üzerinden haberleşebiliriz.

(link)

Görüşmek üzere...

Merhaba arkadaşlar,
Ben ve ortağım haftanın 3 günü acıbadem den bostancı-kartal istikameti doğru tur yapıyoruz. İlgilenen arkadaşlar olursa seve seve katılmalarını bekliyoruz. Görüşmek üzere...

saat 15:00 de acıbademden çıkıp tuzlaya kadar sahil yolundan gidip dönücem... katılmak isteyen var mıdır?

buradaaa :) defalarca burada yazıldı çizildi ama bir türlü bir araya gelinemedi... bilmem ki napmalı... nasıl toplanmalı

Hmmmm O zaman arkadaşlar tarih ve gün belirleyip buluşuyoruz. Tanışma turu yapalım ilk olarak ne dersiniz????

herkese selamlar..
Acibdemliler olarak onumuzdeki hafta herkese uyan bir aksam kararlastıralım
ve bulusalım bencede.. ilk organizasyonda tanısma faslı amacıyla kucuk capta bir tur yapılır.. ve o gursmeden haftanın belirli gunleri kararlastırılıp bundan sonra o gunlerde tur yapılabilir :)

bi buluşma yeri planlayalım mesela dominos pizza olabilir ordan iner gideriz direkt isteyen herkes katılabilir

Geri