Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Afyon

Scudo
Afyonu Kazandım-üni.- . Bisikleti de yenileyeceğim durum müsait olunca. Ancak afyon bu konuda biraz sessiz galiba baksana 1 ayı aşmış ama mesaj yok...

bende afyonluyum fakat memleketimde bisiklete karşı ilgi yok. Dışarıdan gelenlerde ilgi olmasa hiç olmayacak yani. Ben hiç afyonda etkinlik duymadım. Ben izmirde okuyorum. Okul bitince inşallah birşeyler yapma imkanım olur afyonda.

• Beğen
Tepkiler: Dolunay Batar
Aranızda Afyon Iscehisar Dan Olan War Mı Bı Arkadasım War çocuk Deliriyor Pedallayacak Kımse Yok Burada Diye Yardımcı Olalım Kardeşimize :))

Bende Afyon'luyum. İscehisarlı'yım ama merkeze yakınım. Herhangi bi etkinlik olduğunda koşa koşa gelirim arkadaşlar. Hepinize tekrardan selamlar... :)

Kardeşim Inşallah Yazın Afyon Turumuz Olacak Denizliden Bi 7-8 Kişilik Ekip Ile Gelecegiz Afyona Seni Denizliye Bekleriz Kalacak Yer Sıkıntımız Yoktur. Konaklama,yeme Içme Tarafımızdan Karsılanacaktır :)

• Beğen
Tepkiler: ayhanminep
merhaba arkadaşlar, afyonluyum yaş 28, bu siteye yeni üye oldum bisikletten çok anlamam ama pedallamayı seviyorum zaten şimdilik tek bildiğim pedallamak. umarım iyi vakit geçiririz. selam ve saygılar.

Afyon merkezde 5 sene universite okudum. Ayriica sansima 5 ayda kisa donem askerligimi yaptim :) evet bisiklet konusunda adeta olu sehir denebilir. Ama 2 ay once ordaydim bikac kisi gordum gezi potansiyeline sahip :) ayrica afyon sehir olarakta tam ortada her tarafa sehirlerarasi gezi icin ideal sehirlerden biri. Bisiklet sporunun afyonda canlanmasina bende sevinirim.

afyon başmakçıdanım denizlide okuyorum her yaz progralarınıza katılabilirim zaten ilçemiz her yıl bisiklet şenliği düzenliyor sizleide beklerim :)

Pazartesi gününden itibaren 15 gün Afyonda görevde olacağım .Bisikletimi de götürüyorum. Afyon çevre yollarında karşılaşabiliriz(akşamları) yada Afyona 50-100 km lik gezilmesi gereken yerleri yazarsanız çok mutlu olurum.....

Yıl 2013 (En son yazılan mesaj Ağustos 2012) Afyon'da ilgilenen var mı hala? Ben yeni başladım millet kayboldu sanırım.

Geri