Scudo Sports

Afyon

Scudo
Bu arada hort olacak ama olsun tanışmak isterim afyonda birileri varsa. Asıl sorum: Bugün doluya yakalanan oldu mu?

@İkinci.JR
Ben ve bir arkadaşım varız ama yaş 13 :)

Merhaba.

Ben Afyon'dan aranıza katılıyorum. İsmim İsmail Arılık. Kron TX 500 bisikletim var, yeni aldım. Forumda bir şey sormak istiyordum ama nasıl konu açılacağını bulamadım; ilgili kategoriye gidiyorum ancak "Yeni Konu" gibi bir tuş yok. Bilgisi olanlar bilgilendirebilir mi?

Teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: HakanAydn
2 ay önce Afyon'da biniyordum şimdi Antalya da 😁

3 yıl olmuş konuya kimse yazmayalı Afyon ses ver :D

Sezon açıldı malum, var mı bisiklet süren Afyon'da ?:tskler:

Ben de Afyondan yeni katıldım aranıza :)

Merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım. İsmim Yasin, 32 yaşındayım, normalde Sakarya’da ikamet ediyorum ama yaz ve sömestr tatillerini hanım köylü olduğum için Afyon’da geçiriyorum 🤣 en son 2015 yılında bisiklet sürmüştüm üniversite bitince de satıp eve dönmüştüm. Ondan sonra motosiklete merak salıp daha çok motosiklet kullandım. Ama artık spor amaçlı olarak bisiklet kullanmamın daha sağlıklı olacağını düşündüğüm için tekrar bisiklet arayışına girdim ve forumu keşfettim. Bütçem kısıtlı olduğu için ve burada olumlu bir yorum gördüğüm için de şimdilik A101’den 29 jant olan bisikleti sipariş ettim. Son günlerde bilgi sahibi olmak icin forumu sürekli okumaya çalışıyorum ve çok güzel bilgiler edindim. Biraz kondisyonumu artırdıktan sonra Afyon’da ya da Sakarya’da bisiklet etkinliklerine katılmak isterim.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
@Hellheimr Hoşgeldin. (Afyon'u duyunca aklına istemsiz şekilde "Ayfon" gelen bir ben miyim çok merak ediyorum 🤣)

• Hahaha
Tepkiler: Cemal Ç.
Merhabalar. Bir süre memleketim Afyonkarahisar’da olacağım. Merkezde ikametgah ediyorum. Çoğunlukla akşamları sürüşe çıkıyorum.
Beraber pedallayabileceğimiz bir grup varsa ben katılabilirim.

Geri