Scudo Sports

Ak büyücü gandalf at yerine bisiklet sürseydi bu Corratec'i sürerdi :)

Scudo
azıcıkk daha işi var demir atımın sonrasında buyuk turlara hazır olucak inşallah şimdiye kadarki turlarda akıcıydı şimdi uçar yuksek panellı jantların tek dezavantajı sanırım 500 gr lık extra agırlıgı olucak ama ne demısler bısıklet karbon olucagına bacaklar karbon olsun :)

Daha iyisi, Şam'da kayısı... Kazasız-belasız sürüşler dilerim.

@Ahmet Vehbi Aslantürk

Tam tersine ortası delik seleler sağlık açısından daha iyidir.

Çok güzel bisiklet güle güle binin.

@robius

Ortası delik seleler sağlık açısından daha iyi değildir.(link),"Sele seçiminin incelikleri" yazısını okumanızı tavsiye ederim.

Bir kusur buldum aga çok beyaz bisiklet c:) şöyle kir götürür bir renk olsaymış iyi olacağımış c:) (şaka ne yanaydı la? Heh tamam..) -Şaka bir yana- çok güzel bisiklet kardeş kazasız belasız bol pedallamalar..

Selam.
Aga , yıl olmuş 2018.Ben daha yeni bakınıyorum.Benim de derdim toplama bir tur bisikleti yaratmak.Elimde 400 TL ye aldığım Cloud Butler marka şehir bisikleti var.Söz konusu bisikletimden tur/yol bisikleti yarata bilir miyim diye dolanıp duruyorum.Sanırım üzerinde sadece kadro kalacak.Gerisi komple değişecek.Ne dersiniz?Okuyan olur mu acaba bu mesajı?

@bck60
Tur yapan arkadaşların konularına bakabilirsiniz..
Ben anlamam turdan ama birkaç şey söyleyeyim size..

57 yaşında tura çıkacaksanız,400 liralık bisikletle veya kadrosuyla zorlanırsınız bence..Tabi ki bu bütçe meselesi ama biraz kendinizi zorlayıp,en azından 1500-2000 lira civarında ikinci el bir tur bisikleti alabilirsiniz..
Sabit maşalı,mümkünse karbon maşalı,portbagaj takmaya uygun,dişli oranları tura uygun,lastikleri zırhlı..vb bir bisiklet sizin işinizi görür..

yılkı diyorsun yani

Geri