Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Akıllı bileklik ya da akıllı saat önerisi

@StanicEnemy Bende de Amazfit Verge modeli var. Xiaomi ile uzaktan akrabalar sanırım :) Arada benim de nabzım 90-100 arasında seyrediyor normalde 150-160 arası olması gerekirken. Peki bu ne zaman oluyor? Saati doğru takmadığım zaman ve uzun süren molaların ardından oluyor. Ne yazık ki piyasaya göre ucuz cihazlar olduğu için koyulan sensörün ve yazılımın da kalitesi bir yere kadar sanırım.
Maalef keşke bende molalarda veya yanlış takımında olsa. Normal yolda sprint yaparken 150-170 olması gereken nabız 75 de dolanıyor bir anda. Amazfit Çin firması diye biliyorum çünkü xioami ile ortak telefon app sini kullanıyorlar.

Scudo
Merhaba aramızda huawei watch fit 2 kullanan var mı? Bugün satın aldım tüm ayarları yaptım ancak strava ile senkronize nasıl yapabilirim anlamadım

Merhaba aramızda huawei watch fit 2 kullanan var mı? Bugün satın aldım tüm ayarları yaptım ancak strava ile senkronize nasıl yapabilirim anlamadım
Huawei strava desteklemiyor diye biliyorum.

Hocam YouTubedaki Hindu dayilarin önerdiği bir uygulamayla aktarım yapılabiliyor ancak nabız verisi atılmıyor bilginize :)
( Bendede Huawei band 4 oradan biliyorum:) )

Merhaba, açıkçası hep aynı yerde olmuyor lakin örnek vermek gerekir ise şöyle açıklayabilirim. Örneğin; antreman başlattım zaman saat bir anda 180 nabız gösteriyor ilk dakikada, ki ben ilk dakikada daha pedalı çevirmemiş oluyorum. Bazen yokuş yukarı nabızın tam tavan yaptığı zamanlar ise *hafif sürüş* olarak gösteriyor. Ne zaman sapıtacağını kestiremiyorum. Kahve içmek için yürüdüğüm zaman ise nabızımı 170 lerde gösteriyor bir iki dakika boyunca ki ben dünya da en yavaş yürüyen insanlardan birisiyim.

Bu ürünü geri iade edip yerine forerunner 245 almayı planlıyorum fakat araştırdığıma göre 245 de daha az uydu / gps özellikleri bulunuyor.
Kullandığım ürün yanlış sonuçlar verince yaptığım spordan soğuyorum.

(link)
Garmin alacaksan kaçırma, şuan Garminin kendi sitesinde doğum günü indirimi var..

Bugün geri iadesini gerçekleştirdim, Allah belasını versin böyle saatin. Sabah antremana çıktım nabızmı 35 olarak ölçüyor.

Bugün geri iadesini gerçekleştirdim, Allah belasını versin böyle saatin. Sabah antremana çıktım nabızmı 35 olarak ölçüyor.
Strava çok dert değilse ve illa hesaplı olsun diyorsanız Huawei Watch Fit 2 alın. Kesenin ağzını açacaksanız Garmin 245 gibi bir öncek nesil nabız sensörü içeren bir modele çok para vermeyin, bunun gibi lanet okutmasa da nabız ölçümü açısından çok yüz güldürmez. Ya yeni seri nabız sensörüne sahip (cihaz sensörünü gösteren görsellerden bunu anlayabilirsiniz çünkü sensör alt elemanlarının yerleşimi eski seriden fiziksel olarak farklı, yenisi çapraz gibi dörtlü grup, eskisi alt alta ikili grup şeklinde) Forerunner 255, Instinct 2, Venu SQ2 vs. gibi modellere yönelin. Veya bana spor sırasında en iyi şekilde nabız okusun Strava çok lazım değil derseniz Huawei Watch Runner alın geçin. Bunun haricinde bana tam akıllı saat olsun, Wear OS olsun, bekleme şarjı sorun değil, 2 güne bir şarj ederim, GPS ile antrenman süresi yeterli olsun (sanırım 20 saat civarı idi, alacaksanız tam değeri kendiniz de teyit edin), büyük olması sorun değil, nabız okuması da büyüklüğü de Garmin Fenix'ler ayarı olsun derseniz Samsung Watch 5 Pro alın.

Screenshot-at-2022-09-15-12-27-36.png

(Bisiklet sürüşü sırasında alınmış nabız ölçümlerinin Polar H10 ECG göğüs nabız sensörü ile olan korelasyonu. Sağ üste gittikçe daha iyi ölçüm yapıyor olduğunu gösterir.)

düzenleme: grafik eklendi, yazım hataları düzeltildi

Son düzenleme:
Xiaomi redmi watch 2 lite aldim yeni. Gps guzel calisiyor ve hic kopmadi. Hafif, ancak pili 4-5 gun gidiyor.
Eski bir amazfit kullanicisiydim ve stravaya atmak icin parali bir ek program kullanmak zorundaydim. Bunda boyle bir derdim kalmadi. Aktivite bitince direkt otomatik atiyor stravaya.
1068 tlye aldim. F/P urunu bence.

• Beğen
Tepkiler: Kadir Eskici
Strava çok dert değilse ve illa hesaplı olsun diyorsanız Huawei Watch Fit 2 alın. Kesenin ağzını açacaksanız Garmin 245 gibi bir öncek nesil nabız sensörü içeren bir modele çok para vermeyin, bunun gibi lanet okutmasa da nabız ölçümü açısından çok yüz güldürmez. Ya yeni seri nabız sensörüne sahip (cihaz sensörünü gösteren görsellerden bunu anlayabilirsiniz çünkü sensör alt elemanlarının yerleşimi eski seriden fiziksel olarak farklı, yenisi çapraz gibi dörtlü grup, eskisi alt alta ikili grup şeklinde) Forerunner 255, Instinct 2, Venu SQ2 vs. gibi modellere yönelin. Veya bana spor sırasında en iyi şekilde nabız okusun Strava çok lazım değil derseniz Huawei Watch Runner alın geçin. Bunun haricinde bana tam akıllı saat olsun, Wear OS olsun, bekleme şarjı sorun değil, 2 güne bir şarj ederim, GPS ile antrenman süresi yeterli olsun (sanırım 20 saat civarı idi, alacaksanız tam değeri kendiniz de teyit edin), büyük olması sorun değil, nabız okuması da büyüklüğü de Garmin Fenix'ler ayarı olsun derseniz Samsung Watch 5 Pro alın.

(Bisiklet sürüşü sırasında alınmış nabız ölçümlerinin Polar H10 ECG göğüs nabız sensörü ile olan korelasyonu. Sağ üste gittikçe daha iyi ölçüm yapıyor olduğunu gösterir.)

Peki garmin edge 530 bundle almak daha mantıklı olmaz mı eğer bir kol saatine 10k tl vericeksem?

Peki garmin edge 530 bundle almak daha mantıklı olmaz mı eğer bir kol saatine 10k tl vericeksem?

Huawei Watch Fit 2 💁‍♂️ 2000₺

(Neyse vazgeçtim ben, nasılsa kimse dikkatli okumayacak ve grafiği incelemeyecek. Herkes beğendiğini alsın 🤷‍♂️)

Huawei Watch Fit 2 💁‍♂️ 2000₺

(Neyse vazgeçtim ben, nasılsa kimse dikkatli okumayacak ve grafiği incelemeyecek. Herkes beğendiğini alsın 🤷‍♂️)
Yazdıklarınızı okudum lakin strava benim için bir vazgeçilmez.

Yazdıklarınızı okudum lakin strava benim için bir vazgeçilmez.

Tamam onda mütabıksak Samsung Galaxy Watch 4 Classic 46mm (3150₺) 2022 firmware ile Watch 5'e çok yakın sonuç veriyor, eğer o pahaliysa, Watch 4 44mm (2600₺), o da pahalıysa ve günaşırı şarj etmek kasacaksa Redmi Watch 2 lite (800₺)

Aslında tüm bu konuşulanların özeti; Ne kadar ekmek, o kadar köfte...
Çok haklısınız ama bazen çok para verseniz de paranızla da rezil olabiliyorsunuz onun için düzgün incelemeleri dikkatli okumak/izlemek gerekli.

(link)
Arkadaşlar saat nasıl bakar mısınız?
Bana 1.3kya çelik kasa(Genelde bu fiyat bandında ya plastik yada alüminyum olur) sunması gps sunması WearOSla gelmesi(WearOSla geldiği için strava kurabilirim demek) gibi bir çok artısı varken tek eksisi denebilecek yanı 2019da çıkmış olması yanı güncelleme desteği kesilmiştir çoktan (galaxy watch 4e bakınca pil ömürleri ayn gibi olsa da ikisininde 2 günü geçememesi sıkıntı o yüzden eksi sayılabilir belki)
sizce bu saati alıp geçmek mi yoksa biraz daha bekleyip galaxy watch 4 almak mı ( 1300-3000 arası daha iyi bir akıllı saat öneriniz varsa yazarsanız sevinrim :) )

Ben dekatlondan aldığım Kalenji marka nabız bandı kullanıyorum. Telefon ile de BT üzerinden bağlantı kurulabiliyor.

• Beğen
Tepkiler: StanicEnemy
Ben dekatlondan aldığım Kalenji marka nabız bandı kullanıyorum. Telefon ile de BT üzerinden bağlantı kurulabiliyor.
Wahoo uygulamasından mı bağlıyorsun abi? Çin den aldığım 200 tl lik ucuz kadans sensörünü wahoo ya bağlayıp kullanıyorum da.

Sadece bisiket sürüşlerinde kullanacaksan elbette yol bilgisayarı kullanmak daha mantıklı, ama koşu, yürüyüş vb aktivitelerdede kullanıp veri takibi yapacaksan saat daha mantıklı.

• Beğen
Sadece bisiket sürüşlerinde kullanacaksan elbette yol bilgisayarı kullanmak daha mantıklı, ama koşu, yürüyüş vb aktivitelerdede kullanıp veri takibi yapacaksan saat daha mantıklı.
Koşu yapmam imkansız maalesef sağlığım el vermiyor. Bisiklet dışında her hangi bir aktivite yapamıyorum. 530 bundle 11k tl iken 530 kendisi 7,7k tl. Hangisini almak daha mantıklı veya 830 kendisi 10,7k TL.

Koşu yapmam imkansız maalesef sağlığım el vermiyor. Bisiklet dışında her hangi bir aktivite yapamıyorum. 530 bundle 11k tl iken 530 kendisi 7,7k tl. Hangisini almak daha mantıklı veya 830 kendisi 10,7k TL.
Alacaksan özelden yaz bahsettiğin rakamlardan daha ucuza alıp yollayayım sana yurtdışından.

• Beğen
Geri