- Tepki
- 775
- İsim
- yakup
- Başlangıç
- 2018—19
- Bisiklet
- Bisan
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
1200 sıfır fiyatı ise kaçırma bence. Ben yurtdışındayım burda bile sıfır fiyatı 1375 TL geliyor. Türkiyede uygulanan vergi vs düşünülür ise 1200 iyi fiyat.merhaba arkadaşlar garmin vivoactive 3 saat kullanan varmı.... performansı nasıl_? strava uyumu nasıl? fiyatı 1200 e bir tane buldum da almayı düşünüyorum baktım normal fiyatlar 1700 1800 bandında
5 ATM = 5 BAR basınca yani 50 metre derinlliğe kadar su geçirmez anlamına geliyor.@Bigpatron hocam ürün özellikleri baktım yüzmede de kullanacam su geçirmezlik 5 atm diyor ama bu kavramı bilmiyorum siz yüzmede kullandınız mı?
1200 e sıfır ise, kaçırma almerhaba arkadaşlar garmin vivoactive 3 saat kullanan varmı.... performansı nasıl_? strava uyumu nasıl? fiyatı 1200 e bir tane buldum da almayı düşünüyorum baktım normal fiyatlar 1700 1800 bandında
Nereden aldınız? Link atma şansınız varmı? Bende vivoactive 4 ve venu ya bakıyorum, ama bunun fiyatı da gayet uygun.@Bigpatron an itibari ile siparişi verdim ... umarım randımanlı keyifli bir alettir fiyatı görünce açıkcası oturup uzun uzun araştırma şansım da olmadı fırsatı değerlendirip hemen aldım sizde kaçırma d,iyince.... strava uyumu iyiyse artı 5 atm yüzmede ideal bir değerse çokta sorun çıkacağını sanmıyorum..bunlar nabzı bilekten algılıyor sanırım ektra bir aparata ihtiyac yok diye düşünüyorum
Vivoactive 4S Türkiyedeki fiyatı 2700 TL, yaşadığım yerde 2000TL, Türkiye ortamında 700TL azımsanacak bir fark değil.. Sanırım devletin uyguladığı vergi vs kaynaklanıyor bu kadar fark.Nereden aldınız? Link atma şansınız varmı? Bende vivoactive 4 ve venu ya bakıyorum, ama bunun fiyatı da gayet uygun.
@z_g_h hocam yani ben bunu havuzda yüzerken kullanamazmıyım??
yani havuzdaki naız verilerimi vs görmek için aldım en çokta
Şimdi bir Gt almaya niyetlendim ama kafam karıştı kimi yerlerde modeli Sport kimi yerlerde ise Active olarak adlandırılmış aralarında bir fark var mıdır ? Kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. @Mr. BağlamaDün aldığın Huawei watch GT nin oluşturduğu veriyi ekliyorum. Benim için yeterli bilgi sunuyor. Uygulama içinde grafikleri üst üste alıp inceleme özelliği de var. 213209 dosyayı görüntüle
Bu da aynı anda stravanin oluşturduğu bilgiler. Stravada otomatik duraklama açık olduğu için kırmızı ışık duruşlarını alıyor. Saatte açmadım toplam süremi gorebilmek için. Hangisi doğru bilemedim de. 213210 dosyayı görüntüle
Şimdi bir Gt almaya niyetlendim ama kafam karıştı kimi yerlerde modeli Sport kimi yerlerde ise Active olarak adlandırılmış aralarında bir fark var mıdır ? Kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. @Mr. Bağlama