Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Akıllı bileklik ya da akıllı saat önerisi

merhaba arkadaşlar garmin vivoactive 3 saat kullanan varmı.... performansı nasıl_? strava uyumu nasıl? fiyatı 1200 e bir tane buldum da almayı düşünüyorum baktım normal fiyatlar 1700 1800 bandında

Scudo
Garmin vivoactive 3 ve fenix 5 gibi saatler iyidir

merhaba arkadaşlar garmin vivoactive 3 saat kullanan varmı.... performansı nasıl_? strava uyumu nasıl? fiyatı 1200 e bir tane buldum da almayı düşünüyorum baktım normal fiyatlar 1700 1800 bandında
1200 sıfır fiyatı ise kaçırma bence. Ben yurtdışındayım burda bile sıfır fiyatı 1375 TL geliyor. Türkiyede uygulanan vergi vs düşünülür ise 1200 iyi fiyat. :)

• Beğen
Tepkiler: Adrenalin26
@Bigpatron hocam ürün özellikleri baktım yüzmede de kullanacam su geçirmezlik 5 atm diyor ama bu kavramı bilmiyorum siz yüzmede kullandınız mı?

@Bigpatron hocam ürün özellikleri baktım yüzmede de kullanacam su geçirmezlik 5 atm diyor ama bu kavramı bilmiyorum siz yüzmede kullandınız mı?
5 ATM = 5 BAR basınca yani 50 metre derinlliğe kadar su geçirmez anlamına geliyor.

1200 e sıfır ise, kaçırma al

@Bigpatron an itibari ile siparişi verdim ... umarım randımanlı keyifli bir alettir fiyatı görünce açıkcası oturup uzun uzun araştırma şansım da olmadı fırsatı değerlendirip hemen aldım sizde kaçırma d,iyince.... strava uyumu iyiyse artı 5 atm yüzmede ideal bir değerse çokta sorun çıkacağını sanmıyorum..bunlar nabzı bilekten algılıyor sanırım ektra bir aparata ihtiyac yok diye düşünüyorum

• Beğen
@Bigpatron an itibari ile siparişi verdim ... umarım randımanlı keyifli bir alettir fiyatı görünce açıkcası oturup uzun uzun araştırma şansım da olmadı fırsatı değerlendirip hemen aldım sizde kaçırma d,iyince.... strava uyumu iyiyse artı 5 atm yüzmede ideal bir değerse çokta sorun çıkacağını sanmıyorum..bunlar nabzı bilekten algılıyor sanırım ektra bir aparata ihtiyac yok diye düşünüyorum
Nereden aldınız? Link atma şansınız varmı? Bende vivoactive 4 ve venu ya bakıyorum, ama bunun fiyatı da gayet uygun.

@dryakup23 hayırlı olsun o zaman, güzel ürün güzel fiyat.. Denedikten sonra, buraya paylaşırsanız sevinirim.

• Beğen
Tepkiler: dryakup23
Nereden aldınız? Link atma şansınız varmı? Bende vivoactive 4 ve venu ya bakıyorum, ama bunun fiyatı da gayet uygun.
Vivoactive 4S Türkiyedeki fiyatı 2700 TL, yaşadığım yerde 2000TL, Türkiye ortamında 700TL azımsanacak bir fark değil.. Sanırım devletin uyguladığı vergi vs kaynaklanıyor bu kadar fark.

• Beğen
@dryakup23 @Bigpatron bu değerde bir saati sadece yüzme sporunda kullanabilirsiniz, serbest dalış, tüplü dalış gibi sporları yapamazsınız

(link)

3atm ile duş alabilirsiniz
5atm ile denize havuza girebilirsiniz
10atm ile amatör dalış yapabilirsiniz

• Beğen
İlave not olsun.
5 atm demek 50 metreye dalabilirsin demek olmuyor. 5 atm değeri olan saatin kullanım kılavuzunda denizde yüzebilirsiniz diyor ancak şnorkelle dahi dalış yapılamaz diyor. sert bir dalga 5 atm değerini geçebilir sadece su yüzeyinde yüzmekten koruyabilir.

Dün aldığın Huawei watch GT nin oluşturduğu veriyi ekliyorum. Benim için yeterli bilgi sunuyor. Uygulama içinde grafikleri üst üste alıp inceleme özelliği de var. sporthealth-0-20191104-225124.jpg

Bu da aynı anda stravanin oluşturduğu bilgiler. Stravada otomatik duraklama açık olduğu için kırmızı ışık duruşlarını alıyor. Saatte açmadım toplam süremi gorebilmek için. Hangisi doğru bilemedim de. Screenshot_20191104_225521_com.strava.jpg

@z_g_h hocam yani ben bunu havuzda yüzerken kullanamazmıyım??

yani havuzdaki naız verilerimi vs görmek için aldım en çokta

@z_g_h hocam yani ben bunu havuzda yüzerken kullanamazmıyım??

yani havuzdaki naız verilerimi vs görmek için aldım en çokta

Hocam aldınız mı. Spor listesinde havuzda yüzme, açık denizde yüzme, triatlon seçenekleri mevcut. Ben spor olarak yüzme yapabileceğimi düşünmediğim için test etme şansım bile olmayacak muhtemelen.

Ben bisiklet kullanırken kullanmak için turkcellden huawei b3 lite akıllı bileklik aldım hem bluetooth kulaklık oluyor hem akıllı bileklik adım sayar uyku takibi telefon bulma alarm arama yanıtlama reddetme mesajları bildirimleri görebilme gibi bir çok özellik var kalp ritmi kan basıncı gibi özellikler yok ama gerçekten çok faydalı bir ürün şarjı normal kullanımda max 5 gün gidiyor ama sürekli kulaklık olarak kullanırsak 2 3 günü götürüyor bilekliğide rahat her türlü bileğe uyar diye düşünüyorum turkcellde fiyatı 700 civarı eğer düşünen olursa tavsiyemdir arama reddetme cevaplama gibi özellikler sadece huawei telefonlarda aktif oluyor diğer marka telefonlarda bu iki özellik çalışmıyor ve en güzel tarafı cihazı iki farklı telefona bağlanılabilmesi. Aklınıza takılan birşey olursa cevaplarım

Dosyalar

• IMG_20191105_233004.jpg
    IMG_20191105_233004.jpg
    446 KB · Okunma: 43
  • IMG_20191105_232836.jpg
    IMG_20191105_232836.jpg
    525,1 KB · Okunma: 44
  • IMG_20191105_232855.jpg
    IMG_20191105_232855.jpg
    270,7 KB · Okunma: 38
  • IMG_20191105_233920.jpg
    IMG_20191105_233920.jpg
    1,1 MB · Okunma: 38
@z_g_h haftaya elımde olur aldım eevet.....

Dün aldığın Huawei watch GT nin oluşturduğu veriyi ekliyorum. Benim için yeterli bilgi sunuyor. Uygulama içinde grafikleri üst üste alıp inceleme özelliği de var. 213209 dosyayı görüntüle

Bu da aynı anda stravanin oluşturduğu bilgiler. Stravada otomatik duraklama açık olduğu için kırmızı ışık duruşlarını alıyor. Saatte açmadım toplam süremi gorebilmek için. Hangisi doğru bilemedim de. 213210 dosyayı görüntüle
Şimdi bir Gt almaya niyetlendim ama kafam karıştı kimi yerlerde modeli Sport kimi yerlerde ise Active olarak adlandırılmış aralarında bir fark var mıdır ? Kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. @Mr. Bağlama

Şimdi bir Gt almaya niyetlendim ama kafam karıştı kimi yerlerde modeli Sport kimi yerlerde ise Active olarak adlandırılmış aralarında bir fark var mıdır ? Kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. @Mr. Bağlama

Cihaz aynı kayış rengi veya gövde rengi değişiyor. Gövdede gümüş ve siyah iki seçenek var. Kayista deri siyah yeşil turuncu seçenekleri var. Bunları caprazlayip ismi değişiyor. Cırt turuncu kayışlı satmıyor sanırım daha ucuz o.

• Beğen
Tepkiler: Gökay Akçay
Geri