Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Akıllı bileklik ya da akıllı saat önerisi

Yaklaşık 1 yıl önce ben de sizin gibi bir arayıştaydım. En kaliteli markalardan birisini almayı düşünürken bir arkadaşımın önerisiyle Huawei GT aldım. Sprint triatlon, uzun mesafe bisiklet yarışları, haftalık yüzme ve koşu antrenmanlarım dahil yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum. Hiç sorun yaşamadım. Sınıfında şarjı en uzun giden ve en uygun olan saat. Konuşma ve mesajlaşma yok ve fakat gelen tüm aramaları mesajları görebiliyorsunuz. Ben spor amaçlı almıştım ama bu bakımdan da artıları var. Çok fazla para vermeden de işinizi fazlasıyla görüyor. Kesinlikle tavsiye ederim. Her telefon ile de uyumlu. Kullanımı oldukça basit. Yeni güncelleme ile triatlon sekmesi de geldi. Ayrı ayrı açmak yerine tek seçenek ile de kullanabiliyorsunuz.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Scudo
Ben Suunto alacakken vazgeçtim. En az 3000 TL gibi bir para vermek yerine 1000 TL verip denemeyi, görmeyi tercih ettim. İyiki de böyle yapmışım diyorum. Her hangi bir eksiği bence yok. Uyurken bile çıkarmıyorum. Severek kullanıyorum. Çok hafif ve görüntüsü bana göre çok şık. Ne zaman şarj ettiğimi bile unutuyorum. Youtube’de incelemenizi tavsiye ederim. Özellik bakımından eksisi yok artıları var.

Ben siyah kordon olanı almıştım. Hem daha uygundu hemde siyah olduğu için elbiselerle de uyumlu. İnternetten almayın bence. Gidin, görün, kolunuza takın. Tüm elektronik mağazalarında var diye biliyorum.

Yaklaşık 1 yıl önce ben de sizin gibi bir arayıştaydım. En kaliteli markalardan birisini almayı düşünürken bir arkadaşımın önerisiyle Huawei GT aldım. Sprint triatlon, uzun mesafe bisiklet yarışları, haftalık yüzme ve koşu antrenmanlarım dahil yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum. Hiç sorun yaşamadım. Sınıfında şarjı en uzun giden ve en uygun olan saat. Konuşma ve mesajlaşma yok ve fakat gelen tüm aramaları mesajları görebiliyorsunuz. Ben spor amaçlı almıştım ama bu bakımdan da artıları var. Çok fazla para vermeden de işinizi fazlasıyla görüyor. Kesinlikle tavsiye ederim. Her telefon ile de uyumlu. Kullanımı oldukça basit. Yeni güncelleme ile triatlon sekmesi de geldi. Ayrı ayrı açmak yerine tek seçenek ile de kullanabiliyorsunuz.
Yüzme konusunda be kadar güvenilir? 2 gün sonra havuzdan çıktıktan sonra garantiye götürme zorunda kalmayım?Benim parasından ziyade , spor aktivitesinde vana vereceği güven önemli, yoksa Çin’den aldığım 50 liralık saatlede giriyorum havuza oda kendince kaydediyor birşeyler.

Ben de 500 TL limiti ile bir akilli saat bakiyorum. Amazfit kullanalar nasil memnunlar mi ? Bisiklet uzerinde iken nabiz takibi yapmasi ve Strava ile entegrasyonu onemli.

Amazonda 519a satiliyor ama piyasada daha uyguna bulunabiliyor sanirim
(link)

Ben de 500 TL limiti ile bir akilli saat bakiyorum. Amazfit kullanalar nasil memnunlar mi ? Bisiklet uzerinde iken nabiz takibi yapmasi ve Strava ile entegrasyonu onemli.

Amazonda 519a satiliyor ama piyasada daha uyguna bulunabiliyor sanirim
(link)
Bisiklet için üst seviye saatler de dahil optik nabız ölçümü problemli; soğuk asfalt olsun hood vs drop olsun aklınıza gelecek her şeyden etkileniyor. O yüzden sağlıklı nabız takibi için nabız bandı desteği olan saat seçmekte fayda var. Amazfit pace sonra gelen güncellemelerle bant desteğine kavuştu ancak ben kullanmayı bırakana kadar hiçbir zaman çok sağlıklı çalıştığını söyleyemem. Bant bağlı olmasına rağmen optik sensör çalışmaya devam ediyordu ve pili su gibi akıp gidiyordu. Ayrıca kimi zaman banda bağlanma ya da bağlandıktan sonra da kopma problemleri hiç eksik olmuyordu. Pace 2 (stratos) u kullanmadım ama okuduğum kadarıyla bant ile kullanma çok daha stabil. Parasının hakkını verecek bir saat almayacaksanız bence böyle bir saate para vermek yerine telefona sorunsuz bağlanacak bir nabız bandı alın ve telefon için de uygun bir gidon aparatı oldu bitti.

• Beğen
Tepkiler: DayKnight
@Mr. Bağlama bu gün Medimarkt a gittim Huawei Gt sports bakmak ve incelemek için, tek kötü yanı benim için, tek isteğim olan yüzme antremanlarını verilerini program üzerine kaydetmiyor? oradaki görevliside beceremedi, zaten mobil uygulamasında da yüzme gözükmüyor.

@Mr. Bağlama bu gün Medimarkt a gittim Huawei Gt sports bakmak ve incelemek için, tek kötü yanı benim için, tek isteğim olan yüzme antremanlarını verilerini program üzerine kaydetmiyor? oradaki görevliside beceremedi, zaten mobil uygulamasında da yüzme gözükmüyor.
Bisiklet de kullanan biri olarak bir özelliği daha ön sıralara koymanızı önereceğim; sensör desteği! Hız, kadans, nabız ve güç sensörlerine destek vermiyorsa bir saat ya da bileklik uzun soluklu ve işlevsel bir yatırım değil bence.

• Beğen
Tepkiler: Adrenalin26
Bilekten alınan nabzı sağlıklı bulmuyorum.Saatin nabız bandı ile ölçüm yapıyor olması bana göre daha iyi.O yüzden nabız bandı
ile çalışan multisport saatlerden yanayım.Saygılar.

Sevgili dostum şimdi sana son günlerde yaptığım tüm antrenmanların kayıtlarını atacağım. Görevliler pek bilgili olmuyor. Size bayağı detaylı anlattım ama siz detaylı bir inceleme yapmamışsınız sanırım.

@Mr. Bağlama teşekkürler hocam, adam Huawei sorunlusu ama bilmiyor du, kullanıyor olmasına rağmen saati.

@Mr. Bağlama bu verileri strava ile eşleştirme imkanı oluyormu?

Strava kullanmıyorum dostum. Daha önce kullanmıştım ama saati aldıktan sonra başka hiçbir uygulama kullanmadım. Gerek duymadım. Detaylıca zaten herşey var hem saatte hemde telefondaki uygulamasında. Ama bir araştırın belki oluyordur.

Bisiklet için üst seviye saatler de dahil optik nabız ölçümü problemli; soğuk asfalt olsun hood vs drop olsun aklınıza gelecek her şeyden etkileniyor. O yüzden sağlıklı nabız takibi için nabız bandı desteği olan saat seçmekte fayda var. Amazfit pace sonra gelen güncellemelerle bant desteğine kavuştu ancak ben kullanmayı bırakana kadar hiçbir zaman çok sağlıklı çalıştığını söyleyemem. Bant bağlı olmasına rağmen optik sensör çalışmaya devam ediyordu ve pili su gibi akıp gidiyordu. Ayrıca kimi zaman banda bağlanma ya da bağlandıktan sonra da kopma problemleri hiç eksik olmuyordu. Pace 2 (stratos) u kullanmadım ama okuduğum kadarıyla bant ile kullanma çok daha stabil. Parasının hakkını verecek bir saat almayacaksanız bence böyle bir saate para vermek yerine telefona sorunsuz bağlanacak bir nabız bandı alın ve telefon için de uygun bir gidon aparatı oldu bitti.

Strava senkronizasyonu nasıl oluyor, oluyor mu acaba. Saatin tipi hoşuma gitti. Bisiklete binince saatten antrenmanı başlatıp bisikletten inince saatten antrenmanı durdursak, saat direkt kendisi strava ya bu datayı veriyor mu?

Bilekten alınan nabzı sağlıklı bulmuyorum.Saatin nabız bandı ile ölçüm yapıyor olması bana göre daha iyi.O yüzden nabız bandı
ile çalışan multisport saatlerden yanayım.Saygılar.
Polar Vantage M kullanıyorum işe gidip geldiğim bisikletimde. Diğer bisikletimde Garmin 520 kullanıyorum. Her ikisinide defalarca aynı anda kullandım test amaçlı ve Polar herhangi bir sapma yapmadı Garmine karşı. Sadece nabız ölçümü süresi nabız bantları kadar hızlı değil.

Strava senkronizasyonu nasıl oluyor, oluyor mu acaba. Saatin tipi hoşuma gitti. Bisiklete binince saatten antrenmanı başlatıp bisikletten inince saatten antrenmanı durdursak, saat direkt kendisi strava ya bu datayı veriyor mu?
Akıllı saatlerde yapıan aktiviteler direk stravaya yüklenmez. İlk olarak saatin kendi aplikasyonu ile senkronize etmen gerekiyor, senkronizasyondan sonra stravaya gidiyor.

• Beğen
Tepkiler: DayKnight
@Mr. Bağlama Merhabalar, nabız ölçümünü doğrulama şansınız oldu mu. Bende honor band 4 var. Hem yüksek hem düşük nabizlarda nabzimi sayarak bandın gösterdiği değeri doğruladim. Geçen gün Media marktta watch GT taktım koluma. Band 90 derken saat 70 diyordu. Bir yandan nabzimi saydım 88 hesapladım band 89 dedi ben sayarken saat hala 70 diyordu. Eleman kendi saatini verdi onu taktım yine aynı değeri verdi. Elemana nabzimi saydirdim. Onun saydığı da band ile ayniyken saat 20 eksik gösteriyordu. Nedenini ne ben anladım ne de eleman anladı. Saati almak üzereyken vazgeçtim.

@Adrenalin26 Bende huaweinin honor bandı mevcut. Çalışma mantığı aynı. Saat Huawei Health programıyla esleserek çalışıyor. Tüm bilgileri oraya veriyor ve ordan stravaya geçirmek bende mümkün değil. Ben bandı çalıştırırken aynı anda stravayi telefondan çalıştırıyorum. Belki saatte farklılık olabilir dicem ama hiç sanmıyorum çünkü Health ile eslesiyor ve Health verileri vermiyor stravaya. Belki ilerde verebilir nette de bunla ilgili yüzlerce şikayet var.

• Beğen
Tepkiler: Adrenalin26
z_g_h ben yanlış olduğunu düşünmüyorum diğerlerinden farklı olarak sadece bu saatte anlık alındığını okumuştum. Diğerleri 1 dakika içindeki ortalamaya göre gösteriyor diye biliyorum. O yüzden ben güvenilir olduğunu düşünüyorum. Nabız bandıyla da denedim ama gerçekten o bantla uzun süreli spor yapmak eziyetten başka bir şey değil. Kendime uygun bulmadım. Daha öncede yazdığım gibi en uygun, en hızlı, en kullanışlı ürün bana göre bu. Sizlerde daha iyi araştırıp görerek size en uygun olanı bulabilirsiniz arkadaşlar.

Geri