Attığınız linkte active edition özelliği gibi yazılmış özellikler benim normal siyah kayışlı saatimde de mevcut.
İlk çıktıklarında bunların fiyatı aynıydı sadece deri kayışlı olan daha pahalıydı ki hala pahalı. Muhtemelen turuncu kayış satmadı indirim yaptılar diye düşünüyorum.
İlave not olsun. Geçen gün watch gt 2 yi inceledim. Aralarında fark yok desem yeridir. Saatle telefon görüşmesi yapılıyor, müzik çalıyor. onun dışında bir fark göremedim. gt modelinde ekranın çevresindeki dereceli kısım metal ama gt 2 de cama bütünleşik yapmışlar. Yekpare ekranlı bana hiç güven vermedi ama ses çalması fena değildi.
Farklı bir sitenin karşılaştırmasını koyuyorum alta.
(link)
İlave not;
Spor tespit özelliği açılabilir bir özellik ama ben kapalı tutuyorum. Çocuğu okuldan almaya giderken bile, tempolu yürümeyi algıladığı zaman yürüyüş başlatıp uyduya bağlanıyor, boşuna pil sarfiyatı olmasın diye kapalı tutuyorum. Yürürken dahil tempo hesaplaması yapıyor. Bisikletle sürüş sırasında da tempoyu anlık da gösteriyor. Hızı anlık gösteriyor, ortalamayı da gösteriyor. Saatte barometre mevcut, rampa mı çıkıyorsun rampa mı iniyorsun bunu anlıyor yükseklik ölçerek. Aynı rampayı çıkarken 100 kalori atıyor saatte ama inerken 20-25 kalori atıyor. Kaloriyi de doğru hesapladığını düşünüyorum. 900 liralara işimi görsün hem de şık olsun görüntüsü güzel olsun diyorsanız çok alternatif yok zaten. Birtek stravaya entegre olamıyor belki güncelleme ile çözerler.