FLoqi
Üye
- Tepki
- 154
- Başlangıç
- 2017—18
- Bisiklet
- Trek
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Yüzme odaklı istiyor isen, ne yaparsan yap xiaomi mi bandlerden uzak dur. Yüzme esnasında yanlış ölçüm yapıyor ve çoğu zaman ölçmüyor bile sapıtıyor.Arkadaşlar, yüzme ağırlıklı kullanılan ve Strava’ya aktarım yapan uygun fiyatlı bir saat önerisi alabilir miyim?
Mi band 4 kullanıyorum. Kapalı alan yüzme kaydediyor ancak Strava’ya atmadığı için işime yaramıyor maalesef. 1.000-1.500 tl arası bir şey bakıyorum açıkçası.Yüzme odaklı istiyor isen, ne yaparsan yap xiaomi mi bandlerden uzak dur. Yüzme esnasında yanlış ölçüm yapıyor ve çoğu zaman ölçmüyor bile sapıtıyor.
Ben de kullanıyorum fakat kapalı yüzme havuzun da kayıt ederken çok sapıtıyor. Arkadaşım da 5 var ondada aynı sorun mevcut.Mi band 4 kullanıyorum. Kapalı alan yüzme kaydediyor ancak Strava’ya atmadığı için işime yaramıyor maalesef. 1.000-1.500 tl arası bir şey bakıyorum açıkçası.
Evet anlık olarak görebilirsiniz.Merhaba. Honor Watch Magic 2 kullanan kimse var mı?
Bu üründe dahili gps yanında altimetre sensörünün var. İrtifa bilgisini, bisiklet kullanırken veya doğa yürüyüşü yaparken saat ekranında anlık görebiliyor muyuz? Bilgisi olan var mıdır?
Aslen var bölge UK olarak hesap açılırsa Strava senkronizasyonu aktif oluyor.Eğer spor sırasında düzgün (benim kullandığım Polar Verity Sense sensörden de iyi) nabız okusun diyorsanız Huawei Watch GT Runner alın; ama sanırım hala Huawei Health uygulamasında Strava ile veri eşleme yok.
(farklı renk opsiyonları var)
fabrika ayarlarına döndükten sonra saat kendine geldi artık pili çabuk bitmiyor. (hatalı yorum arşivde kalmasın diyerek düzeltiyorum )ben güç bela 3 gün dayandıra biliyorum pilini üstelik çoğu fonksiyonu kapalıyken
Herkese selamlar. Üç senedir mi band 4 kullanıyorum ve uzun zamandır bu bilekliği değiştirmek istiyordum. Gönlümde garmin saatler vardı fiyat açısından 245 forerunner iyi gibi gözükse de bir koşuçu olmadığım için bu saat bana olmaz diyordum, bütçeyi biraz daha yükseltip daha kaliteli bir garmin saati alacak iken dün akşam bu saate denk geldim. Şimdi siparişini gerçekleştirdim amazon da prime üyelere özel indirim ile beraber 2,259 TL gibi fiyata geldi. Açıkçası saatin yazılan özellikleri forerunner 245 den kat kat daha iyi gibi gözüküyor. Saat elime salı günü ulaşacak.
(link)
Ben de bugün gördüm. Daha düşük fiyatlara bir ürün bakıyordum ama bu özelliklerde daha uygun yok sanırım, bundan sonra olması da çok zor. Strava’ya aktarım konusunda sıkıntısı olmaz herhalde?Herkese selamlar. Üç senedir mi band 4 kullanıyorum ve uzun zamandır bu bilekliği değiştirmek istiyordum. Gönlümde garmin saatler vardı fiyat açısından 245 forerunner iyi gibi gözükse de bir koşuçu olmadığım için bu saat bana olmaz diyordum, bütçeyi biraz daha yükseltip daha kaliteli bir garmin saati alacak iken dün akşam bu saate denk geldim. Şimdi siparişini gerçekleştirdim amazon da prime üyelere özel indirim ile beraber 2,259 TL gibi fiyata geldi. Açıkçası saatin yazılan özellikleri forerunner 245 den kat kat daha iyi gibi gözüküyor. Saat elime salı günü ulaşacak.
(link)
Güzel tespitler ve sorular. Ben de özellikle yüzme için bakıyorum. Denizde yüzerken bile gps bağlantısının kopabildiği söyleniyor. Yalnız dokunmatik bir saat de olmamalı, suda ekran çalışmıyor, illa ki tuşlara ihtiyaç duyuluyor. Buna uygun bir araştırma yapıyorum ben de.Merhaba. Ürünü bir süre kullandıktan sonra özellikle spor yaparken, saatin size sağladığı kolaylıklar bazen de gördüğünüz eksikleri hakkında yorumlarınızı bekliyoruz.
Birkaç tane akıllı saatin birçok sözde inceleme videosunu izledim. Video sahiplerinin çoğu GPS var, şu kadar aktivite destekliyor, saat ara yüzleri var ...vs deyip, bazen de üstü kapalı marka reklamı yapıp, geçiştiriyorlar.
Yoğun şekilde bisiklet kullanan ve doğa gezisi yapan birisi olarak, bir akıllı saat yaptığım spora neler katabilir? Ne gibi kolaylıklar sağlayabilir? sorularının cevapları benim için önemli olan. Yoksa halihazırda akıllı bileklik kullanıyorum. Benim için önemli olan bir saatte bulunan altimetre, barometre, pusula gibi donanım destekli GPS özellikli akıllı saatin sağladığı kolaylıklardır.
Ben de bugün gördüm. Daha düşük fiyatlara bir ürün bakıyordum ama bu özelliklerde daha uygun yok sanırım, bundan sonra olması da çok zor. Strava’ya aktarım konusunda sıkıntısı olmaz herhalde?
Güzel tespitler ve sorular. Ben de özellikle yüzme için bakıyorum. Denizde yüzerken bile gps bağlantısının kopabildiği söyleniyor. Yalnız dokunmatik bir saat de olmamalı, suda ekran çalışmıyor, illa ki tuşlara ihtiyaç duyuluyor. Buna uygun bir araştırma yapıyorum ben de.
Açıkçası bende aynı kafadanım yani bir akıllı saat bana ne katabilir diye düşünüyordum bu zamana kadar sonuçta 15,000 TL lik bir saatin yapabildiğini 200 TL lik mi band 4 de yapıyor eksiksiz bir şekilde. Lakin şöyle bir olay var benim gözlerim bozuk olduğu için mi band 4 de sayıları ve yazıları görmem imkansız gibi bir şey anca bir yerde durup odaklanıp bakmam gerekiyor görmem için. Umarım bu saat beni yarı yolda bırakmaz. Saat elime geçtiği zaman ufak bir inceleme yazısı bu konu altında yorum olarak yazacağım.Merhaba. Ürünü bir süre kullandıktan sonra özellikle spor yaparken, saatin size sağladığı kolaylıklar bazen de gördüğünüz eksikleri hakkında yorumlarınızı bekliyoruz.
Birkaç tane akıllı saatin birçok sözde inceleme videosunu izledim. Video sahiplerinin çoğu GPS var, şu kadar aktivite destekliyor, saat ara yüzleri var ...vs deyip, bazen de üstü kapalı marka reklamı yapıp, geçiştiriyorlar.
Yoğun şekilde bisiklet kullanan ve doğa gezisi yapan birisi olarak, bir akıllı saat yaptığım spora neler katabilir? Ne gibi kolaylıklar sağlayabilir? sorularının cevapları benim için önemli olan. Yoksa halihazırda akıllı bileklik kullanıyorum. Benim için önemli olan bir saatte bulunan altimetre, barometre, pusula gibi donanım destekli GPS özellikli akıllı saatin sağladığı kolaylıklardır.
Ben de bugün gördüm. Daha düşük fiyatlara bir ürün bakıyordum ama bu özelliklerde daha uygun yok sanırım, bundan sonra olması da çok zor. Strava’ya aktarım konusunda sıkıntısı olmaz herhalde?
Güzel tespitler ve sorular. Ben de özellikle yüzme için bakıyorum. Denizde yüzerken bile gps bağlantısının kopabildiği söyleniyor. Yalnız dokunmatik bir saat de olmamalı, suda ekran çalışmıyor, illa ki tuşlara ihtiyaç duyuluyor. Buna uygun bir araştırma yapıyorum ben de.
Açıkçası bende aynı kafadanım yani bir akıllı saat bana ne katabilir diye düşünüyordum bu zamana kadar sonuçta 15,000 TL lik bir saatin yapabildiğini 200 TL lik mi band 4 de yapıyor eksiksiz bir şekilde. Lakin şöyle bir olay var benim gözlerim bozuk olduğu için mi band 4 de sayıları ve yazıları görmem imkansız gibi bir şey anca bir yerde durup odaklanıp bakmam gerekiyor görmem için. Umarım bu saat beni yarı yolda bırakmaz. Saat elime geçtiği zaman ufak bir inceleme yazısı bu konu altında yorum olarak yazacağım.
Saat henüz elime ulaşmadı lakin strava ile uyumlu olduğu yönündeyim.
Hayırlı olsun, bir düzeltme yapayım okuyanlar yanlış anlamasın yazınızı. Şarjı 20-25 gün sadece saat modunda kulamiirsaniz gider, gps, sp02 gibi sensörleri aktif kulamiirsaniz bahsettiğiniz gün sayısına ulaşmanız imkansız.Gecen hafta perşembe günü garmin instinct 2 kullanmaya başladım. Henuz bisiklette denemedim. Havuzda yüzme ve salon da yaptigim sporlar için denemelerim oldu. Kalp hizini karsilastirmak icin ayrica evde kullandığım oksimetre ile de baktım. Bire bir aynı. Ozellikle havuzda yüzme aktivitesi için inanılmaz detay bilgilere ulaşabildim uygulama uzereinden. Takip sensörleri oldukça stabil calisiyor. Ozellikle pil inanilmaz. Tek şarj ile 20-25 gün arası gideceğini dusunuyorum. Tam zamanlı kalp ritmi kontrolü vs zaten var
Pil uzun gitsin diye sensorleri kismaya gerek olmayan bir saat. Eger saatin ekrani renkli olsun dokunmatik ekran olsun diyorsanız zaten size hitap etmez. Ama ben akıllı saat kullanacağım, bildirimleri alsin, aktivite olsun olmasin detay bilgiler hep elimin altında olsun, ayrica her bir aktivite için önemli bilgiler ve istatistikler tutulsun diyorsaniz gayet guzel bir saat. Bisiklet ozelinde mtb, gravel, yol vs çeşitli bisiklet surus profilleri mevcut mesela. Ayrica surus sirasi ekrandaki bilgiler detay olarak ozellestirilebiliyor.
Normalde tr de 8-10k civarında satiliyor. Almanya'daki arkadaşımdan siparis verdim yaklaşık 5k civarına geldi bana. 245 fiyati 3k civarıydi. Saat ile birkac aylık kullanim sonrasi detay inceleme ayrica yazmayı planlıyorum. Ilk kullanımlarım sonunda "aradığım saat buymus" oldu.
Boyut olarak aynı fonksiyonalitede daha küçük boyu da var. 2s olarak geçiyor.
Fiyat tr de bira pahali evet. Ama şarjı 20-25 gün gitsin ve etkinlikleri günlük yaşamı takip etsin, kolumdan çıkartmak zorunda kalmayacağım bir saat istiyorum diyenler için gayet makul görünen bir saat.
293883 dosyayı görüntüle
Tesekkurler.Hayırlı olsun, bir düzeltme yapayım okuyanlar yanlış anlamasın yazınızı. Şarjı 20-25 gün sadece saat modunda kulamiirsaniz gider, gps, sp02 gibi sensörleri aktif kulamiirsaniz bahsettiğiniz gün sayısına ulaşmanız imkansız.