Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Aksiyon Kamera

Scudo
@en asil
yhaaa şimarırım ama :D

(link)

bi kaçtane hariç hepsi xiaomi yi ile çekildi

Yani abican iyi mi? Alıp kafama taksam artist artist videolar çeker miyim?

@en asil banggood.com dan alabilirsin, ebay e de bak mutlaka bazen baya ucuz denk gelebiliyor, yalnız alırken yanında aksesuar falan yok, housing falan da alman lazım

Abi bisiklette kullanacağım. Onun kafalığı lazım olur herhalde

@en asil Yok yok yine alman gerekecek zaten yağmurdan çamurdan etkilenmemesi için :) Dediğim siteye bak orada aksesuar setli falanlar satılıyo, bi de @chnkrmz nın videolarını izle zaten onaylayacaksın direkt ;)

Sony as20 al her türlü işini görür garanti sağlamlık ve aparat yönünden sıkıntında olmaz ben aldım tavsiye ederim :)
Hiç oynanmamış fotoğraflarını atıyorum belki yardımcı olurDSC03094.JPG DSC02710.JPG

merhabalar, yurtdışından orta seviye aksiyon kamera almayı planlıyorum. bütçem 300 TL felan ne önerirsiniz ?

@yusuffeyyaz48 çalıştığım yere bi fotoğraf sanatçısı denen bir şahıs gelmişti bende aradığım için aksiyon kamerası uzun uzun konustum onunla 300-400 tl ye hangi aksiyon kamerasını o kesinlikle xiaomi yi öneriyor sj4000'ü sordum xiaomi'nin yanından bile geçemez demişti ama xiaomi'nin sj4000 e göre tek eksisi aksesuarlar sj4000'de bütün aksesuarlar kutudan cıkıyor ama xiaomi'de sadece kamera cıkıyor

xiaomi yi şiddetle tavsiye edilir

• Beğen
Tepkiler: macerakolik
Daha fazla fotograf cekicem video pek isim olmaz gibi xiaomi aliexpresstte bulabilir miyim ?

Geri