MakRo
🤘Forever Metal🤘
- Tepki
- 9.846
- İsim
- Alperen Atman
- Başlangıç
- 1998—99
- Bisiklet
- b'Twin
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
Eski bir Sjcam sj6 legend air kameram var. Bu kameranın bir sualtı koruması, bir de etrafını çevreleyen plastik bir tutucusu var.
Bu kamerayı bisiklet sürerken kullanmak istiyorum ama hangi tutucuyu kullanmam gerektiğine karar veremedim.
Sualtı koruması konuşma vs sesleri çok düşük alıyor. Çerçeve tutucu ise düşme anında, taş gelmesi durumunda kamerayı korumayacak bir şey.
Bisiklet sürerken kamerayı hem koruyan hem de dışarıdan ses alan bir tutucu var mı? Aklıma plastik koruyucuyu kameranın mikrofon kısmından delmek geliyor ama o da ne kadar mantıklı bilemedim.
Bu konuda önerileriniz olabilir mi? Teşekkürler
320242 dosyayı görüntüle
320241 dosyayı görüntüle
Su altı koruması diye belirmesinin sebebi eski tip kameralar ıslak ortamlarda bozulma riski var. Şimdiki kameralardaki gibi su geçirmezlik durumları yoktu. Mecburi olarak su altı kabı yada diğer adı ile housing kullanımı gerekiyordu.Anlamadım sualtında konuşuyor musunuz?
SJ8Pro kullanıyorum su altı kabı yada diğer adı ile housing dediğiniz gibi bisiklet üzerinde sürerken sesleri almıyor veya bağırmak gerekiyor. Bir arkadaşıma 3D baskı ile 2. görseldekine benzer ürün yaptırdım. Her ne kadar koruyor olsa da lens kısmı açıkta. Yani olası bir lense doğru düşme çarpma vakasında lensin çizilmesi ihtimal dahilinde ama yine de housing e göre sesi daha iyi alıyor.
(link) bendeki ürün bu değil ama buna benzer bir tipi var. Bendekinin fotoğraflarını da ekleyeyim.