TatanQa_tr
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 4.259
- İsim
- Taner
- Başlangıç
- 2014—15
- Bisiklet
- BMC
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Şu sıralar bakınıyorum . Gopro 8 - DJİ Osmo Action arasında kaldım. Uzun süre Xiaomi Yİ 4k kullandım.Kaç kere lens kırıldı sayamadım bile her seferinde yeni lens taktım uzun süre götürdü beni. Goproda ki hyper smooth güzel fakat allanmış pullanmış bir kamera gibi. Osmo action daha bir iyi geliyor görüntü kalitesi olarak kullanan varsa yazabilirse süper olur
Ben kullanıyorum ve kanalımdaki çekimlerde çoğunlukla göğüs aparatında kullanıyorum. Gopro8 denemedim birşey diyemem ve bence kötü bir kamera değildir , sadece lensinin değiştirilememesi büyük eksi... kırılırsa tamamen body değişiecek gibi duruyor.
DJI dan son derece memnunum , aşırı balık gözü efekti sevmediğimden bu kamera isteğimi karşılıyor. Üzerindeki ekstra bir çok özellik ile farklı modlarda da kullanabilirsiniz.
@TatanQa_tr galiba osmo kullanıyordu. 2 kamera arasında tercih yapacak olsam izlediğim inceleme ve kullanım yorumlarına göre dji osmo action alırdım. 2 modelin de ekstra su altı kabı (housing) ihtiyaç duymaması güzel bir seçenek.
Evet ekstra su kabı istemiyorlar ama yine de her iki cihaz için de bu şans işi biraz da. Yani reklamlarda öyle yazsalar da çok GP7 black bozan biliyorum su altına sokunca. İşyerindeki bir arkadaşımda Osmo action 'ı su altına sokup bozdu ama 1 hafta sonra yeniden çalıştı alet pirinç sayesinde. Ben yine de kap olmadan su altına girilmemesi tarafındayım
Şahsen sj8rpo gibi bir cihaza 1200tl civarı verileceğine biraz daha zorlayıp dji almak çok daha iyi sonuç verir ve pişman olmazsınız. Sonuçta arkanızda sağlam bir firma var . Sj bozulursa işiniz zor.