amd
Sic ad nauseam !
- Tepki
- 712
- Başlangıç
- 1993—94
- Bisiklet
- Giant
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Dediğim modelde titreşim engelleyici gyro özelliği var. Ancak yeterli olup olmayacağı konusunda pek emin değilim. Ayrıca google aramaya gopro 8 yazınca hero 8ler karşıma çıkıyor ve fiyatı 15.000₺ Sizde linki varsa atabilir misiniz?
Hero 7 de uygun evet. Ama titreşim engelleme özelliği var mı mesela? Baktım açıklamalarda bulamadım. Bana yeterli olur mu?
(link) ile ilgili olarak yürüyüş yaptığım gruptan birisiHızlı cevabınız için teşekkür ederim. Insta 360 X3 ile çektiğiniz görüntüleri paylaştığınız youtube kanalınız var mı?
Hocam tavsiyem macera aramayın bu konuda kendini kanıtlamış modellere bakabilirsiniz gopro 8 den başlayarak veya dji action dan başlayarak bütçenize göre bir model belirleyebilirsinizgünlük video çekmek için bir aksiyon kamerası bakıyorum, görüntünün ve sesi vasatın bir tık üzerinde yeterli. bisiklet bilgisayarı tutucusuna takmayı düşünüyorum, tavsiyesi olan var mı arkadaşlar?
bütçem dahilinde sjcam sj4000 air var, sesi kötü diyorlar fakat bilmiyorum. aynı fiyat bandında mikrofon takılabilen çin menşeli birkaç seçenek daha var. daha fazla bütçeye çıkmam mümkün değil. arada bisiklet bilgisayarını vs görüntüleyebilirim. ikinci el düşünmüyorum. hangi modeller denenebilir?
o bütçelere çıkmam mümkün değil hocam. macera aramayın derken muhtemelen bütçe segmenti modellerin vasatlığından yakındınız. para kaybı mı sizce?Hocam tavsiyem macera aramayın bu konuda kendini kanıtlamış modellere bakabilirsiniz gopro 8 den başlayarak veya dji action dan başlayarak bütçenize göre bir model belirleyebilirsiniz
tamda kast ettiğim buydu, hangi modeli alırsanız alın önceliğiniz optik imaj sabitleme olsun; sürüşlerimi kayda Xiaomi yi kamera ile başladım gopro hero 10 a kadar eken h9'lar vs kullanmış biri olarak tavsiyemi sundumo bütçelere çıkmam mümkün değil hocam. macera aramayın derken muhtemelen bütçe segmenti modellerin vasatlığından yakındınız. para kaybı mı sizce?
bu zamana kadar bir tane aksiyon kameram oldu, o da 4 - 5 yıl önce edindiğim bir 720p kamera idi. hesap makinesi gibi çekiyordu.tamda kast ettiğim buydu, hangi modeli alırsanız alın önceliğiniz optik imaj sabitleme olsun; sürüşlerimi kayda Xiaomi yi kamera ile başladım gopro hero 10 a kadar eken h9'lar vs kullanmış biri olarak tavsiyemi sundum
tavsiye veren arkadaşlara gerçekten çok teşekkür ederim. dünden beri 20 taneye yakın model inceledim, video denemelerine baktım.
sjcam sj4000 air, c 100, c100 plus, c 200, çin menşeli bir sürü kamera vs.
ilk dikkatimi çeken şey ucuz modelleri geçtim vasatın bir tık daha iyisi modellerin de vasat bir çekim sunması.
çoğu çamur gibi çekiyor, 2015 teki standart bir android telefon bile çoğu vasat kamerayı ezer.
yukarıdaki modellerden sadece c200 vasat çekim yapıyor ki ondaki 60 fpss de tartışmalı, sj4000 vs ciddi sorunları olan modeller. bütçe olarak biraz eklendiğinde sj 8 gibi modeller var fakat onlar da yeteri kadar iyi değil.
sonuç olarak aksiyon kamerası edinmek istiyorsanız ya ciddi bir para ödüyorsunuz ya da vasat bir çekim elde ediyorsunuz.
buradaki insanların tecrübeleri bu yüzden önemli, teşekkürler arkadaşlar. iyi ki konuya yazmışım, sepete eklemiştim bile ama vazgeçtim. biriktirmeye devam.
Hayırlı Cumalar herkese.Hocam mümkünse şu paraya en düşük şu kamerayı almak gerekir bunun altı bir anlam ifade etmez dediğiniz ürün hangisi söyler misiniz? gopro hero 10 mu?
Hayırlı Cumalar herkese.
aksiyon kamerası konusunda pek fazla tecrübem yok, benim düşüncelerim sadece birkaç günlük araştırılan 20 ye yakın modelden ve elimde bulunan 720p kameradan ibaret.
daha tecrübeli arkadaşlar yorum yapabilir.
yine de fikrimi söyleyecek olursam 4000₺ bandına kadar çoğu ürün gerçekten vasattan düşük çözünürlüğe sahip ki bu bütçenin bir tık üstünde de sonuçlar benzer.
bahsettiğim modellerin çoğunun videolarını izledim, iyi bir çözünürlük için belirli bir bütçeye çıkmak gerekiyor. tecrübem olmadan model tavsiyesi vermek garip olur. tecrübeli arkadaşların yorumlarını bekliyorum, bahsettiğiniz sınırı ben de merak ediyorum.
kamerayı ters takıp ya editlerken düzeltin yada kamera ayarlarında ters çekim varsa onu ayarlayın açı düzeliyor. Öbür türlü hep dizlerim çıkıyordu benim deGöğüs aparatıyla aradığım pozisyonu bulamadım bir türlü 😄
Hocam ben hero 10 aldım 2 ay önce kanadadan çok memnunum çok güzel çekim yapıyor. Bence telefon sürüşte hantallık sağlar birde adı üstünde aksiyon kamerası tam bisiklet sürüşlerinde kullanılcak türden. Size tavsiyem gopro harbiden çok iyi. Ama diğer markalarıda kullanan vardır illaki onlarla ilgili bir şey diyemiyeceğimSelamlar daha önce hiç bir şekilde aksiyon kamerasına sahip olmadım bu yüzden aksiyon kamerası hakkında tecrübesi olanlardan yardımlar bekliyorum.
Şuan da piyasa da sanırım en son çıkan gopro 12, DJI Action 4 ve Insta360 One RS mevcut. Bunlardan hangisi en iyisidir? Amacım kaliteli videolar çekip hobi edinmek.
Elimde yeni aldığım S24 ultra mevcut kamera kalitesi oldukça iyi. Bir göğüs kamera bağlantı aparatı alıp telefon ile video çekmek sizce daha mı mantıklı yoksa telefonun ömrünü mü sömürür?