Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Aktif Pedal - Specialized hakkında

Bisikletin montajında birşey yok ki?
Ön tekeri tak, nasılsa disk fren değil, kolay, gidon boğazını düzeltip ayarlayıp sık, eğer takılı değilse sele borusunu yerine yerleştirip ayarla, hepsi bu. Vites veya fren ayarlarının tam olduğunu düşünüyorum fabrikasyon olarak. Bu işlemler garantiyi etkilemez. Sirrus güzel bisiklet.

Scudo
Az önce Bursa Aktifpedal ile görüştüm. Montaj olayı dediğiniz gibi.Firma kutu içeriğini kontrol edip kargoya teslim ediyor.Montajı benim yapacak oluşumun garantiyi etkilemeyeceğini, sıkıntı çıkmayacağını ifade ettiler. Bahsedilen fiyatın da nakit fiyatı olduğunu öğrendim. İlginize teşekkür ederim. Aldığımda ilk iş fotoğraflarını paylaşmak olacak.

Güle güle kullanın.
Bisikleti mağazada denemek de çok önemli bir şey değil bence, zira 5 dk'lık bir sürüş o bisiklet hakkında çok da sağlıklı bir fikir vermiyor. Bence bisikletin hissiyatını doğru anlamanız için en az yarım saat ya da 1 saatlik bir sürüş yapmanız ve bisiklete hakim olur hale gelmeniz lazım.
Zaten ne kadar iyi bir bisiklet bile olsa ilk bindiğinizde tüm bisikletler bir garip, bir değişik geliyor.
O yüzden kendini kanıtlamış modeller direk uygun kadro boyunda gözü kapalı alınabilir bence.
Ben de eski bir sirrus pro kullanıcısı olduğum için memnun kalacağınızı tahmin ediyorum. Tek kötü yanı, o akıcılığın ve performansın tadını alınca bu sürecin sonunda büyük ihtimalle daha fazlasını (yol bisikleti) istemeniz olabilir ;)

Teşekkürler. Diyarbakır'da görev yapmak konusu öyle canımı sıkıyor ki! Bu zevki çok kısıtlı parkurda yaşayacağım. Maalesef şehir uzaklaşmak için hiç güvenli değil N'apalım en azından bu sevdayı çocukluğumdan bu yana adam gibi yaşayayım artık. Bol pedallı günler

Aktif pedal'ın specialized satışlarında iskonto durumları nasıl, bilen var mı? Peşin-nakite indirim yapıyorlar mı?

@Mehmet Nejat Karahan
Yüzde 7 nakit indirimi var. Başka hiçbir ilave indirim yapamıyor çalışanlar. Patron merkezden şubelerin her hareketini çok yakın takip edip hesap soruyor :)

Yeni başlık açmak istemedim buraya yazıyorum. Birkaç aydır specialized allez i takip ediyorum. Tr de aktif pedaldan başkası satışını yapmıyor bilindiği gibi. Paramı tamamlayınca almayı düşünüyor(idim). Ürünlerin fiyatları günlük dolar kuruna göre değişiyor. Benim baktığım modelin fiyatı 1150 dolar. Aylardır tl dolar karşısında değer kaybederken dolar bazında 1 dolar oynamadı. Gelgelelim geçtiğimiz 1-2 hafta içinde dolar tl kurunda beklenmedik hareketlenmeler yaşandı. Öyleki bakanın istifasının ardındaki gün ürünün fiyatı 1500 tlye yakın azaldı. Bugün siteye girdim. İndirim bekliyorum. Sonuçta yeni yıla yaklaşıyoruz vs. Fiyat $1350. Dolandırıcılık değil de nedir bu?! Geçen hafta 8000 tl olan ürün bugün 9900 tl. Ekran görüntüsünü de bırakıyorum. Aktif pedalın bu fiyat politikası Specialized markasını baltalamaktadır. Böyle işletmelere para kazandıracağıma internet üzerinden Sigmasport dan alırım daha
CCA82636-E6D4-4F95-99B2-1755212BE44C.png 8 kasım gecesi. Berat Albayrak ın istifasının ardından henüz fiyatlara yansımamış kur.
1530C0F6-357B-4B0D-A9D4-ECB69DED0870.png 21 kasım sabahı. Güncel kur 7.66

Son düzenleme:
Ağbi şpehçeliçıt yeaaa.
Bir üçüncü dünya ülkesinde sıradan bir gün.

Yeni başlık açmak istemedim buraya yazıyorum. Birkaç aydır specialized allez i takip ediyorum. Tr de aktif pedaldan başkası satışını yapmıyor bilindiği gibi. Paramı tamamlayınca almayı düşünüyor(idim). Ürünleri fiyatları günlük dolar kuruna göre değişiyor. Benim baktığım modelin fiyatı 1150 dolar. Aylardır try dolar karşısında değer kaybederken 1 dolar oynamadı. Gelgelelim geçtiğimiz 1-2 hafta içinde dolar try kurunda beklenmedik hareketlenmeler. Öyleki bakanın istifasının ardındaki gün ürünün fiyatı 1500 tlye yakın azaldı. Bugün siteye girdim. İndirim bekliyorum. Sonuçta yeni yıla yaklaşıyoruz vs. Fiyat $1350. Dolandırıcılık değil de nedir bu?! Geçen hafta 8000 tl olan ürün bugün 9900 tl. Ekran görüntüsünü de bırakıyorum. Aktif pedalın bu fiyat politikası Specialized markasını baltalamaktadır. Böyle işletmelere para kazandıracağıma internet üzerinden Sigmasport dan alırım daha
247777 dosyayı görüntüle 8 kasım gecesi. Berat Albayrak ın istifasının ardından henüz fiyatlara yansımamış kur.
247778 dosyayı görüntüle 21 kasım sabahı. Güncel kur 7.66

Merhaba,

Aktif pedal gelip aciklama yapacaktir umarim bu konu hakkinda ama eger makul bir aciklamalari yoksa bilgimiz sark kurnazligindan baska bir sey degil bu.
Diger yandan yanilmiyorsam sigmasport uzerinden specialized siparis vermeniz mumkun degil, Turkiye'ye yollamayacaklar anlasma geregi. Specialized'in kendi sitesi de sizi Turkiye dagiticisina yonlendirecek.

• Beğen
Tepkiler: Ronin45
Yeni başlık açmak istemedim buraya yazıyorum. Birkaç aydır specialized allez i takip ediyorum. Tr de aktif pedaldan başkası satışını yapmıyor bilindiği gibi. Paramı tamamlayınca almayı düşünüyor(idim). Ürünleri fiyatları günlük dolar kuruna göre değişiyor. Benim baktığım modelin fiyatı 1150 dolar. Aylardır try dolar karşısında değer kaybederken 1 dolar oynamadı. Gelgelelim geçtiğimiz 1-2 hafta içinde dolar try kurunda beklenmedik hareketlenmeler. Öyleki bakanın istifasının ardındaki gün ürünün fiyatı 1500 tlye yakın azaldı. Bugün siteye girdim. İndirim bekliyorum. Sonuçta yeni yıla yaklaşıyoruz vs. Fiyat $1350. Dolandırıcılık değil de nedir bu?! Geçen hafta 8000 tl olan ürün bugün 9900 tl. Ekran görüntüsünü de bırakıyorum. Aktif pedalın bu fiyat politikası Specialized markasını baltalamaktadır. Böyle işletmelere para kazandıracağıma internet üzerinden Sigmasport dan alırım daha
247777 dosyayı görüntüle 8 kasım gecesi. Berat Albayrak ın istifasının ardından henüz fiyatlara yansımamış kur.
247778 dosyayı görüntüle 21 kasım sabahı. Güncel kur 7.66
Sizin beğendiğiniz bisikleti mağazanın sahibi de çok beğendi, satmak istemiyor galiba :p
Şaka bir yana, aynı bisikletin marka adını beyaz değil siyah yazılması dışında neredeyse hiç farkı olmayan 2018 modeli 950 dolar:
(link)
Bir üst model (Claris değil Sora setli) 1300 dolar:
(link)
Ya bir yanlışlık oldu, ya da bisikletler karaborsaya düştü de haberimiz yok...

Merhaba,

Aktif pedal gelip aciklama yapacaktir umarim bu konu hakkinda ama eger makul bir aciklamalari yoksa bilgimiz sark kurnazligindan baska bir sey degil bu.
Diger yandan yanilmiyorsam sigmasport uzerinden specialized siparis vermeniz mumkun degil, Turkiye'ye yollamayacaklar anlasma geregi. Specialized'in kendi sitesi de sizi Turkiye dagiticisina yonlendirecek.

Açıkçası açıklama yapmak zorunda değil, serbest piyasa isteyen istediği gibi fiyatını yükseltir. Devlet dairesi değilki adamların ticari davasına karışılamaz kaldıki bugün elektriğe zam geldiğinde kimse çıkıp açıklama bekliyoruz demiyor :)

Sıpeşılayz almazsınız olur biter.

Bu durumla ilgili firmadan gelebilecek olası yanıtlar:

• Biz ürünü gümrükten çekerken dolar kuru yüksekti, o yüzden ürünün bize gelişi fazla. Şimdi dolar kuru düştü diye fiyat indirimine gidersek külliyen zarar ederiz.
  • Bisiklet ve ekipmanlarına ilave gümrük vergisi geldi. Biz de ürünü gümrükten çekerken bunu peşin peşin ödedik ama son kullanıcıya yansıtmamıştık. Şimdi dolar kuru düşünce, ürün fiyatını arttırmadan ilave gümrük masraflarını yansıtma imkanımız doğdu.
  • Fiyat girişlerini patronun heykır yiğeni yapıyor. Bir hata yapılmış olabilir ama yapan patronun yiğeni olduğu için elimiz kolumuz bağlı. Hatalarının yüzüne vurulmasından hoşlanmıyor; hiperaktiflik var biraz çocukta.

Almayıverirsiniz olur biter!

• Beğen
Tepkiler: Superevo
Geri