Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Alba Fold elektrikli katlanır kulübü

Normal kullandım şarjı baya bı azaldı şarja koydum çıkardım o anda bir diş gitti.

Ve kullanırken Bir diş daha düşünce performansi düşüyor.

Acaba nasıl bir çözüm olabilir. Şarj aleti ile bı ilgisi falan olabilir mi

4 Haziran tarihli yukarıdaki mesajımda Alba yetkili servis cep no ( Alba nın sitesinden) koymuştum. İrtibata geçmeniz daha iyi olur.

Scudo
Normal kullandım şarjı baya bı azaldı şarja koydum çıkardım o anda bir diş gitti.

Ve kullanırken Bir diş daha düşünce performansi düşüyor.

Acaba nasıl bir çözüm olabilir. Şarj aleti ile bı ilgisi falan olabilir mi
Pillerin bir kısmının diğer kısmıyla bağlantısı bir şekilde kopmuş olabilir ya da bazıları ölmüş olabilir. Diğer mesajdaki arkadaşın dediği gibi yetkili servise başvurabilirsiniz bence de.

• Beğen
Tepkiler: terziemre123
Bu konuyu görmek beni çok mutlu etti, bir süredir bisiklet arayışındayım ve Alba Fold 2'de karar kılmaya çok yakınım. Konuda memnun olan çok kişi gördüm, bireysel olarak tavsiyede bulunmak isteyen var mı? İnce teker istiyorum özellikle.

Bu konuyu görmek beni çok mutlu etti, bir süredir bisiklet arayışındayım ve Alba Fold 2'de karar kılmaya çok yakınım. Konuda memnun olan çok kişi gördüm, bireysel olarak tavsiyede bulunmak isteyen var mı? İnce teker istiyorum özellikle.
İlk çıkan Alba Fold2 ler (muhtemelen 2020) 20x1.75 lastik ile geldi ve ben de satın aldım. İki yıl civarı bu lastiklerle kullandım ve birkaç kez özellikle virajda arka lastik savruldu ve beni düşürdü. Sonra mağazada yeni Fold2 lerin 20x1.95 yani daha kalın lastikle geldiğini gördüm. Ben de Alba dan bu lastiklerle bisiklet lastiklerimi aynısı ile yeniledim.

Bir şarj ile gittiğim mesafe pek değişmedi. Ama yol tutuş müthiş iyileşti ve bir daha da düşmedim.

İnce lastik tavsiye etmem.:)

• Beğen
Tepkiler: Mustafa.S
İlk çıkan Alba Fold2 ler (muhtemelen 2020) 20x1.75 lastik ile geldi ve ben de satın aldım. İki yıl civarı bu lastiklerle kullandım ve birkaç kez özellikle virajda arka lastik savruldu ve beni düşürdü. Sonra mağazada yeni Fold2 lerin 20x1.95 yani daha kalın lastikle geldiğini gördüm. Ben de Alba dan bu lastiklerle bisiklet lastiklerimi aynısı ile yeniledim.

Bir şarj ile gittiğim mesafe pek değişmedi. Ama yol tutuş müthiş iyileşti ve bir daha da düşmedim.

İnce lastik tavsiye etmem.:)
İnce lastik derken Fold 2 üzerinde olan lastikleri kastetmiştim, Fat Bike tarzı olanlardan istemiyorum yani. Güncel lastik boyutunun ne olduğunu Wp hattına bir sorayım, onun dışında memnunsunuz sanırım :)

Geri