Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Aletsiz bacak kası geliştirmek

merhaba.evde çök-kalk çalışması yaparken dizlerimden çıtlama sesi geliyor.Doktora sorduğumda (sorduğum zaman bisiklet kullanmıyordum) dizlerdeki sıvının hareketsizlikten dolayı akışkanlığının azaldığını,bisiklet sürmenin zararı olmadığını hatta faydası olacağını söyeledi.yaklaşık 2 yıldır bisiklet kullanmama rağmen geçen gün çök kalk çalışması yaptım,yine aynı çıtlama var.

Scudo
Çıtlama sesi büyük ihtimal alışkanlıktandır.Bir süre dikkat et yani aklına geldiği zaman yapmamaya çalış.Kendisi çıtlarsa çıtlasın.Kendin özel olarak çıtlatmamaya çalış.Belli bir süre sonra azalma olur diye düşünüyorum.Ayrıca en iyi bacak kası bisiklette yapılır.Pedal çevirmeye devam.Kas için de acele etme.Yüksek devir çalış.Bu hem sağlığına hem de eklemlerine yararlı olacaktır.Kendi bünyene göre dakikada 90-120 devir arasında çevirebilirsin.

• Beğen
Tepkiler: murat banbal
merhaba. bacak kaslarını geliştirmek için merdivenleri ayak tabanı nın yarısını basarak ve orta hızda çıkmalısın. ben bu şekilde haftada 4 gün 15 katlı binanın merdivenlerini çıkıyorum. bu arada orta hızda çıkmalısın diyorum sebebi şu protein ağırlıklı beslenemez ve çok hızlı antremenlar yaparsan var olan kaslarını zayıflatırsın. orta hızlardaki antremanlar ise kaslarını korur ve büyümesini sağlar. sana şimdiden iyi antremanlar

@TURGUT SAVAŞ

bilgi için teşekkürler.birşey sorayım ben bisiklete çok erken çıkıyorum,sabah 6-6:30 gibi.kahvaltı etsem tok karnına olmayacak.aç karnına 2 buçuk saat kadar sürebiliyorum,ama yanlış mı yapıyorum acaba?bir de biraz koşu yapayım dedim ama ancak 2 kilometre koşabildim.koşu ile bisiklet çok farklı galiba.

slm murat bey aç çıkmakla doğru yapıyorsun devam et uzun antrenmanlarda yanına şeker takviyesi almanı tavsiye ederim ama doğal oanlardan örnek kuru kayısı incir üzüm hurma gibi.hafif koşular yaparak zaman içerisinde koşu mesafen uzayacaktır bu da sana kondüsyon olarak geri dönecektir iyi antrenmanlar.

merhba bence aç çıkarak iyi yapmıyorsun herkesin bir görüşü var fakat biz şu şekilde antremana çıkıyoruz. öncelikle şunu söyleyim hergün saat 10 da yatak da olacaksın. sabah 5:15 gibi uyanıyor bir dilim ekmek ve beyaz peynir 1 bardak sütle tamamlıyoruz. saat 6:15 buluşuyoruz ve 6:30 gibi yola koyuluyoruz.

Geri