Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Aliexpress karbon gidon testi

Geçen gün yanlış hatırlamıyorsam forumda bir arkadaş tam olarak bu üründen satın almıştı. Konuyu en azından yarına kadar güncel tutalım, belki görür de canına bişey olmadan kullanmaktan vazgeçer:)

Scudo
@Auron Sanchez Karbon yiyen adam ya da kadın videolarını da bekliyorum :)

• Beğen
Tepkiler: Cyhn_24
@Fakir Kemancı Çok güzeldi ben de memnundum zaten.Ben de sattım ama.3 aydan fazla oldu satalı.Gidon çakma diye denemeden çıkartmıştım hemen.

arkadaşlar bende merak edip karbon sele borusu almıştım aliexpress ten daha ikinci haftada kırıldı bisikletinizi 100 gram hafifletmek için kendinizi riske atmayın kesinlikle sağlam değiller

Hiç riske girilecek bir durum yok bence ortada. Nasıl güvenilip alınır anlamıyorum açıkçası herkes böyle pişmanken

ALİEXPRESSten evet herşey alınmaz... alırken hayati önem taşıyıp taımadığımna bakmak lazım... ben 6 dolara sele aldım.. örümcek sele.. yani üst kısmı sadece esneyebilen plastik ve kendi selemden çok daha rahat geliyo bana :)

(link)

Dosyalar

• sele.JPG
    sele.JPG
    34,3 KB · Okunma: 88
Bu karbon meselesinin çok abartıldığını düşünüyorum. İsteyen neden bu kadar istiyor , eleştiren neden bu kadar sert dalıyor anlamakta zorlanıyorum. Bırakalım dünyamızın normal bir malzemesi olarak raflardaki yerini alsın bence. Teknolojisi yeni desen , artık yeni de değil... ülkede uygulanmıyor desen bu da geçerli değil. Alternatif malzemelerden çok üstün desen bu da tartışılır. Çok güzel duruyor abi içim bi hoş oluyor dedirtecek bir durum yok. Aynı alüminyum veya beyaz peynirde olduğu gibi iyisi var kötüsü var... malzeme işte
Konunun diğer en saçma kısmı ise karbon görümümlü folyo uygulamasıdır, ki buna söyleyecek söz bulamıyorum.

Çin malını savunmuyorum ama meraktan 30$'ımı çöpe attım. Videonun açıklama kısmına da göz atın mutlaka

@FERDİ İKİZ keşke ona 30 dolar vereceğine bi fsa alü gidon alsaydın kullanırdın. Dolaba da dikkat aman...
Gerçekten de baya sağlammış :D

@brdtl

Doğru diyorsun yerine en azından kullanacağım bişey alsaydım daha iyi olurdu. Ama meraktan deliye döndüm :)
Yine de onu kullanmayacağım :)

@uguryilmaz144
Sağlam gibi yine de ürkütüyor :)

@uguryilmaz144
Birbirine bağlı dolaplar içide epey dolu iki kişi asılsa bile zor devrilir :)
Edit: Gerçi böyle deyince abartmış oldum da en azından bu videoda devrilmeyeceğini biliyordum :)

Bu videodan ne anlamalıyız? Görüntü başka diyor mesaj başka...

Benim amacım sağlam gibi görünse de canımızı riske atmaya değmez demek.
@idrisarici

Bence biraz önyargılı davranıyorsunuz. Evet gerçek karbon kalitesi tabi ki beklenemez ama videodan gördüğüm kadarıyla epey bi sağlam. alınır mı alınmaz mı orası ayrıca tartışılabilir tabi ama o fiyata göre bence iyi.

@birolcakir
Kimsenin umursamadığı bir yer zaten, bari tarihi mimarisi değişmesin :)

@uğur ay
Youtube'da çatur çutur kırılanlarını görüyordum. Sonra dedim bu kadar kötü olamazlar herhalde, elbette gerçek malzeme kadar sağlam olmaz. Ama ordaki gibi cam gibi de dağılması ilginçti. Merakım iyice artınca aldım bir tane, neticeyi de videoda gördünüz zaten. Diğer videolardaki mi çürük bendeki mi sağlam bilemedim. Neyse en azından en başta kendim olmak üzere herkesin merakını giderdiğimi düşünüyorum

Geri