Scudo Sports

Aliexpress Kışlık eldiven ve Camı değişen gözlük

OsmaniyeRehber

Forum Bağımlısı
Tepki
780
İsim
ibrahim
Bisiklet
b'Twin
Herkese merhaba.Geçen kış sonunda Aiexpress ten kışlık eldiven getirttim ve bu yıl ilk kez kullandım.Markası B-Forest geçen yıl . dolara almıştım.Üründen çok memnun kaldım 0 derece kadar kullandım ve gerçekten sıcak tutuyor ve 3 parmak ucunda cep tel kullanmak için bir parça eklenmiş ki gerçekten işe yarıyor.Tavsiye ederim.Gözlük de geçen yıl aldım onu ise 15.82 ye almıştım.5 farklı camı var bir tanesi polarize diğer 4 ü u/v 100 filtreli.Markası rock bros.Gözlük çok güzel yani havanın açık kapalı olma durumuna göre camını değiştirip kulladım ve çok memnun kaldım alacak arkadaşlara 2 ürünüde tavsiye ederim. Ayrıca bu ürünler ile ilgili ayrıntılı bir video çektim izlemek isteyenler için.

Dosyalar

• IMAG0499.jpg
    IMAG0499.jpg
    148,3 KB · Okunma: 167
  • IMAG0500.jpg
    IMAG0500.jpg
    128,5 KB · Okunma: 150
  • IMAG0501.jpg
    IMAG0501.jpg
    99,3 KB · Okunma: 153
Scudo
İyi günler bende aliexpressten aldım fakat şeffaf cam hariç herşeyi yollamışlar şeffaf olanını ayrıca nerden alabilirim.

• Beğen
Tepkiler: OsmaniyeRehber
Benim aldığım eldivenlerde aynı model ama dokunmatik yeri var ve o kısmı çok hassas yapmışlar daha kullanamadım ama kısa sürede yırtılacağa benziyor.

• Beğen
Cesarisback bulabileceğinizi sanmıyorum :(
menderes26 eldivenler gerçekten güzel fakat çok kaliteli değil.Sanırım 2 kış anca gider ama 15 lirayada anca bu kadar :)
kürşat koçboğa ben daha yıkamadım , sizin yazınızı bir uyarı olarak kabul ediyor ve yıkamıyorum :D

• Beğen
Tepkiler: shumel01
Ben eldiven olarak bunu almıştım. Elim biraz büyük olduğu için satıcılarla konuşup ölçü istedim, avuç içlerinde jel olan modelleri tercih ettim sadece. Jeller başta biraz rahatsız gibi hissettirdi ancak şu an gayet rahatlar.

(link)

@shumel01
Hocam burda daha ucuz. Aliexpresste aynı ürün 30 farklı satıcıda 30 farklı fiyata bulunabiliyor, bakmak lazım :D
(link)

Teşekkürler 14 küsür dolara sipariş verdim umarım ölçüde sıkıntı olmaz

Ben de cool change marka gözlüklerden sipariş ettim. İlk satıcı 1 ay oldu gönderemedi. sonra tekrar başka bir satıcıdan sipariş verdim. Kılıfı 5 farklı cam ı. Kullandım Hele Antalya Güneşinde Polarize cam cok işe yarıyor.

Keşke ilk mesaja ürünlerin linklerini de ekleseydiniz :)

• Beğen
Tepkiler: Bilal07
@OsmaniyeRehber

Güzel inceleme olmuş, elinize sağlık. Eldivenler güzel fakat gözlük hakkında tereddütteyim. Aşağıdaki gibi 1$'lık gözlükler ile ne farkı var bu Rock Bros'un?
(link)

UPCycling daha kaliteli ve siyah olan gerçekten polarize ben 2 yıldır kullanıyorum çok memnunum. Camları ile ilgili bir sıkıntı yaşamadım .

• Beğen
Tepkiler: UPCycling
(link)

Bundan almaya karar verdim. RockBros kalitesinde gibi... Gözlük seçenekleri arasında istediğim çeşitlerden fazlası olmaması ve bir tanesinin de fotokromik olması oldu seçim sebebim. Yoksa tasarımı daha güzel ve paket içeriği daha zengin türler mevcut aynı fiyatlarda.

• Beğen
Bende bir, bir buçuk ay önce kışlık eldiven sipariş ettim. eldiven geldi.Çok güzel yapısı var. Lakin birazcık sıkı gibi.fit kalıp tarzında. Daha kullanmamı gerektirecek kadar ellerim üşümedi, kullanamadım açıkcası.Bu eldivenlerin birazcık sıkması ilerde geçiyor mu yani esneme payları oluyor mu bu bisiklet eldivenlerinin?

@Raptor8
Ben de L sipariş ettim. Büyük geldi biraz. Değişelim:)

@UPCycling
Bendeki xl küçük geldi, L ye parmaklarım anca sığar.:D

• Beğen
Tepkiler: UPCycling
Geri